Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Szívsebész Kongresszus

A kongresszus weboldala IDE kattintva érhető el.

Szívsebész Kongresszus
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2015 július 15
Nagykőrös

Csúcs napok - Dolomitok, Matterhorn, Mont-Blanc

Csodálatos napokat töltöttünk a hegyekben. Gyönyörű természeti jelenségeket csodálhattunk meg, kényelmes szállás és mindenben kitűnő kiszolgálás várt. Tökéletes idegenvezetés, amely emelte a kirándulás élményét, amit ismét köszönünk Prónay Ildikónak és a buszt vezető Zoltánnak. Már nézegetjük a jövő évi kínálatot. Szabari Nikoletta és Szabari István

Szabari Nikoletta

2015 július 08
Baja

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - 4 nap

Az első utunk volt az önök szervezésében, és mindenről csak a legjobbat tudjuk mondani: az idegenvezető (Bányai Tamás) nagytudású, felkészült, a megfelelő időben a megfelelő mennyiségben adott információkkal, és ami nagyon fontos, rendkívüli humorral fűszerezte az utazást. A sofőr (Laci) nagyon kedves, közvetlen, rendkívül biztonságosan vezet. A szállás és az ellátás is rendben volt, a programokról nem is beszélve: sok helyen jártunk, de nem volt feszített a tempó, minden kérdésünkre választ kaptunk, csodás helyeket láttunk. Csak ajánlani tudjuk az önök szervezte utakat! További jó munkát kívánunk mindannyiuknak!

Földi Csaba és Földiné Varga Katalin

2015 július 03
Nagykőrös

Mór emlékek Andalúziában

Nagy örömmel fedeztük fel az andalúziai útjukat a katalógusban, amire barátnőmmel azonnal jelentkeztünk is. A programok, a látnivalók lenyűgözőek, a hotelek, a szervezettség kiváló volt! A csodálatos élményt a spanyol buszvezető, Diego maximális szolgálatkészsége tette teljessé!

Mártonfalviné Bálint Sára

2015 július 03

Pillanatképek és nyaralás Dalmáciában

Megköszönöm a gyönyörű Dalmát utat. Június 21-25-ig voltam Önökkel a pillanatképek és nyaralás Dalmáciában úton. Szuper volt a busz, a sofőr, az idegenvezető /a helyi is/ a szálloda és az ellátás. Csak csupa jót írhatok,nem először voltam Önökkel,remélem nem is utoljára. Augusztus 30-án újra megyek ugyanide most nem a barátnőmmel hanem a férjemmel. Ági idegenvezetőt megszerettem,talán Ő lesz akkor is? Önöknek minden jót kívánok!

Mindenért köszönet:Ratinlandné

Ratinlandné

2015 július 02
Debrecen

Kalandozás Dél-Lengyelországban - 4 nap

A kirándulás minden tekintetben SZUPER volt. A szervezés hibátlan volt és az idegenvezetőnk, Árpi bácsi nagyon jól felkészült, kedves, udvarias és TÜRELMES volt. Már jó pár hasonló úton vettem részt életemben, de ilyen idegenvezetővel még nem találkoztam. Köszönjük, ezt a csodálatos 4 napot. Köszönjük Proko Travel, KÖSZÖNJÜK ÁRPI BÁCSI! :-))

Erdei Judit

2015 július 01
Füzesabony

Barokk paloták és kastélyok - Bajorországban és Ausztriában

Először utaztunk Önökkel,nagyon meg voltunk elégedve a szolgáltatással,pontos programleírást kaptunk az utazásról a katalógusban ami megfelelt a valóságnak is! Profi idegenvezető állt rendelkezésünkre /Kámán József/, a sofőrünk is tapasztalt, profi úr. Szeretnék máskor is Önökkel utazni!!! Köszönöm!

Dr. Bánné Tóth Eszter

2015 június 23
Bonyhád

A varázslatos Elba – Korzika – Szardínia

Most utaztunk Önökkel először, de biztos vagyok benne, hogy nem utoljára! Valóban \"varázslatos\" három szigetet ismerhettünk meg egy \"varázslatos\" idegenvezető, Horváth Anikó segítségével! Felkészültsége, élvezetes előadásmódja, probléma megoldó képessége, kedvessége, türelme, nagyban hozzájárult az út sikeréhez. Külön köszönet és elismerés a két gépkocsivezetőnek, Jánosnak és Tibornak, hogy épségben hazaszállították kis csapatunkat! Nagyon sok alkalommal nem szerettem volna a helyükben lenni! A szállásokkal és az ellátással is nagyon meg voltunk elégedve. Nagyon köszönjük az élményt! Ferencz Nándorné Éva és Cseke Lászlóné Edit

Ferencz Nándorné

2015 június 23
Debrecen

Az elbűvölő észak-olasz tóvidék

Első társasutazásunk volt,eddig önállóan utaztunk.Nagyon jól éreztük magunkat a társaság jó volt és a programok is fantasztikusak voltak.Idegenvezetőnk /Tünde/profi módon nagy tudással vezetett végig bennünket.A sofőrők kitűnően vezettek, biztonságban éreztük magunkat.Munkájukhoz további sikereket kívánunk!Köszönjük!Nagy Iván Lászlóné & Salánki József

Salánki József

2015 június 10
Debrecen

Kalandozás Dél-Lengyelországban - tavasszal

Ez volt az első utunk Önökkel, de biztosak vagyunk benne, hogy nem az utolsó! A program, a szervezés, az idegenvezetőnk (Viki), a sofőrünk (Csaba) és nem utolsósorban a \"csapat\" is hibátlan volt. Lengyelország gyönyörű tájai és kultúrális csodái pedig szintén visszavárnak minket :) Köszönjük!

Réffi László és Réffi-Végh Szilvia

2015 június 08
pécs

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - 4 nap

Ez a Prágai ut volt önökkel a 7. utunk, ahol ismételten nagyon jól éreztük magunkat /Editkével és Zolival/. A program nagyon szinvonalas volt mint eddig mindig. A szállásunk is kitünő volt. A mai napon megkaptuk a 21. világörökség jelvény után a hátizsákot, ami nagyon tetszik. Köszönjük szépen. Nagyon tetszett az uj fülhallgatós rendszer is, amit bevezettek. Üdvözlettel Mayer Teréz és Ambrus László

mayer teréz