Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink

Felszállási helyek

Az egyes városokban a konkrét felszállási helyeket az adott út programjánál az út címe alatt található "Felszállás" fülre kattintva nézheti meg.

A PROKO TRAVEL utaknál autóbuszaink – a program függvényében – általában reggel 6-7 óra között indulnak Budapestről. A pontos időpontot és helyet a részvételi jegyen fogják megtalálni. A pesti indulás időpontja miatt a vidéki felszállások, transzferek, távolság függvényében korábban történnek.

Az irodánk által szervezett transzferek az összes PROKO TRAVEL buszos útnál ingyenesek. Az útvonalat, felszállási lehetőségeket minden út leírásánál jelezzük. Az ingyenes fel- és leszállás csak az azonos helyeken történő fel ill. leszállás esetén biztosított. Előfordulhat, hogy másik busszal, vagy kisbusszal (személygépkocsival) végezzük a transzfert, és utasaink Budapesten szállnak át a saját autóbuszukba. Kivételes, egyedi esetben a transzfert távolsági busszal, vagy vonattal is lebonyolíthatjuk. A visszatranszfert (Budapestről) is irodánk intézi, felár nélkül!

Budapestre tervezett hazaérkezés 20-21 óra körül várható. A fel-, ill. leszállási helyek a megjelölt városokban, vagy annak közelében egy helyen lesznek. Az ingyenes transzferszolgáltatásban résztvevő városok, felszállási helyek: Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc, Füzesabony, Gyöngyös, Pécs, Szekszárd, Dunaújváros, Budapest. További ingyenes felszállási helyek a határátlépés függvényében:Budaörs, Tatabánya, Győr, Sopron, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa (lásd programleírásnál). A vidéki transzfereket igyekszünk az autóbuszok indulásához, ill. (visszaút esetén) érkezéséhez alakítani. Ettől függetlenül várakozás előfordulhat. Amennyiben visszaúton egy időpontban több autóbuszunk érkezik Budapestre, a költségek optimalizálása miatt igyekszünk a transzfereket összehangolni. Budapestről történő továbbszállítás előtt a várakozás max. 2 óra. Irodánk a lehetőségek függvényében természetesen keresi az adott pillanatban a legjobb megoldást, de kérjük szíves megértésüket, együttműködésüket. Amennyiben az ingyenes transzfert szeretnék igénybe venni, akkor azt jelentkezéskor kérjük jelezzék, és már ekkor kérjük egy, az induláskor elérhető mobil telefonszám megadását. Transzfereknél az utasra történő várakozás max. 15 perc. Az utas késéséből eredő károkért, utazásról történő lemaradásért, többletkötségekért irodánk felelősséget nem vállal. Ha a megbeszélt találkozási időponthoz képest induláskor több, mint 30 percet késik a transzfer, akkor hívja irodánk ügyeleti telefonszámát. A megadott felszállási hely módosításának utolsó időpontja az utas részéről az indulás előtti 15. nap. Ezt követően a módosítás költsége: 5.000 Ft/fő. Az ingyenes transzfer igénybevétele természetesen nem kötelező. Gondolja át, hogy Önnek elfogadható-e a korai indulás és az, hogy a transzfer több városba is bemegy az utasokért, és hazaérkezéskor esetlegesen várakozni kell a Budapestről történő továbbindulásra. Ha ezek efogadhatóak az Ön számára, csak akkor kérje az ingyenes transzfert.

A körutaknál a visszaút magyarországi útvonala nem mindig azonos a kiutazás útvonalával. Ezt az útleírásoknál (oda-vissza zöld-piros) külön jellel jelezzük is. Gondosan olvassa el ezt is a programoknál. Ha szükséges, kérdezze meg irodánkat. Utólagosan sem lemondást, sem reklamációt nem tudunk elfogadni ezzel kapcsolatban. Részletekről érdeklődjön irodáinkban.

Amennyiben kérdései lennének a transzferekkel kapcsolatban, hívja szegedi irodánkat. A felszállások pontos helyét, időpontját csak az indulás előtt kiadandó részvételi jegyen jelezzük, mert nagyban függ a felszállók számától és a helyszínektől. Lehetőség van kedvezményes budapesti szállás igénybevételére is, ha a korai transzfer nem megfelelő Önnek.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben