Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Kajatiné Mezei Enikő
Sátoraljaújhely
2018.06.29

Csodálatos 5 napot töltöttünk Önökkel. Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. Az idegenvezetőnk Józsi egy tökéletes utat tárt elénk, minden egyes mondatát nagy odaadással hallgattuk, nagyon sok mindent tudtunk meg tőle. A szállás nagyon megfelelt, az étkezés is tökéletes volt. Minden program nagyon tetszett, azt kaptuk amire nem is számítottunk.

Szolnoki Ágnes
2045 Törökbálint, Madách Imre u. 2/B.
2018.06.29

Kádár Zsolt idegenvezetése komoly tudást és nagyfokú szakmai alázatot tanúsít. Köszönöm az élményt, hogy a - balkáni - sztereotípiák megdőltek.

Ádám
Budapest
2018.06.27

Köszönjük a lehetőséget és remek volt minden, mint nekem mint kollegáinknak. 

P. Kis Melinda
Budapest
2018.06.07

Alpok kincsei, 2018. május A születésnapos 25 évből közel 20 éve utazom a minden tekintetben megbízható Proko Travellel. Ezen a szép úton is felüdülést jelentett az utazás. A koronát az út "háziasszonya", Vendéghné Edit tette fel. Nemcsak kiváló idegenvezető, de külön örömet jelentett választékos beszédét, gazdag szókincsét hallgatni 5 napon át ("zene volt füleimnek"). Páratlan, elegáns humora mindenkit derűssé tett. Örülök, hogy a Svájci nagykörúton is Vele utazhatok.

Takács Lajos, Takácsné Hajnalka
Debrecen
2018.06.04

Ez volt az ötödik utunk az Önök szervezésében. Ismét csodálatos helyeken jártunk. A fantasztikus idegenvezetést Zsuzsa biztosította számunkra. A gk. vezetők Csaba és Jakab teljesítménye is kiemelkedő volt. Nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük az irodának is a szervezést.

Lengyel-Béres Klára
Alsózsolca
2018.05.31

Kedves "Proko"! Idén harmadszor utaztunk Önökkel, mindig jól éreztük magunkat, és az ígért élményt kaptuk. A legutóbbi utunk során még az eddigieknél is jobban sikerült minden. Köszönhető ez az út csodálatos programjának, valamint a most megismert fantasztikus idegenvezetőnek, Zilzer Zsuzsának. Köszönjük!

Ormai József
Bóly
2018.05.23

Változatos programok, kiváló idegenvezetés - külön köszönet Dobos Árpádnak aki rendkívül felkészült, nagy ismeretanyaggal rendelkező idegenvezető-, a szállás és az ellátás rendben volt, pici hibaként a hűtőszekrény hiányát lehet megemlíteni. Még egyszer megköszönjük az élményekben bővelkedő napokat. (8-as asztal)

Nagy Istvánné
Budapest
2018.05.22

Tisztelt Proko Travel! Másodszor vettünk részt az Önök szervezésében. Az út csodálatos volt, a szervezés tökéletes. Még ma is teljesen a hatása alatt vagyunk!! Külön szeretnénk kiemelni Zilzer Zsuzsanna idegenvezetőnk odaadó munkáját!! Fantasztikus tudása és felkészültsége teljesen lenyűgözőtt bennünket. Egész úton arra törekedett, hogy minél több ismerettel gazdagodjunk.Köszönet mindenért és nem utolsósorban Sándornak,aki biztonságban végig vezette az utunkat. Tisztelettel Nagy Istvánné és István

Bogárdy Endre
Győr
2017.10.07

Eddig kétféle módon jártam Európa országait: kerékpárral, (sátorral, hálózsákkal) és a Proko Travel autóbuszaival. Mindegyiknek vannak előnyei és hátrányai a másikkal szemben. Az augusztus ötödike és kilencedike közötti Svájc és Olaszország bűvöletében; fedőnevű útjukon rájöttem az ideális megoldásra: a Juhos Kata jön velem bringával, a Vígh Péter meg megy előttünk busszal és felvesz ha elered az eső vagy nagy hegyek jönnek szembe. Kérem értesítsenek ha lesz ilyen alternatíva! No de félre a tréfával. A fent említett utat megelőzően a Barokk paloták és kastélyok látogatásán vettem részt tavaly. A két úton három nagyszerű embert ismertem meg: Juhos Kata és Kámán József idegenvezetőket és mindkét út gépkocsivezetőjét, Vígh Pétert. Nem akarom én most a két idegenvezető felkészültségét, kedvességét, rátermettségét dícsérni, hiszen nyilván minden munkatársuk ilyen. Amit kiemelnék az a g.k. vez. teljesítménye a néha embertelen körülmények között. Az utak programjának összeállítása jó volt, a busz kényelmes, a szállások megfelelőek. Azt, hogy némely olasz szállodában a reggelit nem a magyar étvágyra méretezik (javaslom az olasz utakkal kapcsolatban ezentúl a ;svédasztal; kifejezés helyett a taljánasztal használatát) feledteti a sok szép élmény. Végezetül a 25. évforduló kapcsán minden jót kívánok az Iroda minden munkatársának. Isten óvja a Proko Travelt. Tisztelettel: Bogárdy Endre

Kósa Györgyné
Szeged
2017.09.27

Tizedik alkalommal utaztam a Proko Travellel. Mindig Önöket választom, és sosem csalódok! Izland különleges és varázslatos hely. Köszönjük szépen a szervezést és lebonyolítást, csak így tovább!