Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2016 június 11
Miskolc

Szlovénia csodái és a Plitvicei-tavak - tavasszal

Minden elismerésem az irodáé, profin megszervezett úton vehettem részt. Az idegenvezető remek stílusával, a buszsofőr jó vezetési stílusával járult hozzá az út élvezhetőségéhez. A reggeli és a vacsora is bőséges volt, szép környezetben. Hibát, ha keresnék, akkor se találnék.

Ferenczi Éva

2016 június 09
Debrecen

Madeirai vakáció és Lisszabon

A hét elején tértem vissza erről a csodálatos és felejthetetlen szigetről, ami örökre belopta a szívembe magát. Gyönyörű az óceán, virágok, pálmák, kaktuszok, sziklák, stb., amerre csak ellát a szemünk. Külön köszönjük a kiválóan felkészült idegenvezetőnk: Gulyás Miklós munkáját. Nagy tudását, végtelen türelmét és odafigyelését, és nem utolsósorban kedves humorát is nagyra értékeltük. Rendkívüli tudással, emberséggel, kedvességgel rendelkező munkatársuk, bízom benne, hogy útjaim során még lesz szerencsém találkozni vele! Külön köszönet a tapasztalt sofőrnek is, aki nagyszerűen vezetett mindvégig. Mindenkinek csak szívből ajánlani tudom ezt a gyönyörű utat, senki nem fog csalódni, ezt biztosan kimondhatom! Mindent nagyon szépen köszönünk, és már készülök a következő Proko Traveles utamra!

Várfalvi Mónika

2016 május 23
Miskolc

Primavera All'Italiana

Már másodszor utaztam az Önök szervezésében. Elmondhatom, hogy ismételten jól választottam. Régi vágyam, álmom teljesült azzal, hogy eljutottam Rómába, Nápolyba és nem utolsó sorban a Capri-szigetre. Jó pörgősen teltek a napok, de éppen ezért választottam Önöket. Utazásaim során szeretnék minél többet látni, ha már útra kelek.

Az idegenvezető Erzsike profi szinten irányította a csoportot, hatalmas tudásából sokat átadott nekünk. Az utazás közbeni szabad perceinket kitöltötte egy-egy helynek megfelelő történelmi film vetítésével, vetélkedőkkel. Nagyon tetszett, hogy a 7. világörökség megtekintése után megkaptam Önöktől az első ajándékomat, melyet az utazásaim során mindig magammal fogok vinni.

A két buszvezető - Gábor és Krisztián - nyugodtan, magabiztosan vezette a kényelmes buszt, és elmondhatom, hogy biztonságban éreztem magam. A lefoglalt szállodák kényelmesek, tiszták voltak, a reggelik és a fakultatív vacsorák bőségesek, finomak voltak.

Már tervezem a következő utamat, amit szintén Önökkel fogok megtenni!

Köszönöm mindkét utat!

Barna Ilona

2016 május 23
Budapest

Svájc csokolédéval és sajttal

A szervezés programok rendben voltak, az idegenvezető Ildikó nagy tudású kedves, csak a legnagyobb megelégedettséggel tudok nyilatkozni. A programba én még belevettem volna a DIABLETERS csúcsra való feljutást, ami a szállástól nem volt messze.A gépkocsivezető is remek,nyugodt kedves segítőkész.

Összefoglalva mindenkinek ajánlom mert, amit vártunk azt maximálisan megkaptuk.

Szendrői László

2016 május 23
Kecskemét

Ciprus, a szerelem szigete

Ciprus egy csodálatos sziget, a remek programoknak köszönhetően az egyik kedvenc utamként tekintek vissza rá. Egyetlen probléma az volt, hogy hamar véget ért, több időt is el tudtam volna tölteni a parton napozással, fürdőzéssel.

Sproch Mária

2016 május 22

Ciprus, a szerelem szigete

Rendszeres utasa vagyok a ProkoTravel Utazási Irodának a kitűnő szervezésnek és a profi idegenvezetőknek köszönhetően. A korábbiakhoz hasonlóan ez az út sem okozott csalódást, nagyszerű hetet tudhatunk magunk mögött. Már nagyon várom a máltai nyaralásunkat is, amit szintén a Prokoval tervezünk.

Trabak Jánosné

2016 május 21
Budapest

Túrázás Ausztria zöld szívében

A programok gazdagsága és színvonala felülmúlta minden előzetes várakozásomat. Ildikó tökéletesen profi, felkészült, tárgyias és gyakorlattias tudása kimagasló, igazi csapatvezér. Az autóbuszunk is jól felszerelt, kényelmes volt, a sofőr is udvarias és segítőkész volt. Nagyon jól éreztem magam az úton, kifogástalan volt minden. Köszönöm!

Kocsis Ilona

2016 május 18
Budapest

Nagy erdélyi körutazás

Első alkalommal utaztunk a Prokoval, de reményeink szerint nem utoljára. Bár kicsit zsúfolt volt a program, de kárpótoltak a gyönyörű helyszínek, a néha fellépő fáradságot pedig feledtette idegenvezetőnk, Dobos Árpád stílusa és humora. Számomra a legnagyobb élmény a gyilkos-tavi és a békás-szorosi kirándulás volt.

Gilinger Györgyné

2016 május 17
BUDAPEST

Tulipánvirágzáskor Hollandiában

Profin megszervezett út, remek programmok, (még a buszon is vetélkedőkkel fűszerzve), hatalmas élmény volt!!! És akkor még nem is említettem az idegenvezető hihetetlen felkészültségét!!! Köszönjük a szép utat!!!

Kovács Árpád és Árpádné

Kovács Árpád

2016 május 17
Budakeszi

Tulipánvirágzáskor Hollandiában

Rövid idő alatt több országot is megismerhettünk. Idegenvezetőnk kitűnő helyismerettel rendelkezett és kimerítő tájékoztatást adott mindenről. Külön értékeltem, hogy úgy volt megszervezve az út, hogy nem kellett a buszon aludni, minden estére volt szállásfoglalásunk. Én kicsit többet bámészkodtam volna egy-egy helyszínen, de az utat így is 5*-re értékelem.

Weiner Imréné

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben