Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2017 július 16
Solymár

Salzkammergut, Ausztria ékszerdoboza

Egy jól szervezett csillagtúra amelyben részt vettünk és valóban egy ékszerdobozt csodálhattunk utunk során. A kiválasztott helyek és a környezet valóban lenyűgözőek voltak. Részemről Hallstatt városa emelkedett ki építészével és környezetével de minden más hely is jó választás volt, amit itt külön külön nem említenék mert a program tartalmazza. Engedi Sándor idegenvezetőnk mindent megtett azért, hogy jól érezzük magunkat és nem hazudtolta meg a PROKO TRAVEL jó hírét, amit már többször tapasztaltunk . A buszvezetőnk, akinek sajnos csak a kereszt nevére emlékszem, Tibor biztos, megnyugtató vezetésével tette kellemessé utunkat . Az időjárás is kegyes volt hozzánk. Most sem csalódtunk, mint eddigi útjaik során sem az utazási irodában. További sikereket kívánva köszönjük az utat,Gál Imre és felesége Zsuzsanna nevében.

Gál Imre

2017 július 15
Nyírkarász

Adria, Postojna és a Plitvicei-tavak

Csodálatos helyeken jártunk,nagyon jók voltak a szállások és az étkezések.Kitűnő idegenvezetőnk volt Soós Zoltán személyében. A busz kényelmes és rutinos söfőr vezette.

Nem előszőr utazunk a prokoval és nem is utoljára voltunk! Köszönjük!

Virág József

2017 július 10
Budaörs

Nagy erdélyi körutazás

Idén második alkalommal utaztunk Önökkel.Felejthetetlen élményekben volt részünk.Ez elsősorban idegenvezetőnknek,Dobos Árpádnak köszönhető, aki hatalmas szakmai tudásával,tapasztalatával,utasok iránti figyelmességével,anekdótáival tette élvezetessé az igen gazdag,jól megszervezett kirándulásunkat.A tavalyi,spanyolországi spanyolországi nyaralásunkkal kapcsolatban hasonlókat tudok elmondani Gulyás Miklósról is.Köszönet Önöknek az élményért!Biztos vagyok benne, hogy legközelebb is Önökkel fogunk utazni.

Üdvözlettel:Balláné Fekete Gyöngyi

Balláné Fekete Gyöngyi

2017 július 07
Budapest

Szlovénia legszebb tájain

Szlovéniai 4 napos utunkról csak a legjobbakat tudom mondani. Szakmailag magas színvonalú idegenvezetés, tökéletes szállás, finom és elegendő reggeli és vacsora jellemezte. Fantasztikus program és szervezés következményeként, felejthetetlen,csodálatos élményben gazdagon jöttünk haza. Legközelebb is csak önöket választjuk. Külön köszönjük Dr Kakuszi Péternek az egész úton tanúsított odaadó munkáját, nyugodtsága, kedvessége és az utasokhoz való hozzáállása bizalommal töltött el bennünket.Köszönjük az autóbuszvezetőnknek hogy biztonságban hazahozott, nagyon kedves és készséges volt minden tekintetben.Ha legközelebb megyünk, csak az önök irodájával fogunk.

Tisztelettel Nagy Istvánné, Nagy István

2017 július 07.

Nagy Istvánné

2017 július 01
Tatabánya

Kalandozás Dél-Lengyelországban

Nagyon elégedettek vagyunk az utazási irodával,Vikivel az idegenvezetővel, Ákossal a busz sofőrrel.Kellemesen elfáradtunk,de megérte.A jövőben ,ha tehetjük ismét Önöket választjuk.Marika és József

Pap József

2017 június 23
Miskolc

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Pazar program, pazar időjárás és szuper-pazar idegenvezetés;ennyi röviden. Picit bővebben: Prága meglátogatása régi tervünk volt. Annyi gyönyörű élményt nyújtott ez a 4 nap, nehéz illő szavakat találni. Idegenvezetőnk Vendéghné Editke hatalmas szakmai tudása, mérhetetlen empátiája és lenyűgözően impulzív előadásai örökre megmaradnak bennünk. Kemény program volt, de a csoportunk is becsülettel helytállt, a város szépsége és a látnivalók gazdagsága kötelezett mindannyiunkat. Köszönet illeti a buszvezetőnket a biztonságos vezetéséért, udvariasságáért. 11. alkalommal utaztunk most az irodával, 10 éve megszakítás nélkül. Csak remélni tudjuk, de nagyon bizakodóak vagyunk, hogy ez még folytatódni fog. Köszönet ezért a gyönyörű programért, sikeres további munkát és sok-sok utast kívánunk a Proko Travelnek!

dr Fajcsákné Papp Emőke

2017 június 07
Szekszárd

Az elbűvölő észak-olasz tóvidék

Tisztelt Prónay Úr, kedves Munkatársak!

Köszönjük a jó hangulatú utat. Küldök egy kis hangulatjelentést:https://www.youtube.com/watch?v=Jh1flvFF2kg&feature=youtu.be

Üdvözlettel: Garamvölgyiék, Edit és István

Garamvölgyi István

2017 május 30
Budapest

Madeirai vakáció és Lisszabon

Csodálatos élményekkel tértünk haza erről a gyönyörű helyről. Az út jól szervezett volt, a programok változatosak a hangulatunk pedig fantasztikus! Külön köszönetet érdemel idegenvezetőnk Anikó, aki figyelmességével,kedvességével,végig kísért minket és ellátott sok sok információval a helyi látnivalókkal kapcsolatban. Köszönjük Proko Travel! Üdv a legközelebbi találkozásig!

Kónya Ildikó ,Ács Attila

Kónya Ildikó

2017 május 07
Esztergom

Kalandozás Dél-Lengyelországban

A múlt héten vettem részt 8 kollégámmal együtt a fenti úton. Fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon jól szervezett út volt, mindent láttunk, ami fontos, csodálatos élményekkel lettünk gazdagabbak. Külön köszönet Vikinek, az idegenvezetőnknek, aki nemcsak kedves, figyelmes, hanem szakmailag maximálisan felkészült volt. Jól összefogta a csoportot, mindenre figyelt. Köszönjük!

Kovács Edit

2017 április 19

A mesés Indokína - Vietnám – Laosz – Kambodzsa

Tisztelt Prónay Úr, kedves Munkatársak!

Életünk egyik legtartalmasabb, egyik legértékesebb programját kaphattuk az Önök szervezésében A mesés Indokína utunkon.

Nehéz lesz feldolgozni azt a temérdek információt, amit begyűjtöttünk, azt a tengernyi élményt, amihez hozzájutottunk Önöknek köszönhetően. Kiváló volt a szervezés: buszok és idegenvezetők vártak bennünket a megbeszélt helyeken, valamennyien jószándékkal, odaadással tájékoztattak bennünket - meglepő módon németül.

Remek volt az időbeosztás, hisz mindent kényelmesen és magabiztosan elértünk, amit terveztek: járhattunk Buddha-emlékhelyeken, megcsodálhattuk a természet szépségeit (a napot hiányoltuk a Halong-öbölben, de így is nagyon szép volt), életünkben nem felejtjük el azt a tengernyi finomságot, amivel bennünket elláttak.

Élveztük a változatos szállodákat - eggyel volt problémánk Laoszban, de azt sikerrel megoldották -. Amit helyette kaptunk, a szálláshelyek fantasztikuma volt csodás étkeivel, elbűvölő környezetével, rendkívül kedves munkatársaival.

Mindent remekül előkészítettek: a költőpénz-ajánlatot, a vízumigénylést, a biztonságra, egészségre vigyázást, és adtak egy jó szervezőkészségű, segítő szándékú idegenvezetőt, Kámán Józsit.

Örültünk a napi többszöri hideg víznek, a riksázásnak, a víziszínháznak, a kincset érő látnivalóknak.

Mi voltunk azok, akik Lányunknál Dubaiban maradtunk még 3 napot. Hálásan köszönjük a külön utazásszervezést, a sorozatfelvilágosítást; minden nagyon hasznos volt.

Többször utaztunk már Önökkel, és ha lesz lehetőségünk, máskor is szívesen tartunk csoportjukkal. Amit mi tehetünk: mesélünk és mondjuk tapasztalatainkat. Most azon dolgozom, hogy az utazásból egy prezentációt állítsak össze - döcögve haladok a többezer fotót és kisfilmet látva:) Mutatom majd tanítványaimnak, Kollégáimnak, és biztatom Őket, addig menjenek, amíg lendületesek, amíg befogadóak:)

Kisiskolásként hallottunk/tanultunk a vietnámi háborúról.... - nem gondoltuk, hogy egyszer személyesen megláthatjuk az országot, értékeit, kultúráját, s hogy találkozhatunk az egykori szenvedőkkel.

Csak a köszönet szavát továbbíthatom Önöknek és hálánkat.

Köszönjük!

Csenkiné Bihal Mária és

Csenki József

Csenkiné Bihal Mária

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben