Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2016 április 05

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Remek volt a program, sok szépet láttunk. Zsolt szakszerenűen vezette a csoportot, minden igényt kimerítő ismertőt kaptunk tőle. Prága csodaszép város. Nyáron Spanyolországba utazunk Önökkel, már alig várjuk!! :)

Gál Istvánné

2016 április 02

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Kedves Proko Travel!

Nagyszerű kiránduláson vehettünk részt Prágában. Csupa jót tudok említeni, egészen az idegenvezetéstől a szállásunkig. Mindenkinek ajánlom a Prokotravelt, már többször utaztunk Önökökkel, és mindig felejthetetlen élményekkel térünk haza.

Köszönjük!!!!

Üdvözli Önöket:

Kormányos Zsóka

Kormányos Zsóka

2016 április 01

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

T. Iroda!

Csodás 4 nap volt, melyet tartalamas használtunk ki. Miklós jól felkészült idegenvezető, rendkívüli kultúrális élményt nyújtott a csapat számára. A busz tiszta és kényelmes volt, külön köszönet a pontos és megbízható sofőrünknek! Legközelebb is önökkel utazunk.

Köszönettel:

Csornai Helga

Csornai Helga

2016 március 31
Nyíregyháza

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Az utazás programja és az idegenvezezés hibátlan volt. Zsolt maximálisan felkészült és szórakoztató idegenvezető. Szívesen utaznánk vele legközelebb is! Köszönjük!

Tompa Margit

2016 március 28
Pecska

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - tavasszal

Koszonjuk szepen, nagyon jol szervezetet ut volt az idegenvezeto Kaman Jozsefnek kulon koszonet, na persze meg a BUSZSOFORNEK, szivesen ajanlom masoknak is a Proko travelt es biztos maskor is megyunk meg.

Hegyes Annamaria

2016 március 28
Budapest

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Nagyon jól éreztük magunkat az utazáson! Régebben már jártunk Prágában, de így, egy profi idegenvezetővel egészen új dolgokat tudtunk meg Prága szebbnél szebb épületeiről. Tervezünk egy olasz utat is Önökkel, reméljük összejön és részt tudunk venni, mert biztos vagyok benne, hogy az is felejthetetlen lesz.

Jó egészséget kívánok a Proko Travel dolgozóinak!

Üdvözlettel,

Vedresné Ili

Vedres Ilona

2016 március 25
Budapest

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Kedves Proko Travel! A március 15-i hosszú hétvégén vettem részt a fent nevezett prágai úton Gulyás Miklós vezetésével, és szeretném kifejezni elégedettségemet és azt, hogy igazán jól éreztem magam. A professzionális idegenvezetésnek köszönhetően lehetőségünk nyílt részletesen megismerni Prága és a több más helyszín szépségeit, Miklós igazán kiváló kollégájuk.

Üdvözlettel,

Sipiczky Márk

Sipiczky Márk

2016 március 24
Kecskemét

Kalandozás Dél-Lengyelországban

Varázslatot utazáson vehettünk részt újra. Barátnőmmel rendszeresen járunk a Prokóval és nagyon elégedettek vagyunk! Sok élményünk van már az irodával, hatszoros törzsutasok vagyunk. A rossz időjárás ellenére is élveztük az utat, köszönhetően az idegenvezetőnknek és persze a csodás látnivalóknak. Nyáron ismét utazunk, alig várjuk! Reméljük ezúttal jó időnk lesz.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk az Proko travelt!

Üdvözletét küldi Önöknek:

Kati és Piroska

Steinmacher Katalin

2016 március 20
EGER

Kalandozás Dél-Lengyelországban

1979-ben jártam ezen az útvonalon, most barátnőmet kísértem az utazásra. Jó döntés volt, hogy ismét ellátogattam ezekre a csodás helyekre. Most felnőtt fejjel teljesen más szemmel néztem minden látványosságot. Dobos Árpád idegenvezetőnknek, valamint Katalinnak és Terezának külön köszönet a sok hasznos információért. A rossz idő ellenére csodás élményekben volt része a csoport minden tagjának. ... és persze hálás köszönet Zima Pál autóbusz vezetőnknek, hogy nyugodt, higgadt, magabiztos, figyelmes vezetésével a csoportot épségben hazaszállította. Következő úticélom Prága lesz szintén a Proko Travel irodával. Árpád és Pali: köszönet mindenért, s amennyiben Egerben járnak, vendégeim egy finom borra. Üdvözlettel: Kovács Marcsi Egerből

Kovács Mária

2016 március 17
MOSONMAGYARÓVÁR

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága

Kimondhatatlan örömömre szolgál, hogy ezt az utat választottam. Csodás élményekben volt részem,amihez kiváló szervezés kapcsolódott végig az egész út során. Idegenvezetőnk, Gulyás Miklós magasszintű szakmai, emberi kiválósága megkérdőjelezhetetlen. Köszönöm Önöknek, részemről lesz folytatás.

KALMÁR JUDIT

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben