Megjelent a Proko Travel nyári katalógusa

2019.03.13.

Törzsutasaink az elmúlt hetekben kapták kézbe legújabb katalógusunkat, amely minden eddiginél színesebb, izgalmasabb - és ami talán a legfontosabb – minden eddiginél több utat tartalmaz. Az alábbiakban egy rövid betekintést adok Önöknek a katalógusról az én szemszögemből.

A katalógus számokban

Ahogyan a bevezetőben is említettem, idén minden eddiginél bővebb, 116 oldalas katalógust állítottunk össze Önök számára. Ebben a nyári szezon összes ajánlatát megtalálják rendszerezett formában, melynek segítségével egyszerűbben tudják áttanulmányozni útjainkat. A magyar körutazási piacon egyedülálló módon a természetjárástól a városlátogatásig találhatnak utakat kínálatunkban, több mint 60 országba: köztük Európa összes országába, Amerika, Ázsia és Afrika legérdekesebb vidékei mellett. Mindezt immár 114 úton, 309 időpontban.

A régi, közkedvelt utak mellett, új utakkal is találkozhatnak, amelyeket a törzsutasok igényei alapján vettünk fel útjaink listájára. Ezekről részletesen következő blogbejegyzésemben olvashatnak majd.

Az áprilistól novemberig tartó időszak utazásai során összesen, több mint 130 UNESCO Világörökség tekinthető meg. Az utazási módot illetően – figyelembe véve az Önök igényeit - repülős, buszos és hajós utak egyaránt megtalálhatóak. Ezek számszerűsítve, 61 buszos, 51 repülős és 5 hajós utat jelentenek (egyes útjainkon, ezek kombinációja is megtalálható).

A Proko Travelnél kiváló idegenvezetőink segítségével fedezhetik fel a helyszíneket, akik átlagosan 17 év szakmai tapasztalatával és hatalmas lelkesedéssel készülnek minden egyes útjukra. Természetesen, találkozhatnak az Év Idegenvezetője választáson díjazott idegenvezetőinkkel is. Feleségem, Prónay Ildikó (aki, 2016-ban első helyezett lett), kiváló munkatársaim Kámán József (2017. III. hely) és Gulyás Miklós (2018. I. hely), több mint, 25 úton várják Önöket.

Segítség a választásban!

A Proko Travelnél fontosnak érezzük, hogy könnyedén átlátható legyen a katalógusunk és útjaink egyaránt. Éppen ezért használjuk évek óta ugyanazokat a jelöléseket, így mindenki könnyedén el tud igazodni a maga számára fontos információk között. Legyen az például a természetjárás és a városlátogatás aránya, az audio guide, az adott út nehézségi foka, vagy Ildi ajánlásával szereplő utunk.

Ha megtalálták az elképzelésüknek megfelelő utat a Proko Travel oldalán további információkat találnak az utakhoz, így többek között korábbi utasok beszámolóit, értékeléseit, valamint videós tartalmakat egyaránt, amelyek megkönnyítik döntésüket. Ha megszületett a döntés, honlapunkon le is tudják foglalni az Önök számára szimpatikus utat.

Ha véletlen nem kapott katalógusunkból, és szeretne igényelni, megrendelését ide kattintva tudja leadni, melyet ingyenesen kiküldünk Önnek.

Ami pedig a legfontosabb: útjaink minőségét, immár 26 év utazásszervezői gyakorlata biztosítja, mert számunkra a legfontosabb, hogy Ön is megérdemel egy kis pihenést!

Vissza