Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2016 augusztus 22

Csillámló tenger és kulturális örökségek a Balkánon

Még egyszer, és még egyszer illetve sokadszor utazunk a Proko Travellel, és mindig nagyon jó és nagyon szép. Az idén is dr Balogh Ádám idegenvezető és Tomi (a vezetéknevét nem tudom) buszvezető irányításával egy nagyon szép úton vettünk részt. Minden volt benne kultúra, szórakozás, fürdés. Köszönjük a szép élményeket! Még jövünk!

Gidó Ibolya

2016 augusztus 20
Szeged

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Csodálatosan szép utazás egy nagyszerű idegenvezetővel (Huzián P.) Prága és Karlovy Vary teljesen elvarázsolt...Először utaztam a Proko-val, de bizonyára nem utoljára!

Köszönöm

Szabó Csilla

2016 augusztus 14

Dolomitok színes hegyóriásai

Fantasztikus út volt, hihetetlen, mesés tájak, jól szervezett programok, szuper szállás, kényelmes autóbusz. Ez egy mesebeli út volt, nehéz visszazökkenni a hétköznapokba. Külön kiemelném Kámán József felkészültségét, türelmét, segítőkészségét, valamint a buszsofőr, Sanyi precizitását, pontosságát, és azt, hogy a legnehezebb hegyi utakon is biztonságban érezhettük magunkat mellette. Csodálatos volt!

Nikolett

2016 augusztus 11
Szeged

Alpok kincsei

Csodálatos, álom utazás volt, mesebeli tájakkal. Ki kell emelni Kámán József idegenvezető és Ákos buszvezető csodálatos teljesítményét. Hihetetlenül segítőkészek, nyugodtak, napi 14 órában nem kímélték magukat, mindig barátságosan, közvetlenül informáltak mindenkit. Kámán József tudása professzori, előadása végig csodálatos volt, a búcsúzáskor a verset már csak könnyezve tudtuk akceptálni. Türelme fantasztikus, mindenkinek igyekezett a kedvébe járni. Köszönjük!

Brlás Pál

2016 augusztus 04
Budapest

A rettenthetetlenek földjén - Körutazás Skóciában

2016. július 19-24-ig vettünk részt "A rettenthetetlenek földjén" skóciai körutazáson. Idegenvezetőnk Horváth Zoltán volt. Felkészültsége, történelmi tudása lenyűgözött az egész út során minket. Folyamatosan, az egész utazás alatt információkkal, érdekességekkel halmozott el. A programok, látnivalók felejthetetlen élményeket nyújtottak. A körutazást kényelmes, új busszal volt szerencsénk végigutazni. Továbbra is a Proko Travel irodát választjuk utazásainkhoz, és HORVÁTH ZOLTÁNT! Köszönjük mégegyszer idegenvezetőnknek a fantasztikus 6 napot!

Stefán Irén, Ekker Lili

2016 augusztus 01
Szeged

Madeirai vakáció és Lisszabon

Madeirai Vakáció és Lisszabon kiránduláson vettünk részt a férjemel, amit Prónay Bence vezetett. Szuper jól éreztük magunkat. Nagyon jól szervezett programokkal, ami nagyon tetszett. Gyönyörű helyen volt az ebéd, ami finom volt, és a madeirai bor is tökéletes.. Csak dicsérni lehet a helyi buszsofőr nagyszerü vezetését, nem volt félelemérzetünk a szerpentines út mentén. Köszönet Bencének a remek szervezésű kirándulásért. Pici megjegyzésem azért, hogy a lisszaboni program nagyon fárasztó volt.

Pataki Pálné

Pataki Pálné

2016 július 31
Nagykőrös

Leonardo szülőföldjén

Nem először utazunk a Prokoval, most sem csalódtam: jól összeállított program,tudásban és a váratlan esemény kezelésében is felkészült idegenvezető -Szabó Helga - udvarias, szolgálatkész gépkocsivezetők segítettek abban, hogy átadhassuk magunkat a csodák befogadásának. Az egyetlen említésre méltó probléma a vacsorákkal volt, ismerve az olasz \"turistáknak szánt\" konyhát, talán annyit lehetne kiharcolni az utasok számára, hogy ne ugyanazt a menüt adják fel minden nap. Ezzel együtt köszönet a csodás 5 napért!

dr. Rozsnyói Ferencné

2016 július 30

Nyaralás a spanyol tengerparton - Utazás repülővel

Azért választottam ezt az utat, mert habár szervezett volt, mégis én rendelkezetem a szabadidőm nagy részével. Ha akartam strandoltam, ha kedvem támadt részt vettem a fakultatív programok valamelyikén. Sokat napoztam, sikerült is leégnem, de ez nem tartott vissza, hogy részt vegyek néhány fakultatív programon. A flamenco esten fergeteges volt a hangulat, a delfin-show és csúszdapark pedig nosztalgikus élményekkel töltött el. A pihenés és az aktív kikapcsolódás tökéletes kombinációja volt ez az út. Gratulálunk a szervezőknek!

Lechner Béláné

2016 július 27
Tatabánya

Alpesi őrjárat - Kirándulás a Dolomitokban

Azért választottam ezt az utat, mert igazi természetjárónak tartom magam. Öreg csontjaimnak köszönhetően egy-egy hosszabb túra során kissé megfáradtam, de ennek ellenére minden percét élveztem. Gyönyörű, káprázatos helyeken jártunk. Itthon végignézegettem az útról készült képeket a családdal, de nem adták vissza azt a csodát, amit ott láttunk. Ha nagyon muszáj lenne választanom, akkor a Rainbachfall-t emelném ki kedvencemként, de bármelyik helyszínt újra meglátogatnám bármikor. Köszönöm az egész Proko csapatnak!

Baja Ilona

2016 július 26
Veszprém

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Ez az út a maga romantikájával, festői városaival igazán remek választás volt a nászutunkat illetően! Nagyon jól éreztük magunkat, igazán maradandó élménnyé vált számunkra ez az utazás! Csodás helyszíneken jártunk, Prága, Karlovy Vary felejthetetlen, lélegzetelállítóan szép városok! Külön kiemelnénk az idegenvezetőnket, Guevara-Horváth Anikót. Rendkívül nagy tudású, kiemelkedő volt a felkészültsége és az embersége is! Bármivel fordulhattunk Hozzá, mindenben a segítségünkre volt! A legprofibb nászutas képeket is ő készítette rólunk!:) Nagyon jó ötlet a világörökségek útlevél is, örömmel ragasztgattuk be az út során szerzett 5 matricánkat!:) Gratulálunk a szervezéshez! Köszönjük ezeket a szép élményeket! A jövőben is szívesen utazunk majd Önökkel!

Alber-Boróczki Beáta & Alber Péter

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben