Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Okostelefon alkalmazásaink

Prága, Róma, Lisszabon, Luzern útikönyvek okostelefonra
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2014 október 04
Budapest

Ahol még Ön sem járt – Albánia - Dél-Balkán körút

Tisztelt Proko Travel!\r\n2014.09.11-19-ig az \"Ahol még Ön sem járt, Albánia\" programon vettünk részt barátnőmmel.Sokat utaztunk már hátunk mögött 68 év van. Sok utazási irodával próbálkoztunk. Igy van összehasonlitási alapunk.\r\nMindezt azért írjuk le, mert ezzel alapozzuk meg azt a dícséretet, köszönetet és elismerést, amit ezen hosszú, göröngyös, helyenként szinte járhatatlan , csodálatosan szép úton az Önök kedves, kellemes alkalmazottjai segítségével láttunk, és felejthetetlen élményben részesültünk. Kádár Zsolt segítőkészsége, nagy tudása, remek hely és nyelvismerete, valamint a két nyugodt, a zuhogó esővel, köddel, párával nehezített életveszélyes utakon is biztonságosan vezető autóbusz vezetőink barátságos hozzáállása nélkül csökkent értékű lett volna ez a nagyon tartalmas és különleges utazás. Nagyon sok fénykép készült kb. 1600, hogy ezek közül ki mit tart a fotópályázatra érdemesnek nem tudom, nekünk mindegyik kedves, Ezért elküldöm Önöknek szíves felhasználásra, vagy csak megnézésre az alábbi linkeket a Picasára feltett képeinkből.\r\nhttps://plus.google.com/photos/108871485481910895917/albums/6062241247923799905?banner=pwa&authkey=CLiV6Nqfq5XWowE\r\nhttps://plus.google.com/photos/108871485481910895917/albums/6062286433386597265?banner=pwa&authkey=CO2g2M2HhdWB2QE\r\nhttps://plus.google.com/photos/108871485481910895917/albums/6062352307790896657?authkey=COyeoOWlwtap_gE\r\n

Köszönettel és Üdvözlettel\r\nZsámbokiné Gáspár Magdolna és Szabóné Dr. Hollósi Gizella

Zsámbokné Gáspár Magdolna

2014 október 03
Mohács

Nagy spanyol körutazás

Szeretnénk megköszönni Gulyás Miklósnak azt a csodálatos 10-napot amit együtt tölthettünk vele ezen a fantasztikus utazáson.Valójában az egész csapat nagyon összetartó,figyelmes volt.Miklós azonban fáradhatatlan és nagy tudását próbálta átadni,több kevesebb sikerrel.Nagyon örülünk hogy egy ilyen csodás embert megismerhettünk. Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!

Szabó Kálmánné, Simon Miklos Richárd

2014 október 02
Budapest

Nagy spanyol körutazás

Tisztelt Proko Travel! Tegnap érkeztünk haza a fantasztikus spanyol útról,ami a látnivalókon túl azért is csodálatos volt,mert az idegenvezetőnktől Gulyás Miklóstól rengeteg információt kaptunk.Több társasúton vettem részt, de ilyen jó idegenvezetővel még nem találkoztam. Nagy tudású,udvarias, kedves,türelmes és még sorolhatnám a jó tulajdonságait.Köszönet, hogy vele lehettünk,nagyon jó volt. Vele szívesen mennénk még máshova is. Üdvözlettel Földes Ivánné és utastársam Anton Ildikó

Földes Ivánné

2014 október 01
Békéscsaba

Alpok kincsei

Tisztelt Proko Travel!\r\n\r\nIsmét egy szép, tartalmas és teljes kikapcsolódásban volt részünk. Évek óta csak Önökkel utazunk, mindig meg voltunk elégedve munkájukkal, de most olyan profi idegenvezetésnek tehettünk tanúi, Vendégné Edit személyében, amit eddig nem tapasztaltunk. Az út első percétől az utolsóig a felkészült hozzáértés jellemezte munkáját. Nagyon sok információt kaptunk, amit igényes retorikával adott át számunkra. Még valami: mi a busz hátuljában kaptunk helyet, de ott is a csoporthoz tartozónak éreztük magunkat, mert mindenről tájékoztatott. Autóbuszvezetőnknek is köszönjűk a rutinos vezetést és az irodában dolgozó minden munkatársnak, hogy precíz szervező munkájukkal lehetővé tették számunkra a pihenést. További jó munkát és egészséget kívánunk mindenkinek aki hozzájárult egy tökéletes kikapcsolódáshoz.

M. Erzsébet és férje

2014 szeptember 30
Prága

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - 4 nap

2014.09.18.-09.21. Pozsony, Cseh világörökségek, Prága\n\nCsodálatos út volt, egy fantasztikusan felkészült, rendkívül alázatos, türelmes, emberbarát idegen vezetőt ismerhettünk meg dr. Kakuszi Péter személyében!\nMindenről pont annyit beszélt amennyire szükség volt, mindent megmutatott nekünk, de hagyott időt önálló felfedezésre is, figyelt ránk, segített minket! Az országot érintő minden témában tudott rövid, tartalmas összefoglalóval érdeklődést kelteni!\nElőször vettünk részt feleségemmel ilyen jellegű társasúton,Péter nagyban hozzájárult ahhoz, hogy rettentően jól éreztük magunkat,és a jövőben biztosan keresni fogjuk az Önök által szervezett utakat,különös tekintettel azokra ahol Péter idegenvezetése mellett utazhatunk!\nKöszönjük az irodának a csodálatos utazásszervezést, és köszönjük dr. Kakuszi Péternek a fantasztikus útlebonyolítást!\n\nKrajcsovicz - Dobó Annamária\nKrajcsovicz Zsolt\n\nBékéscsaba\n

Krajcsovicz Zsolt, Krajcsovicz - Dobó Annamária

2014 szeptember 24
Miskolc

Olaszország gyöngyszemei

2014. 09. 12-19 Olaszország gyöngyszemei 2. csoport

Itt szeretnénk megköszönni dr Heimné Máté Maya idegenvezető munkáját, mellyel hozzájárult ahhoz, hogy egy felejthetetlen hetet tölthettünk kedvenc országunkban. Mayában egy rendkívül felkészült, kedves, utasokkal sokat törődő, a nyelvet nagyon jól beszélő, minden kényelmünket biztosító, minden kérésünket teljesítő, segítő, igazi idegenvezetőt ismertünk meg, akivel szívesen utaznánk máskor is. Köszönjük munkáját!

F. László és felesége

2014 szeptember 24
Tápiószecső

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - 4 nap

Tisztelt Proko Travel !

Mi először utaztunk Önökkel , de remélem nem utoljára. Vendég Edit idegenvezetése csillagos ötöst érdemel ! Fejes Norbertnek köszönjük a biztonságos vezetést.

Azt gondolom, hogy egy nagyon jó csapattal töltöttük ezt a négy napot és nagyon sok élményt megéltünk együtt.

Tóthné Papp Csilla

2014 szeptember 21
Dombrád

Nyaralás a spanyol tengerparton - Utazás repülővel

Szeptemberben utaztunk a spanyol tengerpartra. Nagyon örülök , hogy ismét a Proko Travelt választottuk. Az út csodálatos volt , Gulyás Miklós idegenvezető felkészültsége kiváló, ugyanakkor szórakoztató és humoros is. A fakultatív kirándulásokon mindenképpen érdemes részt venni. Gratulálok az irodának a szervezésért. Legközelebb is az Önök irodáját fogom választani. Markó Istvánné

Markó Istvánné

2014 szeptember 20
Miskolc

Tisztelt Proko Travel, 2008 óta folyamatosan utazunk az irodájukkal, gyönyörű, felejthetetlen utakat tettünk meg. Most aziránt szeretnék érdeklődni, tervezik-e esetleg, hogy körutat szerveznek Bulgáriába, néhány napos pomoriei vagy nesebari nyaralással egybekötve? Az Önök körútjai számunkra mindig felejthetetlenek voltak, és egy bulgáriai körút nyaralással egybekötve bizonyára sokak érdeklődését felkeltené.Kíváncsian várom visszajelzésüket. Üdvözletem.

dr Fajcsákné Papp Emőke
Válasz:

Tisztelt Dr. Fajcsákné Papp Emőke!

Először is köszönjük vendégkönyvbejegyzését és a kedves szavak! Kérdésére visszatérve, jelenleg nem tervezzük, hogy Bulgáriába szervezzünk körutazásokat, azonban az is igaz, hogy ez változhat a jövőben. Az új utak szervezésénél nagyban támaszkodunk utasaink igényeire és felvetéseire, amennyiben több visszajelzés is érkezik erre vonatkozóan, akkor valószínűleg utánanézünk a lehetőségeknek.


2014 szeptember 17

Barokk paloták és kastélyok - Bajorországban és Ausztriában

Tisztelt Proko Travel!

2014 augusztus 13-16 között vettünk részt a Barokk paloták és kastélyok elnevezésű körutazáson. Nagyon nagy élmény volt számunkra, bár az idő nem volt túl kegyes hozzánk. Most először utaztunk külföldre, de elhatároztuk, ha jövőre is lehetőségünk nyílik rá, akkor biztosan a Proko Travelt válasszuk.

Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. A szállás és az ellátás Kuchlben és Innsbruckban is kiváló volt, ha osztályzatot kellene adnom, akkor azt mondanám csillagos ötös. A harmadik éjszakai szállásunk Wörglben nem volt kiemelkedő, de azért tökéletesen megfelelt egy éjszakai alvásnak. Arra a szállásra mondjuk egy olyan hármast adnék. Hozzá tartozik a dologhoz, hogy mikor odaértünk hozzájuk nemzeti ünnepük volt és a személyzet nem volt felkészülve 3 turistacsoport fogadásához.

Külön ki szeretném emelni idegenvezetőnket Kámán Józsefet, aki nagyon felkészült, széles látókörű, kiváló ember. Az utat folyamatosan színesítette a kultúrális, történelmi, idegenforgalmi információkkal. A legnyagoybb kedvencem az volt, mikor a hazafelé vezető úton egy bajor kis dalocskát tanultunk meg. Józsi jóvoltából a hosszú út során egy percig sem unatkoztunk. Ezúton is hatalmas köszönet Neki. :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom a Proko Travelt. :)

dr. Baracsi Zita