Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Szívsebész Kongresszus

A kongresszus weboldala IDE kattintva érhető el.

Szívsebész Kongresszus
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2015 szeptember 30
Miskolc

Olaszország gyöngyszemei

Tisztelt Proko Travel ! Köszönetet szeretnénk mondani, hogy utunkat felejthetetlenné tették, hibátlan szervezésükkel. Tartalmas programokkal teli utazásban volt részünk. Köszönet az idegenvezető Erzsikének, aki nagy tudással és tapasztalatával segített bennünket végig az úton. Mindenre és mindenkire kiterjedt a figyelme.

Köszönet a két buszvezetőnek, akik rendkívül nyugodtan és udvariasan oldottak meg szinte lehetetlennek tűnő helyzeteket. Büszke lehet a munkatársaira! Mindenkinek jó egészséget, sok boldogságot kívánunk a további kifogástalan munkájukhoz!

Czelláth Lászlóné

2015 szeptember 30
Nagykőrös

Nyugat-Európai körutazás spanyolországi nyaralással

Nyugat-Európai körút spanyol nyaralással programon vettünk részt. Kiváló szervezés,remek idegenvezetés és rengeteg élmény.Köszönjük az Irodának, Gulyás Miklósnak és Prónay Bencének a jó hangulatú, baráti légkörű,közös élményekkel teli, vidám 12 napot. Még jövünk!!!

Szabó Tamás és családja

2015 szeptember 26
Győrújbarát

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Tisztelt Iroda!

Felejthetetlen négy napot töltöttünk el Csehországban. A program rendkívül tartalmas és emlékezetes volt. Az utazás során Bányai Tamás idegenvezetőnknek köszönhetően rengeteg érdekességet tudhattunk meg az országról, a városokról és a szokásokról. A történelemről az építészetről, a helyi közlekedési lehetőségekről, zenéről és kulturális programokról egyaránt magas szintű tájékoztatást kaptunk, nem szárazon, tele humorral. Ha lehetőségünk lesz, máskor is szívesen utazunk a Proko Travel szervezésében. Köszönjük!

Déri Barbara

2015 szeptember 25
Szentlőrinc

Nyaralás a spanyol tengerparton - Utazás repülővel

Tisztelt cím!

Egy nagyon kellemes és élménydús nyaralásról tértünk vissza. Egy kis bakit \"csináltunk.\" A férjem Barcelonában a Sagrada Família templom megtekintése közben eltévedt és eltűnt a tömegben telefon nélkül (az nálam volt). Prónay Bence idegenvezető türelme és megnyugtató találékonysága segítségével megtaláltuk. Köszönjük még egyszer Bence, valamint azt is hogy rekord idő alatt szerzett jegyet a fiúknak a focimeccsre Barcelonában és mellette busztranszfert a szálloda és a stadion között. További jó munkát jó pihenést és minden jót kívánunk Bencének és a Proko Travel munkaközösségének.

Üdvözlettel: Gidó Ibolya

Gidó Ibolya

2015 szeptember 25
Mezőnyárád

Kiruccanás az Isztriai-félszigetre

Elismerésemet szeretném kifejezni a fenti túra szervezésével és lebonyolításával kapcsolatosan. Asztalos Sándor autóbuszvezető és Bucsi Ágnes idegenvezető pedig 5/5 osztályzatot érdemel. Összességében elégedettek vagyunk és legközelebb is a Proko Travelt választjuk. Az utazás során talán az egyetlen hiányérzetet a vacsora kelt bennem, de a sok szuper dolog mellett ez csak egy kis dolog...

Pásztor Levente

2015 szeptember 25
Ács

Lagúnák, templomok, szerelmek - Velencétől Veronáig

Ez volt az első utunk a Proko Travel irodával, de biztos, hogy nem az utolsó. A program tökéletes volt. Idegenvezetőnk Kámán József nagy tudású, profi, kiváló társ volt, akitől színvonalas 4 napot kaptunk. Buszvezetőnk Boros Zoltán szintén mindent megtett kényelmünkért. Köszönet a munkájukért, további sok sikert!!

Grúberné Nagy Éva

2015 szeptember 24
Cegléd

Kalandozás Dél-Lengyelországban

T.Proko Travel!

09.17-20. között, négy felejthetetlen napot töltöttünk Dél-Lengyelországban. Az idegenvezető, a program, a szállás-étkezés mind-mind kiváló volt. Mi személy szerint kicsit kevésnek tartottuk a birkenaui tartózkodást, talán egy picit erre több időt kellene szánni. Mindezek ellenére,kitűnően éreztük magunkat. Külön köszönet Dobos Árpádnak és Csabának! Mindketten tudásuk, tapasztalatuk legjavát adták. Már tervezzük következő utunkat!!!

Kopárné Both Ágnes

2015 szeptember 22
Németkér

Plitvicei-tavak és monarchiai emlékek

Az utazás nagyon szuper volt! Mindez nagyban köszönhető Bucsi Ágnes idegenvezetőnk mesteri szervezésének és rugalmasságának. A jövőben is szeretnék utazni a Prokoval.

Kövecses József

2015 szeptember 22
Debrecen

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

T. Cím!

Először utaztunk az iroda szervezésében, de nem utoljára. Nagyon korrekt, jól szervezet útnak örülhettünk. Az idegenvezetőnknek Editkének külön is köszönjük a szakszerű, példás munkáját, és azt a páratlan sok élményt, amelyben részesített bennünket. Jól éreztük magunkat, szép volt az idő, a kirándulás fénypontja a sok látnivaló mellett a vacsorával egybekötött hajókirándulás volt. Már tervezzük a következő utunkat, természetesen az iroda szervezésében. További eredményes munkát és jó egészséget kívánok az iroda valamennyi dolgozójának.

Üdvözlettel: Orosz László

Orosz László

2015 szeptember 19
Alsóörs

Madeirai vakáció és Lisszabon

Tisztelt Iroda!

Szeretnék pár szót írni erről a fantasztikus utazásról:

Tényleg csodálatos élményekben volt részünk. Nagyon jól éreztük magunkat. A fakultativ utak nagyon szépek voltak, a szervezés osztályon felüli volt. Itt azonnal megemlíteném idegenvezetőnk nevét aki végig nagy fekészülésről, figyelmességről, udvariasságról tett tanubizonyságot. Ő Prónay Bence volt! A csoport is kellemes volt, senkivel nem volt probléma, pedig 52-en voltunk. Mindig mindenhova pontosan érkezett a csoport, ezt Bence is értékelte! A szállodánk is nagyon jó volt , az ellátás osztályon felüli, az ételek finomak és változatosak voltak. Mi óceánra néző szobát kértünk, nagyon nagy élmény volt kiülni az erkélyre és nézni az óceánt , a csodálatos naplementékkel! Az emberek, mosolygósak, kedvesek voltak, nyugalom áradt az egész szigeten! Engem különösen elbűvölt a rengeteg különleges virág, a gyönyörű pálmafák és a rengeteg kaktuszfa! És említésre méltó a nagy tisztaság !!!! Szóval Madeira belopta magát a szivünkbe! Remélem még lesz alkamunk visszamenni erre a gyönyörü helyre !!!! Ja! az időjárás nagyon tetszett, szerencsére nekünk egyszer sem esett az eső.

Szóval: mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Madeirai vakációt, nem fog senki csalódni, ha ezt az utazást választja.

Üdvözlettel és köszönettel:

Gazda Gáborné

Gazda Gáborné