Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Okostelefon alkalmazásaink

Prága, Róma, Lisszabon, Luzern útikönyvek okostelefonra
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2014 április 13
Miskolc

2013-ban volt szerencsém utazni a Proko Travel szervezésében. Jó szervezés,kiváló idegenvezetőnk jóvoltából sok plusz programunk is volt. Csodás fotókat készíthettem, küldtem néhányat az irodának,hogy más is láthassa és kedvet kapjon az utazáshoz.

Soós Fanni

2014 április 01
Nyékládháza

2013-ban vettem részt ezen az úton Fanny unokámmal-szülinapi ajándék volt - remek szervezés,hibátlan idegenvezetés és plusz programoknak jellemezték ezt a feledhetetlen utat.Idén is szeretnénk a "Proko"utasai lenni, reméljük sikerül is! Jó utatat mindenkinek!

Perge Józsefné

2013 november 09
Solymár

Már többször vettük igénybe párommal a PROKO TRAVEL útjait és csak jót mondhatok róla. A szervezés , a nagyon jól képzett idegenvezető, a segítőkészség és az a hozzáállás hogy minél többet mutasson meg az utakon példa értékű.Én továbbra is csak őket választanám .

Gál Imre

2013 október 27
Baja

Gratulálok a szervezéshez! Csillagos 5-ös. Felejthetetlen 4 nap volt, sok látnivalóval, nagyszerű ellátással és idegenvezetéssel. Biztonságos utazás kényelmes autóbusszal és tapasztalt gépjárművezetővel. Csak gratulálni tudok!

Sziráczki János

2013 október 08
Mindszent

Kedves PROKO TRAVEL Utazási Iroda ! Először is gratulálok a 20.Születésnap alkalmából és még további nagyon sok sikert kívánok! Szeptember l8-21. Bajorországi úton vettünk részt két barátnőmmel.Minden nagyon szép és jó volt - kivéve az időjárást, amiről ugye senki nem tehet: kaptunk szakadó esőt, havat, hideget, szelet, végére pici napsütést is- Editkével meg voltunk elégedve, nagyon kedves, figyelmes, segítőkész volt és természetesen nagyon jó volt a gépkocsivezetőnk ! Nem először utaztunk Önökökkel és reméljük, nem is utoljára :) Köszönettel: Elvira Mindszentről.

Tóth Mária Elvira

2013 szeptember 29
Győr

Tisztelt Iroda! Köszönjük - a párommal, Horváth Gizellával - együtt azt a rendkívül jól szervezet, csodálatos helyeket bemutató, ill. végigjárt utat, amelyet szeptember 1-6 között a Csúcsnapok nevű úton élvezhettünk.Külön köszönjük a nívós elhelyezéseket és ellátásokat, valamint Ildi nagyszerű, élvezetes idegenvezetését, és Zoltán profi gépkocsi vezetését. Gratulálunk az iroda 20 éves évfordulójára, egyben minden kedves ismert és még nem ismert munkatársuknak jó egészséget és sok sikert kívánunk. Márkus István és Horváth Gizella.

Márkus István

2013 szeptember 27
békéscsaba

Kedves Proko Travel Utazási Iroda ! Szeptember 18-23-ig vettem részt a Vonaton,vízen,levegőben Svájcban utazáson. Minden tekintetben csak csupa jót tudok elmondani erről a hat napról ! Messze menő tiszteletem az Irodának és elsősorban Ildikónak és Zolinak . Hálás köszönetem a törődésért, a szeretetért és türelmükért! Bízom benne, hogy lesz további alkalom még ilyen csodálatos élményeket átélni :). Békéscsabáról, Kati

kati

2013 szeptember 24
Miskolc

Remek összeállítású felejthetetlen 4 napban volt részem, amely nagy részben G. Horváth Anikó idegenvezetésének köszönhető.Hozzáértése, figyelmessége a legapróbb részletekre, kiváló humorérzéke,empatikus képessége megérdemli, hogy az idegenvezetők gyöngyének nevezzem.Szívesen mennék más alkalommal is olyan útra, amelyet ő vezet.Gratulálok az irodának és Anikónak!

Pusztáné Létay Anikó

2013 szeptember 19
Nagykőrös

Szeptember 8-14-ig tartó erdélyi körúton vettünk részt. A kiválóan szervezett, gazdag program, a maximálisan utasbarát idegenvezetés, a szállások, az étkezések még az utazási irodától eddig megszokott szintet is felülmúlták. Különösen lenyűgözött a gyimesbükki program, illetve a torockószentgyörgyi szállás-vendéglátás. Árpád idegenvezetése és Sándor buszvezetése, mindkettejük segítőkészsége csillagosötöst érdemel! Csak ajánlani tudom az utat mindazoknak akik még nem, vagy csak régen jártak ezeken a tájakon! Mártonfalviné Bálint Sára

Mártonfalviné Bálint Sára

2013 szeptember 16
Tatabánya

A szeptember 3-6. közötti prágai utunk kiválóan sikerült: a rugalmas és gyors ügyintézés, jól megszervezett út, tapasztalt, biztonságosan vezető gépkocsivezető mellett kiemelendő az idegenvezető (Dr. Kakuszi Péter)kiváló felkészültsége és körültekintő, minden részletre kiterjedő tevékenysége. Köszönet érte: Villám Mária

Bálint Árpád