Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése
Gyalogos hajókirándulás a cseh fővárosban
2 órás fakultatív, vacsorás hajókirándulás a Moldván
Pozsony, Brno, Kutná Hora és Telc megtekintése
Az október 23-i hosszú hétvégén

  • Program
  • Fakultatívok
  • Felszállási helyek
  • Vélemények
  • Hasonló utak

1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest – Pozsony – Brno – Prága (550 km)

Reggel indulás, majd délelőtt érkezünk meg Pozsonyba. Megcsodáljuk a Szent Márton koronázó dómot, a Mihály-kaput, a Prímási Palotát és az Óváros teret, a pozsonyi várat. A városnézésünk után folytatjuk utunkat Brnoba, ahol városnézés. (Óvárosháza, Piactér, Szent Péter és Pál katedrális...). Este érkezés Prágába. (2 éj)

2. nap: Prága

Gyalogos városnézés Prágában: Szent Vitus katedrális, Sárkányölő Szent György szobra, a Királyi Palota, Szent György Bazilika. Látjuk az Aranyművesek utcáját is. Folytatjuk utunkat a Károly-hídhoz. A Fő téren megtekintjük az Orlojt, láthatjuk Husz János szobrát. A Vencel-tér következik, majd a zsidó negyednél fejezzük a sétát. Szabadprogram, majd egy hangulatos kb. 2 órás fakultatív, vacsorával egybekötött hajókirándulás a Moldván. Este visszatérés a szállodába. Fakultatív hajókirándulás vacsorával (ital nélkül): 6.900,- Ft

3. nap: Prága – Kutná Hora – Telč – Magyarország (620 km)

Délelőtt a Prága közelében lévő Kutná Horában megtekintjük a Szent Borbála-katedrálist, majd a csontkápolnát. Hazaúton séta Telcben. Este érkezünk Budapestre, majd mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Kinyomtatom a programot