Nyitólap  /  Blog  /  2021  /  Fotópályázat 2020

Fotópályázat 2020

2021.01.14.

Ezúttal is megtartottuk a már hagyománnyá vált fotópályázatunkat. Bár 2020-ban kevesebb utazásunk valósulhatott meg, mint a korábbi években - így a beküldött fotók száma is alacsonyabb volt -, de így is szép számmal érkeztek be fényképek.

A nyertes fotók kiválasztásáról minden évben egy szavazás során a kollégákkal együtt döntünk, amit tavaly is nyomon követhettek a Facebook oldalunkon. Ez a jó hangulatú esemény az éves záróértekezletünkön szokott lezajlani, ahol kivetítjük a képeket, és mindenki kézfeltartással jelzi, hogy számára melyik fotó tetszik. Azonban idén rendhagyó módon on-line tartottuk meg záró meetingünket, így a szavazás számunkra is a monitorok előtt zajlott.

Mindig nagy öröm és érdekes számunkra egy kicsit Utasaink szemüvegén, jelen esetben objektívén keresztül látni az élményeket. Megannyi színes tájkép, városkép, életkép, épületkép születik különböző perspektívából, amely mind-mind kiváló fotótémaként szolgál, így higgyék el, rengeteg jó kép készül egy utazási szezon végére, ezért is van nehéz dolgunk a legjobb fotó kiválasztása során.

A győztesekről

Akik követi irodánk Facebook oldalát, már láthatták, melyek lettek az idei év nyertes fotói. Én most itt is megosztom Önökkel:

I. helyezett: Kassai Tibor – Alpesi őrjáraton c. utunkon készült képe

II. helyezett: Soltész Tünde – A festői Normandia és Bretagne c. körutunkon készült fényképe

III. helyezett: Győrváry Andrea - Túrázások Szlovéniából c. utazásunkon készített fotója

Fotópályázat Proko Travel

Ezúton is gratulálok nekik, e-mailben kollegáim már felvették velük a kapcsolatot a nyereményük kiküldésével kapcsolatban.

Minden évben kihangsúlyozzuk, hogy érdemes beküldeni fotóikat, hiszen az első három helyezett fotó készítőit díjazzuk: 10-20-30.000 Ft értékű utazási utalványban részesülnek.

Fotópályázat 2020 – Közönségszavazás

Úgy döntöttünk, hogy ezúttal indítunk egy közönségszavazást is. Kíváncsiak vagyunk, hogy melyik fotó nyeri el legtöbbjük tetszését. Facebook oldalunkon egy albumba feltöltve találnak 25 képet, amelyek közül választhatnak.  Ez természetesen már nem tartalmazza a fenn bemutatott első három helyezett képet. Szavazatukat úgy tudják leadni, hogy a kiválasztott képet lájkolják. Ha Önök úgy vélik, hogy nem csak egy képet tartanak érdemesnek arra, hogy nyertes legyen, akár többet is lájkolhatnak. Közönségdíjunkat az a fotó nyeri meg, amelyre 2021.01.15. (péntek) 12 óráig a legtöbb lájk érkezik.

Ha szeretnének részt venni a közönségszavazáson IDE kattintva megtehetik.

Fotópályázat 2021

Bízunk benne, hogy az idei évben sokkal több utazásunk valósulhat meg, és több fotó érkezik be hozzánk Önöktől. Fotópályázatunkat természetesen az idei évben is meghirdetjük, melynek részleteiről a későbbiekben tájékoztatjuk Önöket hírlevelünkben, weboldalunkon és Facebook oldalunkon. Addig is ne feledjék, körutazásaink már egészen 2021 őszéig elérhetők weboldalunkon. Érdemes már most kiválasztani kívánt utazásaikat, hiszen 2021. március 20-ig ingyenes lemondással, kötelezettségmentesen, előleg befizetése nélkül foglalhatnak. Több utunk már most megtelt, így ne késlekedjenek a jelentkezéssel, ha részt szeretnének venni a már korábban kiszemelt utazáson.

 

Vissza