Útkereső

Személyre szabott ajánlat kérése

Egyéneknek Csoportoknak
Hírlevél feliratkozás
Facebook oldal
Pályázati támogatásaink

A PROKO KFT által elnyert korábbi támogatások megtekintéséhez kattintson IDE.

Támogatásaink
Új hozzászólás
Neve:*
Ellenőrző kód:*
Email címe:*
Város:
Út neve:
Véleménye:*

Vendégkönyv

2015 december 17
Hódmezővásárhely

Mézeskalács, bajor virsli és forralt bor

Nagyon tartalmas és szép utazás volt. Színvonalas szállással, rendkívül felkészült, nagyon segítőkész idegenvezetővel.

Már az ötödik alkalommal utazok a Prokoval. Önökben ha csalódni lehet, akkor is csak pozitívan! :)

Kellemes Karácsonyt kívánok a Proko Travel iroda munkatársainak!

Csabaiék

Csabai Tibor

2015 december 16
Szeged

Mézeskalács, bajor virsli és forralt bor

Minden igény kielégítő, szuper utazás volt! A progam, az idegenvezető is professzionális.

Csak így tovább, sok ilyen utat még!

Kecskésné Valika

Kecskés Tiborné

2015 december 16
Kiskunfélegyháza

Adventi forgatag Krakkóban

Változatos programokon vettünk részt, sok érdekes információval lettünk gazdagabbak. Mindennel elégedettek vagyunk!

Szeretnénk információt kérni a nyári skandináv programjukról, fontolgatjuk az utazást!

Nagyon köszönjük a Prokonak az élményeket!

Üdvözlettel:

Zsolnai Eszter

Zsolnai Eszter

2015 december 15
Kecskemét

Adventi forgatag Krakkóban

Remekül megszervezett volt az utazásunk a meseszép Krakkóban. Árpád folyamatosan érdekes, bőséges információkkal látta el a csapatot. Teljes mértékben elégedettek vagyunk.

Alig várjuk a nyári prospektusokat, mert biztosan utazunk!

Olajos Imréné

2015 december 14

Advent Salzburgban és Linzben

Nagyon kellemes és szép utunk volt, profi idegenvezetővel. Önöknél tényleg az utas az első, végig úgy éreztük, hogy értünk vannak. Nyáron voltunk Önökkel Olaszországban, és így lapozgatva a katalógust előjöttek az élmények.

Várjuk a következő katalógust!

Köszönettel:

Nagy Ibolya

Nagy Ibolya

2015 december 14

Advent Salzburgban és Linzben

Épp hogy hazaértünk erről az útról, már a következőt tervezzük! Nagyon jól éreztük magunkat. Nincs olyan hét, hogy ne gondoljunk Önökre, hiszen minden héten kapjuk a hírlevelet. Nagy utazók vagyunk, többször is utaztunk már a Prokoval, és fogunk is! Kellemes Ünnepeket kívánunk a csapatnak!

Kenyeresné

Kenyeres Andrásné

2015 december 08
Budapest

Mézeskalács, bajor virsli és forralt bor

Kedves Proko Travel!

Egy sokszínű tartalmas utazáson vettünk részt. Józsi hihetelenül nagytudású, közvetlen és figyelmes idegenvezető, köszönjük szépen a munkájukat! Láttam, hogy megnyitották előfoglalásukat, már jelentkeztünk is Olaszország gyöngyszemei útjukra!

Mondanom sem kell, alig várjuk már! Kellemes Ünnepeket kívánok az egész Proko csapatnak!

Kovács Lászlóné

Kovács Lászlóné

2015 november 14
Pécs

Toscana és a csodás Közép-Itália

Tisztelt Proko Travel!

A program nagyon jól szervezett és tartalmas volt. Köszönet Gulyás Miklós idegenvezetőnek, aki nagy tudásával profi módon tájékoztatott bennünket az ország művészeti, zenei, kulturális, gazdasági és egyéb mindennapi életéről. Mindezt színesen anekdotákkal tűzdelve mesélte. Ezen kívül nagyon figyelmes és segítőkész volt. Köszönet jár még a két buszvezetőnek, akik nagyon jól és nyugodtan vezettek, hogy biztonságban éreztük magunkat. A pakolásoknál segítőkészek és udvariasak voltak. Ha lehetőségünk lesz barátnőmmel együtt, csak a Proko Travel utazási irodát választjuk. Még egyszer sok köszönet az irodának és a munkatársaknak a felejthetetlen útért.

Bozsits Tiborné és Barta Anikó

Bozsits Tiborné

2015 október 29
Debrecen

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - tavasszal

Kedves Mindenki! A párommal már régóta készültünk, hogy megnézzük Prágát, így most ősszel az októberi hosszú hétvégét találtuk megfelelőnek. Arra szavakat is nehéz találni, hogy mindazt amit láttunk (Brno,Legice,Prága,Karlovy Vary) és hallottunk Vendégh Edit idegenvezetőnk nagyszerű versekkel díszített tálalásában az abszolút összhangban volt, mely a lelkünket simogatta egészen az elindulástól a hazaérkezésünkig. Minden leendő útitársamnak ilyen lelkiismeretes, nagy tudású idegenvezetőt kívánok, aki szívből tesz mindent...értünk! Köszönjük szépen! Sok sikert és jó utazást mindenkinek! Illés Judit

Illés Judit

2015 október 28
Szeged

Cseh világörökségek és a száztornyú Prága - tavasszal

Tisztelt Proko Travel!

Első utunk volt Önökkel, 2015.10.23.-10.26-ig. Felejthetetlen 4 napot töltöttünk Csehországban. A maradandó élményhez nagy mértékben hozzájárult az idegenvezetőnk Huzián Péter is, aki lenyűgöző tudással rendelkezik, nem mellesleg remek humora is van. Sokat intézkedett, segített. Nagyon tetszett, hogy mindenre kiterjedt a figyelme, elegendő időt adott a szabadidős programokra. Sofőrünk, Iván Lajos mögött pedig megnyugtató biztonsággal utaztunk. Az út során bejárt városok mind csodásak, nekünk Karlovy Vary (Prága után) volt az egyik legkedvesebb, legmegdöbbentőbb (mintha nem is Csehország lenne) Jó döntés volt, hogy végül is elmentünk erre a fakultatív programra. Szállásunkon picinek bizonyult a fürdőszoba, ami kényelmetlen volt, mert pakolni nem nagyon lehetett sehova. A két ágyas szobában összetolva az ágy nem francia ágy, a keskeny matrac és a széles ágykeret miatt rés van közte. Reggeli finom volt, és választékos, mindössze a rántottát hiányoltuk, mondjuk egy saláta helyett. Mindezeket leszámítva meg voltunk elégedve, hiszen végül is a rendkívül tartalmas, és látványos programok végén csak úgy bedől az ember az ágyba :) Köszönjük szépen a remek programokat! Tervezzük a következő utat is, hiszen már Világörökség Útlevelünk nekünk is van :) Mindenkinek ajánlani fogjuk Önöket, ha utazni szeretnének.

U.i.: lehetne több játék is a buszon, nagyon tetszett a Bingózás :)

Szabóné Pocsai Szilvia

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírásRendben