Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Augusztus 25 - 31. 238 000 Ft + ill. Repülővel Árak és foglalás
Szeptember 07 - 14. 229 000 Ft + ill. Repülővel Árak és foglalás
Az út áttekintése

·  Nyüzsgő, mediterrán tengerparti város: Lloret
·  Történelmi csodák: Barcelona, Andorra
·  Üvegfenekű hajóval a Földközi-tengeren
·  Delfin show és spanyol flamenco est

"A fakultatív programok teszik különlegessé ezt a nyaralást. Tengerparti pihenés és kulturális élmények Barcelonától Andorráig. Feltöltődve tér haza az ember."
Prónay Bence – 10 éve spanyol utak idegenvezetője

Utasaink véleménye

4.8

Szállás:
4 csillagos szálloda
Ellátás:
Félpanzió
 • Program
 • Belépők
 • Felszállási helyek
 • Vélemények (8)
 • Hasonló utak

PROGRAM:

1. NAP: BUDAPEST – BARCELONA – LLORET DE MAR

Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban indu­lás repülővel. Barcelonába érkezés után transzfer Lloret de Marba, mely a Costa Brava „fővárosa” és a legpezsgőbb hangulatú üdülő­hely. Érkezést követően az idegenvezető tájékoztatót tart a fakul­tatív programokról. Szállodai szobákat várhatóan a kora délutáni órákban lehet elfoglalni. Szállodánk három csillagos belvárosi, könnyű sétára a tengerparttól, kellemes medencével, melynél ingyenesen napozóágyak várják a vendégeket. A szobák légkondi­cionáltak, TV-vel, kis terasszal felszereltek. Központi fekvése miatt környéke és a szálloda forgalmas, ezért időnként zajos. A nap második felében pihenés, fürdési lehetőség a szállodai medencé­nél, vagy a tengerparton. Este svédasztalos vacsora.

2 – 6. (SZEPTEMBERBEN 2 – 7.) NAP: FÜRDÉS – PIHENÉS – FAKULTATÍV PROGRAMOK

A júniusi és az augusztusi csoportnál öt, szeptemberinél hat napon át fürdés, pihenés a tengerparton vagy a medencénél, de aki akar, az alábbi fakultatív programokon is részt tud venni ezen időszak alatt.

BARCELONA – SAGRADA FAMÍLIA

Az egyik legérdekesebb programunk, a Barcelona fakulta­tív kirándulás lesz. A fő látványosságok: Katalónia tér, Gótikus negyed, Szt. Eulália katedrális, Királyok tere, Ramblas – mely Barcelona Váci utcája, itt mindig hömpölyög a tömeg –, továbbá a Kolumbusz-oszlop és a Montjuic hegy az Olimpiai stadionnal. A nap során lesz lehetőség belülről is megtekin­teni Antoni Gaudí mestermunkáit, a grandiózus Sagrada Família bazilikát és a különc Güell Parkot. Ebben az esetben a 2 belépőjegyet pluszban kell fizetni. Ezt az útra történő jelentkezéskor kell közölni, mert a jegyeket előre meg kell rendelni. Forgalom függvényében várhatóan vacsorára érkezünk vissza szállá­sunkra. Fakultatív Barcelona kirándulás: 40 €. „Gaudí mestermunkák belülről” alapprogram kiegészítés (2 belépő): + 25 €.

ANDORRA – MONTSERRAT KIRÁNDULÁS

Egy másik különleges programra is felhívnánk figyelmüket, az egész napos Andorra – Montserrat kirándulásra. Kora reggel indulunk, kb. 3,5 órás út után érkezünk a 2–3.000 m magas hegyekkel övezett Andorra la Vellaba, a fővárosba. Útközben gyönyörködhetünk a Pireneusok csipkés vonulatában, az érin­tetlen természeti környezetben. Andorrában megtekintjük a közel 1.000 éves település kulturális emlékeit, a főtemplomot és a több mint 400 éves Parlamentet. Ezt követően lesz vásár­lási lehetőség az „adóparadicsomnak” is nevezett államban. Visszaúton, délután Montserratot, a híres zarándokhelyet láto­gatjuk meg. 720 m fölé kapaszkodunk fel, ahonnan csodás kilátás tárul a szemük elé. Megtekintjük a legendák övezte Fekete Madonnát, majd a helyi katalán piacot is kipróbál­hatjuk. Vacsorára érkezünk vissza a szállodába. Andorra – Montserrat fakultatív kirándulás: 50 €.

DELFINSHOW ÉS CSÚSZDAPARK

A híres delfináriumba, Marinelandba is szervezünk kirándu­lást, ahol a vízi állatok mellett hatalmas csúszdapark is talál­ható. A parkhoz Lloret de Marból ingyenes autóbuszjárattal tudunk eljutni. Az árban benne van ott tartózkodásunk alatt az összes csúszda ingyenes, korlátlan használata és a területen lévő papagáj-, fóka- és delfinshow megtekintése. Marineland, delfinárium, óriás csúszdák: kb. 29 €.

FLAMENCO ÉS SPANYOL GITÁR SHOW

A nyaralás során az egyik legkedveltebb program utasaink köré­ben az esti show, melynél a spanyol kultúra kihagyhatatlan ele­meivel ismerkedünk meg, a flamencoval és a spanyol gitárral. A feszes ritmus és az érzelmekkel teli tánc mindenkit elkápráz­tat. A másfél órás műsor alatt sok ismert dallam csendül fel és kiváló táncosok szebbnél-szebb ruhákban táncolják általában kasztanyettával a flamencot. Spanyol zenés est flamenco műsorral: 35 €.

HAJÓKIRÁNDULÁS TOSSA DE MARBA

Az egyik napon hajókirándulás keretében felkereshetik a han­gulatos Tossa városát. Tossa felé haladva üvegfenekű hajónkról látjuk a sziklás partszakaszt. Tossában séta, nézelődés a vár­nál, majd fürdési lehetőség. Visszautazás egyénileg, a menet­rendszerinti hajóval. Fakultatív hajókirándulás: kb. 24 €. Minden fakultatív programra jelentkezés a szállodában, az idegenvezetőnél. A belépők áraiban változás előfordulhat.

7. (SZEPTEMBERBEN 8.) NAP: COSTA BRAVA – BARCELONA – BUDAPEST

Menetrend függvényében, várhatóan a kora reggeli órákban transzfer a reptérre és hazautazás. Budapestre érkezés előrelát­hatóan a déli órákban.

Belépő nincs, csak fakultatív programok

Repülőtéri felszállások:

Város Megálló típus Időpont Cím
Ferihegy - Liszt Ferenc repülőtér Le/felszálló Menetrend szerint. Liszt Ferenc Airport, Budapest, Ferihegy
Ferihegy - Liszt Ferenc repülőtér Le/felszálló Menetrend szerint. Liszt Ferenc Airport, Budapest, Ferihegy
Program
4.9
Idegenvezető
5.0
Szállás
4.6
Ellátás
4.9
Győri Ferencné
Budapest
2016.09.07

Férjem közeli elvesztése miatt egyedül utaztam, de mégsem voltam egyedül és jól éreztem magamat. A szervezés, Bence idegenvezetése, az utastársak segitőkészsége segitett a kikapcsolódáshoz, és új élmények megismeréséhez, mert Spanyolországot nem ismertem. Mindenhez gratulálni tudok, és bár most először utaztam Önökkel, de valószinü nem utoljára. Mindenkinek ajánlani tudom irodájukat, mert közel 40 évi utazási tapasztalataim során nem találkoztam ennyi ötletességgel, precizitással. Egy gondom van, hogy a szállodában feladott képeslapok 3 hét után sem érkeztek meg .További jó munkát, sikeres szervezést kivánok, üdvözlettel. Győriné "

 • 5.0
Perlaki István
Pécs
2016.08.25

Nagyon jó volt a nyaralás a spanyol tengerparton, magasabb színvonalú volt, mint azt előzetesen vártam. Az idegenvezetés nagyszerű volt, külön meg kell dicsérnem Prónay Bencét, mert látszik, hogy felkészült volt, illetve ha bármilyen probléma adódott, akkor gyorsan sikerült megoldani. Összességben maximálisan elégedett vagyok, az étkezés is megfelelő, illetve nagyon jó állapotú volt a szállás. Csak gratulálni tudok!

 • 5.0
Markó Istvánné
Dombrád
2016.08.15

Szeptemberben utaztunk a spanyol tengerpartra. Nagyon örülök , hogy ismét a Proko Travelt választottuk. Az út csodálatos volt , Gulyás Miklós idegenvezető felkészültsége kiváló, ugyanakkor szórakoztató és humoros is. A fakultatív kirándulásokon mindenképpen érdemes részt venni. Gratulálok az irodának a szervezésért. Legközelebb is az Önök irodáját fogom választani. Markó Istvánné

 • 4.8
Lechner Béláné
Budapest
2015.09.08

Azért választottam ezt az utat, mert habár szervezett volt, mégis én rendelkezetem a szabadidőm nagy részével. Ha akartam strandoltam, ha kedvem támadt részt vettem a fakultatív programok valamelyikén. Sokat napoztam, sikerült is leégnem, de ez nem tartott vissza, hogy részt vegyek néhány fakultatív programon. A flamenco esten fergeteges volt a hangulat, a delfin-show és csúszdapark pedig nosztalgikus élményekkel töltött el. A pihenés és az aktív kikapcsolódás tökéletes kombinációja volt ez az út. Gratulálunk a szervezőknek!

 • 4.5
Kormányos Éva
Budapest
2015.08.07

Nagyszerű hét volt, sok program lehetőséggel, ha akartam volna se tudtam volna unatkozni. Nekünk a hét eleje inkább a pihenésről, kikapcsolódásról szólt, a második fele pedig egy kis kulturális művelődésről. Sok érdekes, hasznos információt tudhattunk meg idegenvezetőnktől a barcelonai, illetve az andorrai fakultatív programok során. Lloret De Mar kissé zajos volt nekem, de összességében kipihenten, elégedetten, sok élménnyel és nem utolsó sorban szép barnán érkeztünk vissza az útról. Köszönet mindenért a Proko Travelnek, remélem jövő nyáron is találkozunk!

 • 4.8
Gidó Ibolya
Szentlőrinc
2015.07.23

"Tisztelt cím! Egy nagyon kellemes és élménydús nyaralásról tértünk vissza. Egy kis bakit \""csináltunk.\"" A férjem Barcelonában a Sagrada Família templom megtekintése közben eltévedt és eltűnt a tömegben telefon nélkül (az nálam volt). Prónay Bence idegenvezető türelme és megnyugtató találékonysága segítségével megtaláltuk. Köszönjük még egyszer Bence, valamint azt is hogy rekord idő alatt szerzett jegyet a fiúknak a focimeccsre Barcelonában és mellette busztranszfert a szálloda és a stadion között. További jó munkát jó pihenést és minden jót kívánunk Bencének és a Proko Travel munkaközösségének. Üdvözlettel: Gidó Ibolya

 • 5.0
Varjú Ferenc
Perkáta
2015.07.17

Felejthetetlen élmény volt az önök által szervezett Spanyol országi üdülés (Lljorett De Mar)és az ahhoz kapcsolódó kirándulások. Most a Napfényes Itáliába utazunk az önök szervezésében és reméljük, hogy hasonlóan szép élményekben gazdagodva térünk haza.

 • 5.0
Kiss Janosne
Székesfehérvár
2015.05.29

Az indulás napja az átszállással kicsit docogos es fárasztó volt. Viszont utána nagyon flottul,gordulekenyen mentek a dolgok,köszönet ezért Pronay Gyula úrnak! Jól éreztük magunkat

 • 4.8
Andalúzia fővárosa, Sevilla
Október 17. 4 nap 182 000 Ft + ill.

Az óceán mentén
S. Sebastian, S. de Compostela, Porto, Lisszabon, Lourdes
Július 07. 12 nap 399 500 Ft

El Camino zarándokút Galiciában
Hátizsákos gyalogtúra Santiago de Compostelaba
Október 02. 9 nap 219 000 Ft + ill.

Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra
Október 28. 10 nap 305 660 Ft + ill.

Kanári-szigetek
Szigettúra mindkét szigeten - Több fakultatív program
Május 06. 9 nap 355 000 Ft + ill.
Július 22. 9 nap 385 000 Ft + ill.

További 1 időpont

Kinyomtatom a programot
Nyaralás a spanyol tengerparton úthoz hasonló utazások

Utazások hasonló időpontban

Kasztília varázsa - Madrid és Toledo
Szeptember 10. 4 nap 168 000 Ft + ill.

Viva Espana
Madrid – Toledo – Zaragoza – Barcelona – Andorra
Szeptember 07. 6 nap 264 000 Ft + ill.

Szentpétervár - Moszkva
Városnézés - Petrodvorec - Téli Palota - Carszkoje Szelo
Szeptember 04. 8 nap 175 000 Ft + ill.

Utazások hasonló területre

Viva Espana
Madrid – Toledo – Zaragoza – Barcelona – Andorra
Szeptember 07. 6 nap 264 000 Ft + ill.

Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással
Verona – Monaco – Barcelona – Avignon – Genf – Bern
Augusztus 24. 11 nap 259 500 Ft
Szeptember 05. 12 nap 286 000 Ft

Gibraltáron keresztül az Atlanti-partra
Október 28. 10 nap 305 660 Ft + ill.

Utazások hasonló árban

A festői Normandia - Bretagne
Rouen – Caen - Mont St. Michel – St. Malo – Rennes
Június 26. 9 nap 215 000 Ft
Június 27. 7 nap 255 000 Ft + ill.

További 2 időpont

Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással
Verona – Monaco – Barcelona – Avignon – Genf – Bern
Augusztus 24. 11 nap 259 500 Ft
Szeptember 05. 12 nap 286 000 Ft

A lovagok szigete - Málta
Középkori városok - "Kék ablak" - Lovagkori hangulat
Május 23. 6 nap 255 000 Ft + ill.
Augusztus 01. 6 nap 298 000 Ft + ill.

További 3 időpont

Olaszország gyöngyszemei
Firenze – Róma – Nápoly – Capri – Pompei – Padova
Július 23. 8 nap 179 000 Ft
Szeptember 18. 8 nap 199 500 Ft

Madeirai vakáció és Lisszabon
Funchal – tengerparti fürdés – kirándulások- Lisszabon
Július 13. 8 nap 248 000 Ft + ill.
Július 13. 8 nap 258 000 Ft + ill.

További 2 időpont