Extra kedvezmény az UTAZÁS szerelmeseinek

2021.02.12.

Vasárnap, február 14-e Valentin-nap, vagy ahogy mi, magyarok hívjuk: Bálint-nap, a „Szerelem ünnepe”. Ennek apropóján egy különleges akcióval készülünk az utazni vágyóknak, mert véleményünk szerint a szerelem tág fogalom, és nem csak személybe lehet szerelmes az ember, hanem magába az UTAZÁSBA is.

 

 

Az elmúlt időszak

Az elmúlt szűk egy év sötét időszak volt minden utazást szeretőnek. Bezáruló határok, karanténszabályok, mindenféle szigorítás, első, második és ki tudja hányadik hullám. Mi azonban nem ezeket a hullámokat szeretjük, hanem azokat, amiket a tengerparton láthatunk egy pohár finom itallal a kezünkben. Maszkunk helyett szívesebben vennénk fel inkább a túracipőnket. Az operatív törzs tájékoztatója helyett a zöldellő alpesi tájat és kulturális gyöngyszemeket szeretnénk nézni. Mert mi is AZ UTAZÁS SZERELMESEI vagyunk. Ez pedig egy olyan érzés, melyet semmilyen karanténba zárás vagy korlátozás sem tud kioltani.

 

Meglepetéssel készülünk

Ennek szellemében egy kedvességgel készülünk Bálint-napra azoknak, akik hozzánk hasonlóan, alig várják, hogy ismét utazhassanak. Február 13 és 15. közt (szombattól hétfőig) foglaljon legalább 2 főre bármilyen külföldi utazást a Proko Travel kínálatából, és mi az előfoglalási vagy törzsutas kedvezményén felül EXTRA 10.000 Ft kedvezményt adunk foglalására! Bár február 14-ét jellemzően a szerelmespárok várják a leginkább, nálunk nem csak ők részesülnek a kedvezményből, hanem bárki, aki utastársával jelentkezik, legyen az a kedves ismerőse, szomszédja, rokona, utazó partnere, kortól és nemtől függetlenül.

Az extra árengedményhez csupán egy dolgot kérünk: mutassák meg, hogy Önök is az utazás szerelmesei! Küldjenek számunkra egy fényképet mely Önökről készült egy korábbi utazásukon. Külön örülünk, ha a kép egy korábbi Proko Traveles úton készült, de ez nem feltétel, a mosoly az arcokon azonban igen! A célunk, hogy egy montázst készítsünk a Proko közösség képeiből, rajta olyan személyekkel, akik ízig-vérig az utazás szerelmesei.

A kedvezmény igénybevételéhez foglalását leadhatja weboldalunkon, a Proko Travel irodákban és viszontértékesítő utazási irodáinkban is országszerte több mint 400 helyen. A korábbi utazáson készült fényképet a fotopalyazat@prokotravel.hu e-mail címre várjuk. Minden egyéb részletet megtalálhat játékszabályzatunkban.

 

Utazzunk újra!

És ne feledje, ha később meggondolná magát, semmi gond, március 20-ig mindenkinek ingyenes lemondási lehetőséget biztosítunk, tehát nincs vesztenivalója.

Hagyjuk magunk mögött ezt a nehéz időszakot, és tegyük meg az első lépést annak érdekében, hogy ismét hódolhassunk utazási szerelmünknek!

 

 

Megnézem az utazásokat >>

 

 

Vissza