Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Szívsebész Kongresszus

A kongresszus weboldala IDE kattintva érhető el.

Szívsebész Kongresszus
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2015 szeptember 01
Párizs

Párizs ínyenceknek

Augusztus 24., hétfőtől 30., vasárnapig tartott a buszos utazás, amelyen férjemmel és 11 éves lányommal vettünk részt. Lányomat elsősorban a Disneyland érdekelte, ezért kicsit tartottam tőle, hogy a pénteki \"Disney-s\" nap előtt unatkozni fog, illetve a sok, számára esetleg érdektelen, de fárasztó program miatt nagyon fáradt és nyűgös lesz. Nem így lett, és ezt elsősorban a kitűnő szervezésnek (pl: mindenhol rezervációnk volt, a helyszínre érkezést követő 1-5 percen belüli bejutottunk az adott helyre) és a fantasztikus idegenvezetőnek (Horváth Anikó színes, érdekes, nagyon jó tempóban előadott beszámolói, történetei...) volt köszönhető. Egyszerűen nem tudok olyan pontot találni, ami rosszul lett volna szervezve vagy végrehajtva: a szállás kényelmes volt, tiszta, a sofőrök úriemberek, akik nem csak kitűnően vezettek, de mindenhova percre pontosan odaértek, ha pl óra 10-re volt megbeszélve a találkozó egy adott helyre, akkor óra 10-kor ott voltak méterre pontosan...

Anikó nagyon jól, kedvesen, türelmesen vezette a csapatot, és sose látszott rajta, hogy igénybe vennénk a türelmét, vagy hogy fáradt lenne. Különösen tetszett az, hogy nem csupán az eredeti programban szereplő helyszínekkel kapcsolatos infókat mondta el, hanem ha pl két helyszín között buszoztunk 10 percet (vagy bármennyit) akkor az útba eső utcákról, palotákról stb is mindig tudott vmi érdekeset mondani, akár azért, mert volt vmi kapcsolódási pont a többi, már elmondott történelmi ismerethez, vagy mert pl volt magyar vonatkozása stb. És nem csak az egyes ismert emberek, uralkodók életébe nyerhettünk bepillantást, hanem a mai Franciaország ill Párizs életébe is, hiszen a társadalomról, közigazgatásról, gazdaságról stb is elmondott információkat, amelyek segítségével sokkal tájékozottabbak lettünk.

Amikor esténként kérdeztem a lányomat, hogy volt-e olyan, ami tetszett azon a napon, lelkesen mondta, hogy igen, tetszett, sőt, hazafelé már azt a játékot találta ki, hogy \"kérdezzem ki\" azokból a dolgokból, amiket Anikótól hallott, pl az uralkodókról, a palotákról stb :-) Köszönjük az igényes szervezést, a jól összeállított programot, a fantasztikus idegenvezetést, és a klassz sofőröket!

Haluskáné Fekete Bernadett

2015 szeptember 01
Miskolc

Duna-delta és az ismeretlen ország, Moldávia

Remek programmal, különleges látnivalókkal szervezett utazás volt. A Duna-delta kuriózum volt, hatalmas élményben volt részünk, hiszen a Duna folyamának számos pontjában gyönyörködhettünk már életünk folyamán és a Delta most a koronát tette fel az eddigi szépségekre. Köszönet érte!Az ismeretlen Moldáviába való bekukkantás szintén olyat mutatott meg, ami segített egy picit is megismerni ennek a sokat hányatott területnek a sorsát, hiszen mindig csak a hatalmasok játékszere volt a történelem folyamán.Észak Moldávia természeti szépsége pedig leírhatatlan. Az idegenvezetőnk Gáll Sándor hatalmas szakmai tudása,empátiája és végtelen türelme, egyben rugalmassága nagyon sokat jelentett, remek szálláshelyek, kiváló ételek magas színvonalúvá tették ezt az utat.A komp átkelés körülményei sajnálatos időcsúszást jelentettek, de ez a helyi szervek rovására írható. Ezt az utat mindazoknak ajánlhatom, akik nyitottak új élmények és impulzusok megismerésére, mert nem nyaraló program, hanem történelmi honismereteinket bővítő nagyszerű élmény!

dr Fajcsákné Papp Emőke

2015 augusztus 29

A lovagok szigete - Málta

Nagyon jól éreztük magunkat, az út szervezése igazán nagyon jó volt, még plusz fakultatív kirándulással bővülve igazán nagyszerű volt. A helyi idegenvezetők segítőkészsége, tudása lenyűgöző.rnKülön szeretnénk megköszönni ezúton is a kísérő idegenvezető és felesége figyelmességét és segítőkészségét.

Sági Györgyné

2015 augusztus 27
Jászberény

Barokk paloták és kastélyok - Bajorországban és Ausztriában

Első utunk volt a Proko Travellel, és nagyon magas színvonalú volt az idegenvezetés, és az egész szervezés Kámán Józseftől. Külön köszönet Csőszi Jánosnak aki nagyon biztonságosan, és határozottan vitt minket a busszal a látnivalókhoz. A következő utunkhoz is valószínűleg a Proko Travelt választjuk.

Bajor Pál

2015 augusztus 27
Miskolc

Csillámló tenger és kulturális örökségek a Balkánon

Augusztus 16-22. között vettünk részt a balkáni körutazáson, amely a várakozásainkat messze felülmúlta. Tartottunk kissé a környéktől, az esetleges elmaradottságtól, de kellemesen csalódtunk. Bár néhol még láttunk a délszláv háborúra emlékeztető nyomokat, de összességében szép műemlékeket, varázslatos keleti hangulatú óvárosokat látogattunk meg. Magával ragadó volt a kultúrák és vallások keveredése, lenyűgöző szépségű tájakon, csodás tengerpartokon jártunk. A Proko Travel hírnevéhez méltó, magas színvonalú idegenvezetést kaptunk a jó humorú, nagy tudású Gulyás Miklós jóvoltából. Kényelmesen, biztonságosan utaztunk kitűnő sofőrünknek, Ferencnek köszönhetően. Tartalmas, szórakoztató utazás volt, ahogyan azt már korábbi utazásaink során megszoktuk. Továbbra is mindenkinek jó szívvel merjük ajánlani az iroda által szervezett utakat, s reméljük, nekünk is lesz még alkalmunk igénybe venni szolgáltatásaikat.

Köszönettel: Szolomájer Imre és neje

Szolomájer Imre

2015 augusztus 25
Jászberény

Szlovénia csodái és a Plitvicei-tavak

Először utaztunk az Önök utazási irodájával. Nagyon jól összeállították az utazás programját. A nap mint nap felfedezett újabb gyönyörű csodák, mindig szinte felülmúlták egymást. Az idegenvezetőnk, dr Kakuszi Pétert, pedig egy nagy tálentummal megáldott, barátságos, udvarias, figyelmes, előrelátó, jó helyzetfelismerő, határozott, nagyon jól felkészült, mindemellet, jó humorú erős kisugárzású egyéniségként ismerhettük meg mindannyian! A túrák során a látni valókal kapcsolatos ismertetést oly szinesen, lényegre törően adta elénk, hogy szinte megelevenedtek a történetek. Mindez fokozta a látottak élmény szintjét. Közvetlensége nagyon jól összehangolta a csoportot. Hallottam, hogy a Proko-csapat egésze szinte családiasan jó együttműködéssel teszi a dolgát. Gratula! Mindannyian a nem kevés természetbeni séták után, lelkiekben frissülten szép emlékekkel tértünk vissza. Az utunk során mindkét szálláshely nagyon tiszta, kényelmes, ellátás kiváló személyzet készséges és udvarias volt. A gépkocsivezető .....István, fantasztikusan rátermett kiváló képességű intelligens fiatalember. Azzal a higgadtsággal, határozott dinamizmussal vezette végig az utat, amiért mi utasok biztonságban éreztük magunkat. Köszönet a szép élményekért, megérte, a fáradtságért!

Tisztelettel: Csík István és felesége

Csík István

2015 augusztus 24
Mezőhegyes

Plitvicei-tavak és monarchiai emlékek

Nagyon jól éreztük magunkat párommal együtt, JÖVÜNK MÉG!

Berhencz Tiborné

2015 augusztus 23
Százhalombatta

Az óceán mentén - Portugália és Észak-Spanyolország

Először utaztunk a PROKO TRAVEL utazási iroda által szervezett úttal és rögtön az augusztusi autóbuszos körutazással kezdtük. Felejthetetlen élményben volt részünk. Több országot érintve gyönyörű tájakon haladtunk, fantasztikus műemlékeket, az óvárosok hangulatos utcáit és világörökségi helyeket ismerhettünk meg. A program szervezése kiváló volt, a sok látnivaló kárpótolt minket a feszített tempóért. A szálláshelyek és az étkezés kifogástalan volt. A buszvezetőink Sándor és István előzékenyek, udvariasak voltak. Nagy rutinnal vezették az autóbuszt, mögöttük biztonságban éreztük magunkat. Gulyás Miklós idegenvezetőnk profi módon vezette és irányította a csoportot. Minden helyszínen nagy felkészültséggel rengeteg információt, ismeretanyagot adott át. Mindenkinek segített a nyelvi nehézségek megoldásában legyen az étkezés vagy vásárlás. Figyelmünket ébren tartotta utazás közben az autóbuszon is, élő szóval, DVD-el, zenékkel, filmekkel, jó humorú játékos vetélkedőkkel, közös énekléssel az egész utazás során. A hangulat végig jó volt. Nagy lexikális tudású, szakmailag hozzáértő, jó humorú, közvetlen, udvarias sokoldalú embert ismertünk meg, igazi polihisztort. Köszönjük az utazási irodának és Miklósnak hogy életre szóló gazdag élményekkel gazdagodtunk. Reméljük a későbbiekben további utazásokban is részt vehetünk Önökkel. További sok sikert kívánunk mindenkinek: Moskál István és felesége

Moskál István

2015 augusztus 15

Nagy erdélyi körutazás

We had amazing time on this trip with my lithuanian partner: lovely food, nice clean accomodation especially Szekelyko kurai, busy programme, lots to see. Thank you for all of you. Kata and Mantas

Soltesz Kata

2015 augusztus 11
Tiszaújváros

Barokk paloták és kastélyok - Bajorországban és Ausztriában

Ezzel az úttal egy régi álmom teljesült, mert ezt a tájat,vidéket, palotákat látni kell, a foto nem adja vissza hűen a látottakat. Nagyon jó volt János idegenvezetése, nagyon szép helyen foglaltuk el a szállást és nagyon bőséges ételeket kaptunk.Mindehhez csak gratulálni tudok, és ajánlom barátaim körében is ezt az utat, és utazási irodát. Még egyszer köszönöm ProkoTravel! Üdvözlettel: Pisákné

Pisák Istvánné