Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink

Presztízs díj

2014-ben a Proko Travel nyerte el a Presztízs Díjat Év Középvállalkozása kategóriában. Ezt a kitüntetést 11 éve annak a vállalkozásnak ítéli oda a szakmai zsűri, amely kiemelkedően teljesít szakterületén, és példaértékű a helyi gazdasági életben.

A Proko Travel az első utazási iroda, amely elnyerte a Presztízs Díját. A díjat Prónay Gyula ügyvezető (jobbra)vehette át Prof. Dr. Szabó Gábortól (balra) a Szegedi Tudományegyetem rektorától.

A győztes kiválasztásában a bírálók egyaránt vizsgálják a jelöltek szolgáltatási minőségét, ügyfélkezelését, környezetvédelemben tett erőfeszítéseit valamint társadalmi felelősségvállalását. A Proko Travel díjazásánál figyelembe vették, hogy a cég az országban elsőként érdemelte ki a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság "Fogyasztóbarát Vállalkozás" minősítését a tavalyi évben, valamint a természetvédelem terén az iroda hagyományteremtő módon minden elutaztatott csoportja után egy-egy Magyarországon őshonos facsemetét ültetett a szezon végeztével. Utóbbi program eredményeként 202 tő őshonos facsemetével gazdagodtak a dél-alföldi erdők.

Roppant boldogok és büszkék vagyunk. Köszönjük partnereinknek és utasainknak is az elmúlt 21 évet!

Kép forrása, és cikk elérhető: http://www.delmagyar.hu/gazdasag/atadtak_a_presztizs_dijakat/2409885/

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben