Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink

A vezető

A Proko Travelt Prónay Gyula alapította 1993-ban - a cég neve az ő és feleségének leánykori vezetéknevének első szótagjából állt össze. Az Ibusz egykori irodavezetője, aki végzettsége szerint földrajz-testnevelés szakos tanár már gyermekkorában elköteleződött az idegenforgalom iránt - édesapja a Szeged Tourist irodavezető-helyetteseként dolgozott. Több mint 40 év telt el azóta, hogy először idegenvezetőként ült fel egy buszra, azóta több mint 60 országban fordult meg Tűzföldtől a Mekongig. Habár cégvezetőként évi közel 100 utazást szervező iroda élén áll, mind a mai napig hagyományosan ő viszi az év első tavaszi útját idegenvezetőként, így továbbra is megmaradt a szakma frontvonalában is. Prónay Gyula munkáját felesége, Ildikó és két közgazdász fia, Bence és Szabolcs segítik, így a Proko Travel az elmúlt két évtized alatt bár több mint 20 főt foglalkoztató vállalkozássá nőtt, mégis megőrizte a családi vállalkozásokra jellemző közvetlen légkört és elhivatottságot.

Prónay Gyulát 2015-ban a Magyar Utazási Irodák Szövetségének szakmai zsűrije az Év Legjobb Utazási Irodásának választotta.

Prónay Gyula szakmai hitvallását ekként fogalmazta meg: "A mi szakmánkban azért jó dolgozni, mert olyan terméket, szolgáltatást ajánlunk, amit bárki szívesen vesz igénybe. Ha valaki betér egy utazási irodába, azért jön, mert örömöt akar szerezni magának, szeretteinek. Nekünk ezt a kellemes érzést kell egy utazás formájában átadnunk, melyhez nélkülözhetetlen, hogy mindenkinek a legmegfelelőbb ajánlatot válasszuk ki. Sokan egész évben arra az egy nyaralásra, körutazásra készülnek, arra rakosgatják össze forintjaikat, melynek megszervezését cégünkre bízzák. Mi nem élhetünk vissza ezzel a bizalommal, mert akkor a várakozás kellemes örömét és az utazás élményét mind-mind tönkretennénk, így elveszne az a kellemes érzés is, mely hazaérkezés után még hónapokig lendületet ad a mindennapok során. A mi küldetésünk az, hogy segítsük az emberek feltöltődését, és olyan kellemes élményekkel ajándékozzuk meg őket, melyekről évekig tudnak mesélni barátaiknak."

A Proko Travel ügyvezetője utazási élményeit, és a turizmus kulisszatitkait személyes blogján osztja meg az érdeklődőkkel az alábbi címen: http://pronaygyula.prokotravel.hu

Beillesztés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben