Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2017 július 28
Hódmezővásárhely

Éjféli napsütés - Északi-fok, Koppenhága, Oslo, Helsinki, Stockholm

Elképesztő, hogy két hét alatt ennyi mindent meg lehet nézni és ennyi új információval lehet gazdagodni. Megmondom őszintén néha kicsit zsúfoltnak is tartottam a programot, de nem is azért jelentkeztem rá, hogy naphosszat pihenjek. Idegenvezetőnk hozzáértése, tudása lenyűgöző, mindemellett emberséges és segítőkész is. Gratulálok a nagyszerű szervezésért.

Verbőczi Károlyné

2016 szeptember 20
Budapest

Nyugat-Európai körutazás spanyolországi nyaralással

Nagyon csodálatos utazáson vettünk részt Gulyás Miklós és Prónay Bence vezetésével. Először is a technikai részről: Az autóbusz kiváló műszaki állapota mellett a két gépkocsi vezető kiváló szaktudása, udvariassága, hozzáértése nagyban hozzájárult az igen hosszú utazás kényelméhez,melyhez hozzájárultak a jó színvonalú szállodák is.

Az idegenvezetők felkészültek nagy tudásúak voltak. Az utazás nagy részét Miklóssal töltöttük, aki fantasztikus történelmi, földrajzi ismeretekkel rendelkezik, nagyon tud az utasok nyelvén, állandóan azon dolgozott, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat. Mindig a legjobb időben ismertette a látnivalókat, szervezett részünkre szórakoztató vetélkedőket, játékokat, természetesen az utazással kapcsolatosan.

Így összességében egy nagyon színvonalas kiváló utazáson vettünk részt, melyen nagyon jól éreztük magunkat.

Az irodával ez volt az első utunk, a tapasztalataink alapján biztos, hogy nem az utolsó. Szívesen ajánljuk az irodát barátainknak, ismerőseinknek.

Köszönjük a felejthetetlen élményeket!!!!!

Dobos Mária Somogyi Miklós

2016 szeptember 17
Dunakeszi

Nyaralás a Virágok Riviéráján

Tisztelt Proko Travel!

Ötödször utaztunk Önökkel és ezért úti könyv nélkül mertünk fölszállni a buszra. Most ez hiba volt. Mostani idegenvezetőnk nem az Önöktől eddig kapott színvonalon és lelkesedéssel vezetett minket. Úgy érezzük, hogy kevés információt kaptunk tőle, sokat pihent a mikrofon.
A városi sétákon szerintünk néha túl gyors tempót diktált, az volt az érzésünk, hogy gyorsan le akarja tudni. Azt mindig le is tudtuk, viszont a vártnál kevesebb tartalommal sikerült azt feltöltenie. Nagyon sokat foglalkozott buszunk közlekedésével, az útvonalakkal. Pedig minden jó volt, olaszos volt. Azért pozitívumot is tudok írni: a szabadnapján (pihenőnap Sanremóban) bevezette Sanremó központjába az önként hozzá csatlakozókat. Sajátos humora egyébként tényleg jó, csak ne pihent volna annyit a mikrofon.

Bedőék

Bedő Zoltán

2016 szeptember 15
Jászberény

Viva Espana

Még mindig feldobott vagyok a svájci körút élményeitől :) Csodálatos tájak, városok emléke, profi idegenvezetőnk, Ildikó tette feledhetetlenné ezt az utat. Már tervezzük a jövő évi utunkat: Viva Espana !

Jakus Mária

2016 szeptember 13
Agárd

Barokk paloták és kastélyok - Bajorországban és Ausztriában

Szeretnénk megköszönni az irodának ezt a sok szép élménnyel teli 4 napot. Csodálatos dolgokat láttunk. Külön szeretnénk köszönetet mondani a buszvezetőnknek Péternek, és Vendégné Editnek az odaadásáért, a figyelméért és a minden igényt kielégítő idegenvezetésért.

Szabó Ferenc és Szabó Ferencné

2016 szeptember 12
Budapest

Belgrádtól a Vaskapuig

Kiváló program, kitűnő gépkocsivezető és igazi profi idegenvezető ! Gratulálok !

Tóth Károly György

2016 augusztus 31
Gyöngyös

Nagy erdélyi körutazás

Régi álmunk vált valóra a nyáron ezzel az úttal. Köszönöm, Dobos Árpádnak a kiváló idegen vezetést,és a két sofőrnek a biztonságos vezetést,és az udvarias kiszolgálást.Várjuk a következő katalógust,hogy egy másik országot ismerjünk meg.

Major Tamásné

2016 augusztus 27
Budapest

Jungfraujoch és a Rajna-vízesés

Már többször jártam az országban és eddig mindig szájtátva, élményekkel gazdagon jöttem haza, egyszerűen nem lehet betelni vele. Szorítottunk érte, hogy Ildikó vigye ezt az utat, és nagy örömünkre így is lett, azt a színvonalat, tudást és kedvességet kaptuk tőle, amihez eddig is szerencsénk volt. Külön köszönöm a szervező kollégáknak azt, hogy mindenhol tudtam laktózmentesen étkezni, más utazásaim során nem nagyon tapasztaltam ilyet. Már izgatottan várom következő katalógusukat!

Csizmadia Irén

2016 augusztus 26
Szalánta

Baltikum, Szentpétervár

A táj gyönyörű, Zsike, az idegenvezetőnk nagyon felkészült, látszik, hogy már több, mint 10 alkalommal megjárta ezt az utat. A két sofőrünk Géza és Sándor remekül vezettek. A 10 napos út eléggé hosszú, de megérte elmenni. Élményeimet az ongo.hu oldalon is megosztottam, ahol részletesebben megtalálhatók az úton szerzett benyomásaim. Köszönöm a Proko minden alkalmazottjának ezt az utat!

Szajkó Róbert

2016 augusztus 25
Szeged

Kalandozás Dél-Lengyelországban

Felejthetetlen és különleges utazáson vehettünk részt első ízben a Proko Travel szervezésében. Külön köszönetemet szeretném kifejezni idegenvezetőnknek, Kéki Vikinek kedvességéért, türelméért. Lengyelország legszebb városait(Wadovice, Wieliczka, Krakó), és világörökségeit láthattuk. A világtörténelem legmegrázóbb emlékhelyén (Auschwitz-Birkenau)és a Jasna Góra-i kolostor falai között mondhattunk hálát az Úrnak azért,hogy békében élhetünk. Köszönettel: Lilla és Hajnalka

Veres Hajnalka

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben