Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Okostelefon alkalmazásaink

Prága, Róma, Lisszabon, Luzern útikönyvek okostelefonra
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2014 augusztus 28
Pécs

Nagyon csodálatos út volt, mivel még Olaszországnak ezen részén most voltam először. Minden szállodai szoba első osztályú volt. Igaz a pohár hiányzott a szobákból. Az idegen vezetőnk Kádár Zsolt mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Még az időjárás is kellemes volt. A buszvezetők igyekeztek segíteni és közvetlenek voltak hozzánk! Nagyon sok és gazdag élményt adott nekem ez az út, melyet a jövőben is szeretnék megismételni.2014.aug.22-26. Gratulálok a kitűnő szervezésért és további jó munkát kívánok a PROKO TRAVEL UTAZÁSI IRODA dolgozóinak. Niebl Ferencné

Niebl Ferencné

2014 augusztus 27
Budapest

Férjemmel vettünk részt ezen a csodálatos úton,nagyon elégedettek voltunk és jól éreztük magunkat.Szatmári Sándor idegenvezető történelemből jelesre vizsgázott.Nagy Sándor gépkocsivezető pedig nagyon vigyázott ránk.Mindent megtettek értünk és kiválóan végezték munkájukat.Gratulálunk nekik és szívesen részt vennénk velük más utakon is.Köszönjük!

Gimesi Ferencné

2014 augusztus 22
Mosonmagyaróvár

Tisztelt Utazási Iroda! Csodálatos és feledhetetlen élményben volt részünk a Bosznia-Hercegovinát és Horvátországot, a Balkán természeti és kulturális szépségeit bemutató utazáson. Kifejezetten jól felépített, rendkívül tartalmas, ugyanakkor a hosszú megtett kilométerek ellenére sem kimerítő utazás volt, kiemelt köszönet illeti dr. Balogh Ádám idegenvezetőt, aki mindent megtett azért, hogy a nyaralásunk tökéletes legyen, felkészültsége bámulatos volt, fontos ismeretekkel gazdagodtunk erről a gyönyörű vidékről. A körutazás során mindenki megtalálta a számára megfelelő kikapcsolódást, volt városnézés, tengerparti pihenés, hajókázás, kisebb túrázás - szóval tökéletes volt. Egyetlen észrevételünk valójában nem az utazási iroda szolgáltatására vonatkozik, mégis megemlítem, hogy a Neumban töltött négy nap során folyamatosan (éjjel és nappal is) fülsiketítő, az elviselhetetlenség határát súrolóan hangos diszkó zavarta a tengerpart nyugalmát, ezt sok utastársunk nehezményezte. Főképp azért volt ez zavaró, mert a diszkó éppen ott működött, ahol a Hotel Stella tengerparti része húzódott, így napközben keresni kellett másik helyet, hogy nyugodtan strandolhassunk, éjjel azonban a dübörgő zaj a szállodáig felhallatszott. Ez azonban a fantasztikus élményeinket nem rontotta el, örök emlék marad az utazás, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Tóth Gabriella

2014 augusztus 21
Miskolc

Nagyon szépen köszönjük a Proko Travelnek ezt az utat. Egy örök élmény marad, nagyon sok szép élményben volt részünk. Nagyon szépen köszönjük a buszsofőrnek aki higgadtan eljuttatott minket A-ból-B-be. Augusztus 13-16-ig voltunk Lengyelországba. Nagyon szépen köszönjük Vikinek is aki nagyon jó idegenvezető. Megtudhatnánk hogy milyen viktória? Mert máskor is őt választanánk hogyha mennénk. Köszönjük!

Répás Ádám

2014 augusztus 21
Szekszárd

Tisztelt Prónay Gyula ügyvezető úr! Nagy várakozással néztünk az Önök által szervezett erdélyi utazás elé, melyen 2014.augusztus 3-9. között vettünk részt. Nagy örömünkre szolgált az a lehetőség, hogy lakóhelyünkön, Szekszárdon szállhattunk fel-és le az autóbuszról. Ez nagyon kényelmes az utasok számára, hogy az ország több részén is kapcsolódhatnak az utazáshoz. Külön köszönjük ezt a jó szervezést. Az indulástól az érkezésig kiszámítható, pontos szolgáltatást kaptunk Önöktől. Minden elismerésünk az idegenvezető személyével kapcsolatban, akiben egy rendkívüli egyéniséggel rendelkező idegenvezetőt ismerhettünk meg. Borbély-Kiss László Segesváron lakó idegenvezetőnk igazi lokálpatriótaként mutatta be, ismertette meg velünk Erdély látnivalóit. Igen magas szintű történelmi- és irodalmi tudása mellett nagyszerű szervezőkészséggel rendelkező, udvarias és igazi magyar ember. Mindezek által igazán széppé tette a látnivalókban amúgy is gazdag utunkat. Ugyancsak jó véleményünk van az autóbuszt vezető Nagy Sándor úrral kapcsolatban is. Minden alkalommal nagyon segítőkész, udvarias volt a fel- és leszállásoknál az egész utunk alatt. Útitársaink nevében is köszönjük a jó szervezést és mindazt a sok szép élményt, melyet ezzel az úttal nyújtottak számunkra. Gratulálunk az immár több, mint 20 éves működésükhöz és munkájukhoz további sok sikert kíván valamennyi utastársunk nevében. Ezúton is visszük az Önök jó hírét és várjuk jövőbeni újbóli találkozásunkat!

V. Zoltán és felesége

2014 augusztus 19

Nagyon köszönöm a választ!!!!!!

Bedőcsné Dávid Mária

2014 augusztus 19
Székesfehérvár

Nagyon szeretnénk megköszönni a Proko travelnek ezt az utazást. Nagyon sok szép helyen jártunk és egészen biztosak vagyunk benne, hogy jövőre is Önöket választjuk. Az idegenvezetés egyszerűen fantasztikus volt. Viki nagyon profin csinálta és nagyon barátságos és kedves volt mindenkivel. Ritka az ilyen idegenvezető. Persze a buszsofőrt se szabad kihagyni aki nagyon nyugodtan higgadtan és biztonságosan vezetett. Vikinek esetleg megmondanák a teljes nevét?! Szeretném neki is megköszönni ezt az utat. Mikor hazaérkeztünk akkor nem volt alkalmunk mert sietni kellett a taxihoz. Köszönjük szépen!

Kovács Éva

2014 augusztus 19
Budapest

2014.augusztus 16-án érkeztünk vissza a Prágai útról, csodálatos volt, Karlovy Vary is hihetetlen élmény volt. Bányai Tamás idegenvezető teljesítményétől a mai napig nem tudunk észhez térni, olyan tökéletes volt. Nem hiszem hogy lenne olyan amit nem tud Csehországról, ahogyan előadja és adagolja annál jobban nem lehetne, soha nem kevesebb és több mint ami a legmegfelelőbb, az időzítés a helyszíneken is a legnagyobb élmény. Az út minden szempontból túlteljesítette az elvárásaimat, sokkal többet és szebbet láttam mint amire számítottam. Köszönöm az Irodának hogy az út ilyen jól volt megszervezve, a buszvezető a lehető legbiztonságosabban vezetett, de elsősorban Bányai Tamás teljesítményét, amivel Csehországot olyan módon mutatta be amelyhez eddig nem volt szerencsém, pedig már elég sokat utaztam és volt részem nagyon jó idegenvezetésekben eddig is, de ott most a legszuperebb tökéletességet tapasztaltuk. Útitársam véleménye ugyanez volt, köszönjük !

Valásik Éva

2014 augusztus 18
Budapest

Szombat este (16.-án) értünk haza a Szlovénia csodái és a Plitvicei-tavak útról. Így még nagyon friss az élmény, de persze ez később se fog sokat halványodni. Most először, de biztos hogy nem utoljára vettünk részt az Önök szervezte úton. Úgy esett a választásunk Önökre és erre az útra, hogy kimondottan a Plitvicei-tavakhoz szerettünk volna utazni és az interneten keresgélve tetszett meg ez az út. 40 évvel ezelőtt jártam már egyszer a Plitvicei-tavaknál és akkor oly nagy élményben volt részem, hogy mindenképp szerettem volna még egyszer eljutni oda. Amikor megtaláltam ezt a 4 napos utat az interneten, nagyon megörültem neki. A férjemnek is megtetszett, így le is foglaltuk még az év elején. Eddig csak magán személy által szervezett utakon vettünk részt, így más utazási irodával nem tudjuk összehasonlítani Önöket, de mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve! Köszönjük a sok kedves ajándékot, amit idegenvezetőnk, Kakuszi Péter adott. De legjobban a Világörökségeknek örültünk és az út végén a két képnek, amit bele tudtunk ragasztani. Egyedül az szomorít el egy kicsit, hogy csak 6 évig érvényes. Sajnos nem hiszem, hogy a következő 5 évben meg tudunk még szerezni 33 matricát. Az út minden állomása nagyon tetszett és Péter ismertetői tökéletesen kiegészítették a látottakat. Férjem legnagyobb élménye az Adriában lévő fürdés volt. Amikor Opatijából továbbutaztunk a szállásunkra, Laci a buszvezetőnk azt az utat választotta, ami hosszan a tenger mellett vezetett. Ezt külön köszönjük Neki, hisz így még órákig gyönyörködhettünk a tengerben. Biztos, hogy jövőre is az Önök által szervezett utak közül fogunk egyet választani. Bedőcsné Dávid Mária és Bedőcs István

Bedőcsné Dávid Mária
Válasz:

Kedves Bedőcsné Dávid Mária!

A világörökséges programunkat a jövőben is folytatni kívánjuk, így a lejáratkor meghosszabítható lesz az "úti okmány". :)


2014 augusztus 18
Székesfehérvár

Nagyon élveztük ezt a négy napot nagyon szépen köszönjük.

Kovács Éva