Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Június 03 - 07. 189 500 Ft + ill. Repülővel Nem foglalható
Augusztus 16 - 21. 248 500 Ft + ill.
238 500 Ft + ill.
Repülővel Árak és foglalás
Foglaljon most, fizessen kevesebbet! – Előfoglalási kedvezmény!
Az út áttekintése

·  Repülővel a francia Riviérára
·  Monaco a milliomosok városa
·  Fürdőzés vagy múzeumlátogatás Nizzában
·  Guinness sörgyárlátogatás Dublinban

"Monacora nehéz jelzőket találni. A fényűzés és az elegancia abszolút csúcsa. Mindehhez Nizza mediterrán lazasága roppant különleges párosítást alkot."
G. Horváth Anikó – 20 éve francia utak idegenvezetője

Szállás:
4 csillagos szálloda
Ellátás:
Reggeli
  • Program
  • Belépők
  • Felszállási helyek
  • Vélemények
  • Hasonló utak

2019 július 1-je után induló utazásaink programtervezete a tavaszi program alatt olvasható.

1. NAP: BUDAPEST – NIZZA

Repülés Budapest – Nizza útvonalon. Várható érkezés a reg­geli órákban. Leszállás után a szállodába megyünk. Szállodánk a reptér közelében fekszik, közvetlenül előtte buszmegálló található, ahonnan könnyen be lehet jutni a városközpontba. Bőröndjeinket elhelyezzük a csomagszobában, mert várha­tóan 14 órától tudjuk elfoglalni a szobáinkat. A csomagok elhelyezése után helyi busszal bemegyünk Nizza központjába, ahol gyalogos séta, városnézés. Nizza látnivalóit mutatja be az idegenvezető: piac, mely a kikötő közelében található, Massena tér, óváros, majd az e fölé magasodó kilátó, ahonnan szép rálátás nyílik a városra és a tengerparti öbölre. Ezt követően, a kikötőben megcsodáljuk a fényűző jachtokat. Szabadprogram, majd a délutáni órákban visszamegyünk szállodánkhoz és elfoglaljuk szobáinkat. A szálláson nincs 3 ágyas elhelyezési lehetőség. A nap hátralévő részében szabadprogram, pihenés. Este fakultatív vacsorázási lehetőség a szállodában, de arra is van lehetőség, hogy valaki Nizza egyik hangulatos éttermében kóstolja meg a helyi ízeket. 

2. NAP: NIZZA

Egésznap szabadprogram, pihenés a nizzai tengerparton. A szállodától a tengerpart fürdésre alkalmas része kb. 300 m-re található. A nizzai tengerpart fehér kavicsos. Az ingyenes szabadstrandok és a fizetős, nyugágyas privát strandszaka­szok váltogatják egymást. Ha a kultúra iránt érdeklődnek, akkor Nizza több múzeuma közül választhatnak, vagy a belvá­rosban sétálva, elvegyülve a turisták és a helyiek forgatagában magukba szívhatják az egyedülálló város hangulatát.

3. NAP: NIZZA – CANNES – GRASSE – VERDON-KANYON – NIZZA (330 km)

Erre a napra egy buszos programot szervezünk, mely során bemutatjuk a környék látványosságait. A reggeli indulás után először Cannesban, a filmfesztiválok városában állunk meg, ahol körül nézünk. Ezt követően a híres francia illatszergyártás központjában, Grasse-ban, múzeum és parfümgyár látogatás, mely során lehet vásárolni a híres francia parfümökből, gyári áron. A kirándulás folytatásaként egy különleges természeti képződményt, a Verdon-kanyont keressük fel. A folyó mély sza­kadékot vájt a sziklába. Káprázatos panoráma a kilátóból, ahogy több mint 400 m mély szurdokban alattunk kanyarog a folyó. A napot még egy érdekes programmal színesítjük. Elvisszük a csoportot egy borkóstolóra, ez cégünk ajándéka utasainknak. A kora esti órákban érkezünk vissza szállodánkhoz.

4. NAP: NIZZA – MONACO – NIZZA (45 km)

Reggeli után kirándulás Monacóba, a fény és pompa csodálatos városába. Vonattal indulunk a monacói programunkra (vonat­jegy a helyszínen fizetendő kb. 12 €). Megtekintünk több kertet, parkot melyekben kaktuszok és mediterrán növények találha­tóak. Lifttel felmegyünk Monaco központjába, ahol felkeres­sük a Nagyhercegi palotát. Ezt belülről is megtekintjük. A palota előtt van az őrségváltás. Innen mesés a rálátás Monacóra és Monte-Carlora. Átsétálunk a katedrálisba, ahol a hercegi csa­lád több tagjának sírja is található. A híres színésznőből lett her­cegnő Grace Kelly is ültettet virágokat abba a kertbe, melyen áthaladva érjük el az Óceonográfiai múzeumot. A monacói szik­láról lesétálunk és megtekintjük a világ talán legszebb jach­tokkal díszített kikötőjét. Sétálunk a Forma 1 versenypálya szakaszán, miközben felmegyünk Monte Carlóba, a Casinóhoz. Megfelelő öltözet esetén be lehet menni (belépő) a Casinóba is, illetve a mellette lévő (ingyenes) játékterembe. Belépés felté­tele a betöltött 18. életév. Estére érkezünk vissza szállodánkba.

5. NAP: NIZZA – BUDAPEST

Reggeli után átsétálunk a közeli repülőtérre. Várhatóan a dél­előtti órákban indul repülőnk. Budapestre érkezés a menetrend függvényében a déli órákban.

NYÁRI PROGRAM:

1. NAP: BUDAPEST – NIZZA

Repülés Budapest – Nizza útvonalon. Várható érkezés a dél­utáni órákban. Leszállás után transzfer a szállodába. Szállodánk légkondíciónált ****-os, a városközpontban, a vasútállomás közelében lesz. Elfoglaljuk szobáinkat, kb. 17:30-kor, majd sza­badprogram. A szálloda környékén számtalan étterem található. de arra is van lehetőség, hogy valaki Nizza egyik hangulatos étter­mében kóstolja meg a helyi ízeket. Van lehetőség arra, hogy intéz az idegenvezetőnk vacsorát (fizetés az étteremben), ár: kb. 23 €.

2. NAP: NIZZA

Reggeli után bemegyünk Nizza központjába, ahol gyalo­gos séta, városnézés. Nizza látnivalóit mutatja be az idegen­vezető: piac, mely a kikötő közelében található, Massena tér, óváros, majd az e fölé magasodó kilátó, ahonnan szép rálátás nyílik a városra és a tengerparti öbölre. Ezt követően a kikötő­ben megcsodáljuk a fényűző jachtokat. Szabadprogram, majd a délutáni órákban visszamegyünk szállodánkhoz és elfoglaljuk szobáinkat. A nap hátralévő részében szabadprogram, pihe­nés, séta a belvárosban, vagy a Nizzában található több érdekes múzeum egyikének felkeresése.

3. NAP: NIZZA

Egésznap szabadprogram, pihenés a nizzai tengerparton. A szállodától a tengerparti fürdésre alkalmas terület kb. negyedórára van, de a város szívét érintve tudnak lesétálni. A nizzai ten­gerpart fehér kavicsos. Az ingyenes szabadstrandok és a fizetős, nyugágyas privát strandszakaszok váltogatják egymást. Ha a kul­túra iránt érdeklődnek, akkor Nizza valamelyik múzeuma közül választhatnak, vagy a belvárosban sétálva, elvegyülve a turis­ták és a helyiek forgatagában magukba szívhatják az egyedülálló város hangulatát.

4. NAP: NIZZA – CANNES – GRASSE – VERDON-KANYON – NIZZA

Erre a napra egy buszos programot szervezünk, mely során bemutatjuk a környék látványosságait. A reggeli indulás után először Cannesban, a filmfesztiválok városában állunk meg, ahol körülnézünk. Ezt követően a híres francia illatszergyártás központjában, Grasse-ban, múzeum és parfümgyár látogatás, mely során lehet vásárolni a híres francia parfümökből, gyári áron. A kirándulás folytatásaként egy különleges természeti képződményt, a Verdon-kanyont keressük fel. A folyó mély sza­kadékot vájt a sziklába. Káprázatos panoráma a kilátóból, ahogy több mint 400 m mély szurdokban alattunk kanyarog a folyó. A kora esti órákban érkezünk vissza szállodánkhoz.

5. NAP: NIZZA – MONACO – NIZZA

Reggeli után kirándulás Monacóba, a fény és pompa csodá­latos városába. Vonattal indulunk a monacói programunkra (vonatjegy a helyszínen fizetendő kb. 12 €). Megtekintünk több kertet, parkot melyekben kaktuszok és mediterrán növények találhatóak. Lifttel felmegyünk Monaco központjába, ahol fel­keressük a Nagyhercegi palotát. Ezt belülről is megtekint­jük. A palota előtt van az őrségváltás. Innen mesés a rálátás Monacóra és Monte-Carlora. Átsétálunk a katedrálisba, ahol a hercegi család több tagjának sírja is található. A híres színésznő­ből lett hercegnő Grace Kelly is ültettet virágokat abba a kertbe, melyen áthaladva érjük el az Óceanográfiai Múzeumot. A mona­cói szikláról lesétálunk és megtekintjük a világ talán legszebb jachtokkal tarkított kikötőjét. Sétálunk a Forma 1 versenypálya szakaszán, miközben felmegyünk Monte Carlóba, a Casinóhoz. Megfelelő öltözet esetén be lehet menni (belépő) a Casinóba is, illetve a mellette lévő (ingyenes) játékterembe. Belépés feltétele a betöltött 18. életév. Estére érkezünk vissza szállodánkba.

6. NAP: NIZZA – BUDAPEST

Délelőtt szabadprogram vásárlási lehetőséggel. Kora délután transzfer a repülőtérre. Várhatóan a délutáni órákban indul repülőnk. Budapestre érkezés a menetrend függvényében az esti órákban.

Monaco - Ócenográfiai múzeum 20 €
Monaco - Hercegi palota
Monte Carlo - Casino (helyszínen) 17 €
kisvonat (helyszínen) 10 €
Nizza helyi busz 6 €
Monaco helyi busz 4 €
IFA 16 €


Belépők ára: kb. 73 € 

A megadott belépők árai közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Repülőtéri felszállások:

Város Megálló típus Időpont Cím
Ferihegy - Liszt Ferenc repülőtér Le/felszálló Menetrend szerint. Liszt Ferenc Airport, Budapest, Ferihegy
A festői Normandia - Bretagne
Rouen – Caen - Mont St. Michel – St. Malo – Rennes

Előfoglalási kedvezmény!

Június 26. 9 nap 215 000 Ft
Június 27. 7 nap 255 000 Ft + ill.

További 2 időpont

Kastélyok a Loire-völgyében és Párizs műremekei
Chambord – Chenonceaux – Amboise – Blois – Versailles

Előfoglalási kedvezmény!

Július 15. 7 nap 166 000 Ft
Július 16. 5 nap 212 000 Ft + ill.

Párizs ínyenceknek
Párizs – Versailles – Fontainebleau – Giverny – Eurodisney

Előfoglalási kedvezmény!

Július 07. 7 nap 177 000 Ft
Július 08. 5 nap 215 000 Ft + ill.

További 2 időpont

Virágok és műemlékek
Genova – Monaco – Arles – Nimes – Avignon – Milanó

Előfoglalási kedvezmény!

Július 23. 8 nap 186 000 Ft
Augusztus 22. 8 nap 186 000 Ft

Kinyomtatom a programot
A fényűző Nizza és Monaco úthoz hasonló utazások

Utazások hasonló időpontban

A szomszéd hegye mindig zöldebb
Grossglockner Hochalpenstrasse, túrázás az Alpokban

Előfoglalási kedvezmény!

Augusztus 16. 5 nap 134 000 Ft

Gyerekprogramok az iskolaszünetben
Kalandpark - Csokoládégyár - Dinópark - Bécs

Előfoglalási kedvezmény!

Augusztus 17. 4 nap 63 000 Ft

Utazások hasonló területre

Kastélyok a Loire-völgyében és Párizs műremekei
Chambord – Chenonceaux – Amboise – Blois – Versailles

Előfoglalási kedvezmény!

Július 15. 7 nap 166 000 Ft
Július 16. 5 nap 212 000 Ft + ill.

Virágok és műemlékek
Genova – Monaco – Arles – Nimes – Avignon – Milanó

Előfoglalási kedvezmény!

Július 23. 8 nap 186 000 Ft
Augusztus 22. 8 nap 186 000 Ft

A festői Normandia - Bretagne
Rouen – Caen - Mont St. Michel – St. Malo – Rennes

Előfoglalási kedvezmény!

Június 26. 9 nap 215 000 Ft
Június 27. 7 nap 255 000 Ft + ill.

További 2 időpont

Utazások hasonló árban

A varázslatos Elba - Korzika - Szardínia
Hajózás és füdőzés - Napóleon-emlékek - Bastia

Előfoglalási kedvezmény!

Június 26. 9 nap 272 000 Ft
Augusztus 31. 9 nap 272 000 Ft

Látogatás a Szentföldre
Jeruzsálem - Tel Aviv - Betlehem - Fürdés a Holt-tengerben

Előfoglalási kedvezmény!

Augusztus 01. 5 nap 295 000 Ft + ill.
Október 03. 5 nap 295 000 Ft + ill.

El Camino zarándokút Galiciában
Hátizsákos gyalogtúra Santiago de Compostelaba

Előfoglalási kedvezmény!

Október 02. 9 nap 219 000 Ft + ill.

Fjordok közt a Skandináv-félszigeten repülővel
Koppenhága – Oslo – fjordi hajózás – Bergen – Stavanger

Előfoglalási kedvezmény!

Augusztus 04. 7 nap 299 500 Ft + ill.

A művészetek és a történelem gyöngyszemei

Előfoglalási kedvezmény!

Június 16. 8 nap 271 660 Ft + ill.