Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2017 május 07
Esztergom

Kalandozás Dél-Lengyelországban

A múlt héten vettem részt 8 kollégámmal együtt a fenti úton. Fantasztikusan éreztük magunkat! Nagyon jól szervezett út volt, mindent láttunk, ami fontos, csodálatos élményekkel lettünk gazdagabbak. Külön köszönet Vikinek, az idegenvezetőnknek, aki nemcsak kedves, figyelmes, hanem szakmailag maximálisan felkészült volt. Jól összefogta a csoportot, mindenre figyelt. Köszönjük!

Kovács Edit

2017 április 19

A mesés Indokína - Vietnám – Laosz – Kambodzsa

Tisztelt Prónay Úr, kedves Munkatársak!

Életünk egyik legtartalmasabb, egyik legértékesebb programját kaphattuk az Önök szervezésében A mesés Indokína utunkon.

Nehéz lesz feldolgozni azt a temérdek információt, amit begyűjtöttünk, azt a tengernyi élményt, amihez hozzájutottunk Önöknek köszönhetően. Kiváló volt a szervezés: buszok és idegenvezetők vártak bennünket a megbeszélt helyeken, valamennyien jószándékkal, odaadással tájékoztattak bennünket - meglepő módon németül.

Remek volt az időbeosztás, hisz mindent kényelmesen és magabiztosan elértünk, amit terveztek: járhattunk Buddha-emlékhelyeken, megcsodálhattuk a természet szépségeit (a napot hiányoltuk a Halong-öbölben, de így is nagyon szép volt), életünkben nem felejtjük el azt a tengernyi finomságot, amivel bennünket elláttak.

Élveztük a változatos szállodákat - eggyel volt problémánk Laoszban, de azt sikerrel megoldották -. Amit helyette kaptunk, a szálláshelyek fantasztikuma volt csodás étkeivel, elbűvölő környezetével, rendkívül kedves munkatársaival.

Mindent remekül előkészítettek: a költőpénz-ajánlatot, a vízumigénylést, a biztonságra, egészségre vigyázást, és adtak egy jó szervezőkészségű, segítő szándékú idegenvezetőt, Kámán Józsit.

Örültünk a napi többszöri hideg víznek, a riksázásnak, a víziszínháznak, a kincset érő látnivalóknak.

Mi voltunk azok, akik Lányunknál Dubaiban maradtunk még 3 napot. Hálásan köszönjük a külön utazásszervezést, a sorozatfelvilágosítást; minden nagyon hasznos volt.

Többször utaztunk már Önökkel, és ha lesz lehetőségünk, máskor is szívesen tartunk csoportjukkal. Amit mi tehetünk: mesélünk és mondjuk tapasztalatainkat. Most azon dolgozom, hogy az utazásból egy prezentációt állítsak össze - döcögve haladok a többezer fotót és kisfilmet látva:) Mutatom majd tanítványaimnak, Kollégáimnak, és biztatom Őket, addig menjenek, amíg lendületesek, amíg befogadóak:)

Kisiskolásként hallottunk/tanultunk a vietnámi háborúról.... - nem gondoltuk, hogy egyszer személyesen megláthatjuk az országot, értékeit, kultúráját, s hogy találkozhatunk az egykori szenvedőkkel.

Csak a köszönet szavát továbbíthatom Önöknek és hálánkat.

Köszönjük!

Csenkiné Bihal Mária és

Csenki József

Csenkiné Bihal Mária

2017 január 02
Győr

Szilveszter Innsbruckban

Elsején jöttünk haza az innsbrucki kirándulásból. Mi már több alkalommal jártunk itt, saját szervezésben.

Szervezetten, idegenvezetővel azért szeretünk kirándulni, mert a jó idegenvezető sokkal többet nyújt az könyvben leírtaknál. Nos a mostani kirándulás is ezt erősítette meg. Így a nyilvánosság előtt is nagyon szépen köszönjük Vendégh Edit idegenvezetőnknek ezt a szép, tartalmas kirándulást. Külön köszönjük azt a sok szép verset, amit az aktuális témához hozzáfűzött.

Üdvözlettel: Milus Jenő és Milus Jenőné

Milus Jenő Milus Jenőné

2016 november 21
Kecskemét

Az Osztrák-Alpok virágoskertje

Egy kicsit megkésve, de annál nagyobb örömmel írok a vendégkönyvbe. Az út nevét már nem tudtam kiválasztani a legördülő menüből ezért itt írom le. Ez pedig ,,Az OSZTRÁK-ALPOK VIRÁGOSKERTJE\" útjuk volt augusztusban. Csodálatos út volt! Köszönhető a szuper idegenvezetőnknek Ildikónak és buszsofőrünknek Zoltánnak. Mindkettőjük kedvessége, felkészültsége, segítőkészsége tette felejthetetlenné ezt az utat! Ehhez még párosult a gyönyörű út a nagyon jól megszervezett túrák, kiváló szállodák és ellátás! Egyszóval minden szuper volt! Mindenkinek ajánlom ezt az utat aki imádja a természetet és a kellemes túrázásokat. Jövőre újra Proko Travel!!! Már az út is ki van választva.

Szabó Tiborné

2016 október 20
Tarnok

Éjféli napsütés - Északi-fok, Koppenhága, Oslo, Helsinki, Stockholm

2011-ben már megtettem ezt az utat és annyira tetszett, hogy újra elmentünk. Készítettem az útról egy 1 órás videót, amit feltöltöttem a You Tube-ra és ide írom a linket: https://youtu.be/FhYmyjOs6oM

Kívánok ezzel a videóval nagyon kellemes visszaemlékezést azoknak, akik megtették már ezt az utat és kedvcsinálást azoknak, akik még nem jártak Európának ezen a csodálatos vidékén.

Szabo Tamas

2016 október 17
Szeged

Mór emlékek Andalúziában

Nagyszerü kiránduláson vettünk részt a páromal, Gyulyás Miklos vezetésével. Pontosan és nagyon szórakoztató szervesésben volt részünk. Miklos az út során kedves és figyelmes volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.rnPataki Pálné

Pataki Pálné

2016 október 14
Miskolc

Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással

Szeptember 8-tól 19-ig tartó körutazáson vettünk részt, ahol mindketten csodálatosan éreztük magunkat.Köszönjük az irodának a magas színvonalú, gördülékeny szervezést, bonyolítást. Szeretnénk külön kiemelni idegenvezetőnk, Gulyás Miklós lenyűgöző tudását, fáradhatatlanságát, türelmét, segítőkészségét. Egy percet sem unatkoztunk az utazás alatt, és ez elsősorban neki köszönhető, túl a gazdag programon. Harmadik utunk volt ezzel az irodával, de reméljük, hogy nem az utolsó!\r\nKöszönet és gratuláció:\r\nLizakovszky Géza és Klára Miskolcról

Lizakovszky Géza és Klára

2016 október 07
Kiskunfélegyháza

Nagy erdélyi körutazás

A programok összeállítása, és az idegenvezetés Dobos Árpád részéről kiváló volt. Elégedett voltam a szállásokkal is, az ár érték viszonyoknak megfeleltek.rnA gépkocsi vezetők közül az egyik nem ért még el arra a szintre hogy a jók között említsem. Javaslomrnnémi plusz szervezés által, hogy a Budapestről induló rnjárat már ne tegyen jelentős kitérőket az M3-as pályától. A miskolci utasokat kell valamelyik pálya melleti bezinkútra szállítani. Javaslom : Erdélyben sok szép tájat, várat, láttunk.rnMegörökítésükre nincs mód, mivel sem idegenvezető, sem gk. vezetők nem állnak meg un. \"fotó pontoknál\" Ezek rnkijelölését fontosnak tartanám. Természetesen figyelemmel a mindenkori forgalmi helyzetre, illetverna fotó esztétikára. / egy vár pár kilométerről jobban mutat mint közvetlen közelről /. rnTisztelettel : Tóth Gyularn

Tóth Gyula

2016 október 04
Békéscsaba

Madeirai vakáció és Lisszabon

Nagyon köszönöm a Proko Travelnek, hogy részt vehettem 2016.09.20-26. között a madeirai kiránduláson. Életem eddigi második legjobb kirándulása és hatalmas élménye volt (az első is az utazási irodához kapcsolódik: a Nagy svájci körút).

A szigetet már képekről, filmekből és könyvekből is szépnek találtam, de sajnos ezek nem adják vissza azt a valódi szépséget, amit az emberi szem lát (pl: az óceán színének változásai, a domborzati mélységek és magasságok, a virágok és a növényzet pompája). Nagyon jól szervezett, ideálisan összeállított volt ez az egy hét (kivéve az utolsó nap: amikor hajnal 3 órakor keltünk, egész nap Lisszabonban várost néztünk, másnap 0:30-ra értünk Budapestre és reggel 5:15-kor szálltam ki a transzferből, azért ez elég durva volt); mindenki megtalálta benne azt, ami érdekli (egy kis történelem, egy kis építészet, egy kis természet, egy kis gasztronómia) és még pihenni, strandolni is tudott mellette.

Az időjárás is a kegyeibe fogadott minket, így minden nap derűsen és vidáman tudtunk az aktuális „csodára” koncentrálni. Nagyon jó volt az is, hogy nem egész nap tartottak a programok, hanem volt szabadidőnk, így saját magunk is felfedezhettük Funchal és környéke további látnivalóit, hangulatos éttermeit, cukrászdáit, (a Monte-ról a szánkózást, a kikötőből a Tuk-Tukkal való utazást élményét ne hagyja ki senki). A szállás is azt nyújtotta, amit vállalt: tiszta, rendezett volt, a személyzet barátságos, a szoba kényelmes és a panoráma fenséges. A reggeli és a vacsora is bőséges és finom, mindenki megtalálhatta az ízlésének megfelelő ételt. (Nem vagyok egy nagy alkohol fogyasztó, így először szkeptikus voltam a madeirai sört illetően, de aztán meggyőzött, hogy iható – a vacsorákhoz nagyon jól esett; a Sangriáról nem is beszélve. Egy kirándulás alkalmával megkóstolhattuk a helyi specialitást: a poncha-t is, hát elég bizarr íze volt; a melegben nem túl üdítő a hatalmas mennyiségű mézzel kevert 40-50 fokos pálinka citromos beütéssel, de úgy látszott a helyiek kedvelik.)

A portugál autóbuszok tiszták és kényelmesek voltak, a sofőrök pedig profin vették az akadályokat az utakon, nem úgy a bőröndök be- és kirakodásánál, amit kissé nehezményeztek, ennek a bőröndök látták a kárát.

Prónay Bence profin irányította végig a kirándulást, egy kicsit meglepődtünk, hogy néha ennyire magunkra hagy minket (nem vagyunk hozzászokva a sok szabadidőhöz), de felnőttünk a feladathoz és sikerült nagyszerűen kitölteni a rendelkezésünkre álló időt. Bármilyen kérdéssel, problémával fordulhattunk hozzá, készségesen, akár többször is elmondva válaszolt és útba igazított; a repülőtereken nem gyakran megforduló utasok is biztonságosan vették mellette az akadályokat.

Nagy köszönet Neki és az utastársaknak, hogy erre az egy hétre kellemesen, szeretettel és élményekkel feltöltődve gondolhatok.

Szilágyi Ildikó, Békés

Szilágyi Ildikó

2016 október 04
Budapest

Barokk paloták és városok - Bajorországban és Ausztriában

2016. szeptember végén láthattuk a programban jelölt mesés kastélyokat. A 4 napos úton messzire utaztunk,de fáradhatatlan idegenvezetőnk (Kámán József) oly közvetlenséggel és érdekesen ontotta ránk széleskörű tudását és műveltségét, hogy észrevétlenné vált az út hosszúsága. Diszkrét humorával gyakran megnevettetett bennünket. Diplomáciai érzéke, intelligenciája egyértelművé és példaértékűvé vált egy mellettünk várakozó külföldi csoport háborgó, velünk fennhangon kötözködő idegenvezetőjével szemben! Nekem az is szimpatikus volt, hogy az út során többször is méltón képviselte a Proko Travelt! ​Autóbuszvezetőnk, Sanyi nagyszerű vezetése mellett végig biztonságban érezhettük magunkat.

Szívből ajánlom mindenkinek ezt a kiválóan felépített, megszervezett és lebonyolított utat az ámulatba ejtő "Hegyek Országában. P.Kis Melinda

P.Kis Melinda

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben