Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink

Rólunk

Kedves Látogatónk!

Köszöntjük Önt a Proko Travel utazási iroda honlapján! A Proko Travelnél hiszünk abban, hogy világot látni csodálatos dolog. Cégünk több mint 20 évvel ezelőtt azzal a céllal indult, hogy a társasutak kedvelőinek olyan utazásokat szervezzünk, melyeken a népszerű látnivalók mellett mesés természeti kincseket és egyedülálló kulturális emlékeket is megismerhetnek. Ezért nevezzük útjainkat "kulturális körutazásoknak", melyek során felkészült idegenvezetők, magas minőségű (kizárólag 3-4 csillagos) szállodák, és gazdag programok biztosítják Önök számára azt, hogy valóban élményekkel gazdagodva térjenek haza. Honlapunkon közel 100 utazási programot talál - a hazai körutazási piacon egyedülálló módon Európa összes országába valamint Amerikába és Ázsiába egyaránt - melyek minőségét 23 év utazásszervezői tapasztalata garantálja. Ez idő alatt több mint 100.000 utasunknak tettük élménnyé kikapcsolódását. Honlapunkkal a részletes tájékoztatáson túl nem titkolt szándékunk felkelteni az Önök érdeklődését egy-egy csodás vidék, rejtett szépség és lebilincselő kulturális örökség iránt, hiszen a legtöbb utazást egy impulzus ihleti.

Kívánom, hogy találjanak elképzelésüknek megfelelő programot, és legyen lehetőségük élménydús kikapcsolódásra egy Proko Travel út során! Ígérem, ehhez a Proko Travel csapat minden segítséget meg fog adni Önöknek, mert hiszünk benne, ahogy szlogenünk is szól: "Ön is megérdemel egy kis pihenést!"
Beillesztés Beillesztés Beillesztés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben