Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2016 július 30

Nyaralás a spanyol tengerparton - Utazás repülővel

Azért választottam ezt az utat, mert habár szervezett volt, mégis én rendelkezetem a szabadidőm nagy részével. Ha akartam strandoltam, ha kedvem támadt részt vettem a fakultatív programok valamelyikén. Sokat napoztam, sikerült is leégnem, de ez nem tartott vissza, hogy részt vegyek néhány fakultatív programon. A flamenco esten fergeteges volt a hangulat, a delfin-show és csúszdapark pedig nosztalgikus élményekkel töltött el. A pihenés és az aktív kikapcsolódás tökéletes kombinációja volt ez az út. Gratulálunk a szervezőknek!

Lechner Béláné

2016 július 27
Tatabánya

Alpesi őrjárat - Kirándulás a Dolomitokban

Azért választottam ezt az utat, mert igazi természetjárónak tartom magam. Öreg csontjaimnak köszönhetően egy-egy hosszabb túra során kissé megfáradtam, de ennek ellenére minden percét élveztem. Gyönyörű, káprázatos helyeken jártunk. Itthon végignézegettem az útról készült képeket a családdal, de nem adták vissza azt a csodát, amit ott láttunk. Ha nagyon muszáj lenne választanom, akkor a Rainbachfall-t emelném ki kedvencemként, de bármelyik helyszínt újra meglátogatnám bármikor. Köszönöm az egész Proko csapatnak!

Baja Ilona

2016 július 20
Miskolc

Vonaton, vízen, levegőben Svájcban

Gyermekeimtől kaptam ezt az utat születésnapomra, és azt kell mondjam, hogy tökéletes választás volt a részükről. A sok természeti csoda teljesen elkápráztatott, azonban a MÁV dogozójaként a legnagyobb élmény a Gleccser Express volt számomra, nagyon jó ötlet volt ezt beépíteni a programba. A szállás és az étkezés is kitűnő volt, egyedül az szomorított el, hogy több napon is esett az eső, de összességében nincs okom panaszra. Gratulálok ehhez a remek programhoz!

Rutai Mária

2016 július 19
Jászberény

Duna-delta és az ismeretlen ország, Moldávia

Feledhetetlen út volt ez nekem és a párom számára, tökéletes programmal, hiszen míg én a természeti csodákért vagyok oda, addig ő a városnézést részesíti előnyben. Mindkettőnk megtalálta a számára kiemelten élvezetes részét az útnak, ugyanakkor egyikőnk se unatkozott egy percet sem ebben az egy hétben. Nekem a dunai hajózás volt a favorit, míg neki Segesvár lopta magát a szívébe. Köszönjük az új élményeket, melyeket sohasem felejtünk el.

Verbőczi Anna

2016 július 19
Orosháza

Vonaton, vízen, levegőben Svájcban

Ha csak egy szóval jellemezhetném az utat, akkor azt mondanám: minőségi. Egyszerűen az elejétől a végéig nagyon jól megszervezett az út, nem hittem, hogy ennyi lélegzetelállító tájat láthatok hat nap alatt. Legnagyobb élményem a függőhídon való sétálás volt, mely azontúl, hogy egy kisebb adrenalin fröccsöt adott, olyan volt, mintha a havas hegytetők között repülnék. Sajnos több napon is esett az eső, de idegenvezetőnk lelkesedésének és találékonyságának hála ugyanúgy élveztem az utat. Köszönet ezért a nagyszerűen összeállított programért, remélem még sok ilyenben lesz részem.

Papp Miklósné

2016 július 18
Monor

Alpok kincsei

Csodálatos úton vettem részt. DE NEM ÉRTEM, hogy az Alpok bemutatásánál mit keresnek a Salzkammerguti-tavak városai (Gmunden, Hallstatt, Salzburg). Van egy ilyen útjuk.Szívesebben néztem volna többet(kényelmesebben) Innsbruckról, felvonóval felmenni a város fölé. Swarovski múzeum helyett inkább a festői tájban, egy üdülőhely (Pl.Waidring Panoráma útikönyv) közelebbi felfedezését tartom fontosabbnak. Így csak a busz ablakából gyönyörködhettünk mindezekben. Az idegenvezetőnk Vendéghné Edit kitűnő, tökéletes tudással kalauzolt minket. Sofőrünk Sándor udvarias, szolgálatkész, biztonságos utazásról gondoskodott. A szállások megfeleltek, kényelmesek voltak. Kivéve hogy 3x kaptuk ugyanazt a vacsorát. Reggeli bőséges volt.Tetszett a bingó játék. Összességében jól éreztem magam. Remélem jövőre is lesz alkalmam Önökkel utazni. Köszönettel: Szabóné Undi Klára

Szabóné Undi Klára

2016 július 18
Dunaföldvár

Duna-delta és az ismeretlen ország, Moldávia

Moldávia valóban egy ismeretlen ország volt számunkra, mikor elindultunk, az út után azonban rengeteg információval tértünk haza. Egyedül egy-két helyen nem volt számomra megfelelő a szállás, de minden, amit láttunk és hallottunk kárpótolt ezért a kis kellemetlenségért. Köszönjük munkájukat, és reméljük Albániából is ennyi új élménnyel fogunk hazatérni, mint most.

Kancsó Jánosné

2016 július 16
Nagykanizsa

Szlovénia legszebb tájain

Nagyszerű négy napot tölthettünk szinte csak a természetben, mely számomra teljesen pihentető volt, hiszen végre sikerült kiszakadnom a mindennapi rohanásból. A Bohinji- és a Bledi-tó szemet gyönyörködtető volt, épp úgy, mint a postojnai-barlangrendszer. Minden estére kellemesen elfáradtunk a jól megszervezett programoknak köszönhetően, hihetetlen, de mindent sikerült teljesíteni. Köszönjük a nagyszerű élményeket!

Rostás Irén

2016 július 14
Pécs

Szlovénia legszebb tájain

Útjaim többségét a Proko Travel szervezésében volt szerencsém megtenni, és mint már sokszor máskor, most is azt a Proko minőséget kaptam, amit eddig is. Idegenvezetőnk elképesztő mennyiségű információt bocsátott rendelkezésünkre, melyet mindig érdekes, szórakoztató formában tálalt. Nem is kell ezt tovább ragozni, csak szerettem volna köszönetet mondani állandó fáradságos, lelkes munkájukért!

Lévai Júlia

2016 július 12

Barokk paloták és kastélyok - Bajorországban és Ausztriában

Csodás élményben lehetett részünk ezen az úton. Külön köszönet az autóbusz vezetőjének az udvariasságáért,kedvességéért. A programszervezés kiváló, az idegenvezető Kámán József pedig rendkívül felkészült volt az egész út valamennyi állomásán. Nagyon jó ötletnek tartottuk a hazafelé tartó, igen hosszú út során közbeiktatott játékokat mely egy kicsit felrázta az elcsigázott utasokat. Még sok ilyen jó utat kívánok magamnak és mindenkinek aki ezt az utazási irodát választja.

Mészáros Istvánné

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben