Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Szívsebész Kongresszus

A kongresszus weboldala IDE kattintva érhető el.

Szívsebész Kongresszus
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2015 november 14
Pécs

Toscana és a csodás Közép-Itália

Tisztelt Proko Travel!

A program nagyon jól szervezett és tartalmas volt. Köszönet Gulyás Miklós idegenvezetőnek, aki nagy tudásával profi módon tájékoztatott bennünket az ország művészeti, zenei, kulturális, gazdasági és egyéb mindennapi életéről. Mindezt színesen anekdotákkal tűzdelve mesélte. Ezen kívül nagyon figyelmes és segítőkész volt. Köszönet jár még a két buszvezetőnek, akik nagyon jól és nyugodtan vezettek, hogy biztonságban éreztük magunkat. A pakolásoknál segítőkészek és udvariasak voltak. Ha lehetőségünk lesz barátnőmmel együtt, csak a Proko Travel utazási irodát választjuk. Még egyszer sok köszönet az irodának és a munkatársaknak a felejthetetlen útért.

Bozsits Tiborné és Barta Anikó

Bozsits Tiborné

2015 október 29
Debrecen

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - tavasszal

Kedves Mindenki! A párommal már régóta készültünk, hogy megnézzük Prágát, így most ősszel az októberi hosszú hétvégét találtuk megfelelőnek. Arra szavakat is nehéz találni, hogy mindazt amit láttunk (Brno,Legice,Prága,Karlovy Vary) és hallottunk Vendégh Edit idegenvezetőnk nagyszerű versekkel díszített tálalásában az abszolút összhangban volt, mely a lelkünket simogatta egészen az elindulástól a hazaérkezésünkig. Minden leendő útitársamnak ilyen lelkiismeretes, nagy tudású idegenvezetőt kívánok, aki szívből tesz mindent...értünk! Köszönjük szépen! Sok sikert és jó utazást mindenkinek! Illés Judit

Illés Judit

2015 október 28
Szeged

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - tavasszal

Tisztelt Proko Travel!

Első utunk volt Önökkel, 2015.10.23.-10.26-ig. Felejthetetlen 4 napot töltöttünk Csehországban. A maradandó élményhez nagy mértékben hozzájárult az idegenvezetőnk Huzián Péter is, aki lenyűgöző tudással rendelkezik, nem mellesleg remek humora is van. Sokat intézkedett, segített. Nagyon tetszett, hogy mindenre kiterjedt a figyelme, elegendő időt adott a szabadidős programokra. Sofőrünk, Iván Lajos mögött pedig megnyugtató biztonsággal utaztunk. Az út során bejárt városok mind csodásak, nekünk Karlovy Vary (Prága után) volt az egyik legkedvesebb, legmegdöbbentőbb (mintha nem is Csehország lenne) Jó döntés volt, hogy végül is elmentünk erre a fakultatív programra. Szállásunkon picinek bizonyult a fürdőszoba, ami kényelmetlen volt, mert pakolni nem nagyon lehetett sehova. A két ágyas szobában összetolva az ágy nem francia ágy, a keskeny matrac és a széles ágykeret miatt rés van közte. Reggeli finom volt, és választékos, mindössze a rántottát hiányoltuk, mondjuk egy saláta helyett. Mindezeket leszámítva meg voltunk elégedve, hiszen végül is a rendkívül tartalmas, és látványos programok végén csak úgy bedől az ember az ágyba :) Köszönjük szépen a remek programokat! Tervezzük a következő utat is, hiszen már Világörökség Útlevelünk nekünk is van :) Mindenkinek ajánlani fogjuk Önöket, ha utazni szeretnének.

U.i.: lehetne több játék is a buszon, nagyon tetszett a Bingózás :)

Szabóné Pocsai Szilvia

2015 október 18
Tamási

Barátnőimmel felejthetetlen napokat töltöttünk el Portugáliában a Portótól Lisszabonig tartó utunkon. Nagyon tetszett Portó városa, káprázatos volt Batalhában a csipkés kőoszlopokkal díszített katedrális, Lisszabonban a domb tetején álló Szent György vár, hogy csak néhányt említsek. Egész utunk során nagyon sok csodálatos látnivalóban volt részünk. A szállásaink kifogástalanok voltak. A portugál konyha felejthető, de ez nem okozott meglepetést, mert az ismertetőkben erről már olvastunk. Külön köszönjük a kiválóan felkészült idegenvezetőnk Gulyás Miklós munkáját. Nagy tudását, végtelen türelmét és odafigyelését, és nem utolsósorban kedves humorát is nagyra értékeltük.

További szép utakat kívánunk leendő útitársainknak és magunknak!

Huszár Béláné

2015 szeptember 30
Miskolc

Olaszország gyöngyszemei

Tisztelt Proko Travel ! Köszönetet szeretnénk mondani, hogy utunkat felejthetetlenné tették, hibátlan szervezésükkel. Tartalmas programokkal teli utazásban volt részünk. Köszönet az idegenvezető Erzsikének, aki nagy tudással és tapasztalatával segített bennünket végig az úton. Mindenre és mindenkire kiterjedt a figyelme.

Köszönet a két buszvezetőnek, akik rendkívül nyugodtan és udvariasan oldottak meg szinte lehetetlennek tűnő helyzeteket. Büszke lehet a munkatársaira! Mindenkinek jó egészséget, sok boldogságot kívánunk a további kifogástalan munkájukhoz!

Czelláth Lászlóné

2015 szeptember 30
Nagykőrös

Nyugat-Európai körutazás spanyolországi nyaralással

Nyugat-Európai körút spanyol nyaralással programon vettünk részt. Kiváló szervezés,remek idegenvezetés és rengeteg élmény.Köszönjük az Irodának, Gulyás Miklósnak és Prónay Bencének a jó hangulatú, baráti légkörű,közös élményekkel teli, vidám 12 napot. Még jövünk!!!

Szabó Tamás és családja

2015 szeptember 26
Győrújbarát

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Tisztelt Iroda!

Felejthetetlen négy napot töltöttünk el Csehországban. A program rendkívül tartalmas és emlékezetes volt. Az utazás során Bányai Tamás idegenvezetőnknek köszönhetően rengeteg érdekességet tudhattunk meg az országról, a városokról és a szokásokról. A történelemről az építészetről, a helyi közlekedési lehetőségekről, zenéről és kulturális programokról egyaránt magas szintű tájékoztatást kaptunk, nem szárazon, tele humorral. Ha lehetőségünk lesz, máskor is szívesen utazunk a Proko Travel szervezésében. Köszönjük!

Déri Barbara

2015 szeptember 25
Szentlőrinc

Nyaralás a spanyol tengerparton - Utazás repülővel

Tisztelt cím!

Egy nagyon kellemes és élménydús nyaralásról tértünk vissza. Egy kis bakit \"csináltunk.\" A férjem Barcelonában a Sagrada Família templom megtekintése közben eltévedt és eltűnt a tömegben telefon nélkül (az nálam volt). Prónay Bence idegenvezető türelme és megnyugtató találékonysága segítségével megtaláltuk. Köszönjük még egyszer Bence, valamint azt is hogy rekord idő alatt szerzett jegyet a fiúknak a focimeccsre Barcelonában és mellette busztranszfert a szálloda és a stadion között. További jó munkát jó pihenést és minden jót kívánunk Bencének és a Proko Travel munkaközösségének.

Üdvözlettel: Gidó Ibolya

Gidó Ibolya

2015 szeptember 25
Mezőnyárád

Kiruccanás az Isztriai-félszigetre

Elismerésemet szeretném kifejezni a fenti túra szervezésével és lebonyolításával kapcsolatosan. Asztalos Sándor autóbuszvezető és Bucsi Ágnes idegenvezető pedig 5/5 osztályzatot érdemel. Összességében elégedettek vagyunk és legközelebb is a Proko Travelt választjuk. Az utazás során talán az egyetlen hiányérzetet a vacsora kelt bennem, de a sok szuper dolog mellett ez csak egy kis dolog...

Pásztor Levente

2015 szeptember 25
Ács

Lagúnák, templomok, szerelmek - Velencétől Veronáig

Ez volt az első utunk a Proko Travel irodával, de biztos, hogy nem az utolsó. A program tökéletes volt. Idegenvezetőnk Kámán József nagy tudású, profi, kiváló társ volt, akitől színvonalas 4 napot kaptunk. Buszvezetőnk Boros Zoltán szintén mindent megtett kényelmünkért. Köszönet a munkájukért, további sok sikert!!

Grúberné Nagy Éva