Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2016 május 23
Miskolc

Primavera All'Italiana

Már másodszor utaztam az Önök szervezésében. Elmondhatom, hogy ismételten jól választottam. Régi vágyam, álmom teljesült azzal, hogy eljutottam Rómába, Nápolyba és nem utolsó sorban a Capri-szigetre. Jó pörgősen teltek a napok, de éppen ezért választottam Önöket. Utazásaim során szeretnék minél többet látni, ha már útra kelek.

Az idegenvezető Erzsike profi szinten irányította a csoportot, hatalmas tudásából sokat átadott nekünk. Az utazás közbeni szabad perceinket kitöltötte egy-egy helynek megfelelő történelmi film vetítésével, vetélkedőkkel. Nagyon tetszett, hogy a 7. világörökség megtekintése után megkaptam Önöktől az első ajándékomat, melyet az utazásaim során mindig magammal fogok vinni.

A két buszvezető - Gábor és Krisztián - nyugodtan, magabiztosan vezette a kényelmes buszt, és elmondhatom, hogy biztonságban éreztem magam. A lefoglalt szállodák kényelmesek, tiszták voltak, a reggelik és a fakultatív vacsorák bőségesek, finomak voltak.

Már tervezem a következő utamat, amit szintén Önökkel fogok megtenni!

Köszönöm mindkét utat!

Barna Ilona

2016 május 23
Budapest

Svájc csokolédéval és sajttal

A szervezés programok rendben voltak, az idegenvezető Ildikó nagy tudású kedves, csak a legnagyobb megelégedettséggel tudok nyilatkozni. A programba én még belevettem volna a DIABLETERS csúcsra való feljutást, ami a szállástól nem volt messze.A gépkocsivezető is remek,nyugodt kedves segítőkész.

Összefoglalva mindenkinek ajánlom mert, amit vártunk azt maximálisan megkaptuk.

Szendrői László

2016 május 21
Budapest

Túrázás Ausztria zöld szívében

A programok gazdagsága és színvonala felülmúlta minden előzetes várakozásomat. Ildikó tökéletesen profi, felkészült, tárgyias és gyakorlattias tudása kimagasló, igazi csapatvezér. Az autóbuszunk is jól felszerelt, kényelmes volt, a sofőr is udvarias és segítőkész volt. Nagyon jól éreztem magam az úton, kifogástalan volt minden. Köszönöm!

Kocsis Ilona

2016 május 17
BUDAPEST

Tulipánvirágzáskor Hollandiában

Profin megszervezett út, remek programmok, (még a buszon is vetélkedőkkel fűszerzve), hatalmas élmény volt!!! És akkor még nem is említettem az idegenvezető hihetetlen felkészültségét!!! Köszönjük a szép utat!!!

Kovács Árpád és Árpádné

Kovács Árpád

2016 május 15
Lőrinci

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - tavasszal

2016.május 4-7-ig nagyon szép volt az út. Kedves, segítőkész, nagy tudású volt az idegenvezetőnk, dr. Kakuszi Péter. Rendben volt a szálloda is. A moldvai hajókázás viszont akár el is maradhatott volna, mert a zsilipeléssel többet álltunk, mint haladtunk. Ráadásul a szűkös kis hajón a vacsora minősége is elmaradt az elvárhatótól. Jó lenne, ha hasonló jellegű Budapest és környéke utat is szerveznénk. Hiába vagyunk magyarok, szakszerű vezetés híján nem igazán ismerjük mi vidékiek a fővárosunkat. Biztosan lenne igény néhány csoport indítására.

Köszönjük a transzfert, a biztonságos buszokat. A sofőröknek is köszönet jár azért, hogy biztonságban éreztük magunkat velük.

Üdvözlettel: Édes László

Édes László

2016 május 15
Szeged

Túrázás Ausztria zöld szívében

Pontos indulások, kiváló szervezettség...Teljes mértékben elégedett vagyok az utazással. Ildikó minden részletre odafigyelt, részletes ismertetőt nyújtott nekünk. Az autóbusz is tiszta és kényelmes volt, az utazás során mindig biztonságban éreztem magam. A szállásunk is kellemes volt, a túrák után kiváló a pihenésre. Köszönöm szépen az élményeket!

Gál Andrea

2016 május 14
Budakeszi

Belgrádtól a Vaskapuig

Már régóta szerettük volna személyesen is felfedezni a történelmi emlékhelyeket, melyet ezen az úton egy szuper idegenvezető segítségével ismerhettünk meg. Az egész ismertetés hihetetlenül profi módon történt. Ezúton is szeretnénk megköszönni Sándornak a munkaját! Ez az út egy életre szóló élmény volt nekünk!

Fóti Ilona

2016 május 13
Nyékládháza

Madeirai vakáció és Lisszabon

Gratulálunk és a további programokhoz jó egészséget,sikereket kívánunk.Legyen szerencsénk még utazni Önökkel.

Üdvözletünk a "Csapatnak"

Perge József

2016 május 12

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - tavasszal

T. Iroda! Köszönjük szépen ezt az intenzív és tökéletes utazást. Mindennel nagyon elégedettek vagyunk. Idegenvezetőnk maximálisan teljesített! Kicsit rövid volt az idő, de így is nagyon sok nevezetességet sikerült megnézünk, és József maximális tudásánal köszönhetően nagyon sok érdekes dolgot tudtunk meg.

Nemsokára újra utazunk a Proko Travellel, alig várjuk!

Üdvözlettel:

Németh Ildikó

Németh Ildikó

2016 május 12

Lagúnák, templomok, szerelmek - Velencétől Veronáig

Régi kívánságunk teljesült, hogy eljussunk erre az útra. Őszintén mondhatom, hogy felejthetetlen élmény volt. Sok és érdekes látnivalót tekintettünk meg egy felkészült, nagy tudású idegenvezető bemutatásának segítségével. Egy percig sem unatkoztunk az autóbuszon sem. Köszönjük szépen a teljes csapatnak a nagyszerű szervezést és lebonyolítást!

Tóth Erzsébet

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben