Újítások a 2018-as prospektusunkban és JÁTÉK

2018.03.08.

Az utóbbi hetekben törzsutasainkhoz megérkezett a legfrissebb 2018-as Proko Travel katalógus. Ebből az alkalomból néhány érdekességet gyűjtöttem össze Önöknek!

Proko prospektus számokban

  • Legfrissebb prospektusunkban összesen 102 utazás
  • Idén a világ 66 országába, közte Európa összes országába utaztatunk.
  • A nyári-őszi időszak 5 hosszúhétvégéjére összesen 44 utat kínálunk.
  • Ha valaki minden utazásunkon részt venne, összesen közel 5 évet töltene külföldön.
  • Több mint 240 utazást bemutató kép található prospektusunkban. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy útjaink többségénél korábbi Utasaink képeit is fel tudtuk használni. A képeken természetesen a készítők nevét is feltüntettük.
  • 16 utunk több mint 20 éve, némelyek a megalapulásunk óta folyamatosan megtalálhatóak katalógusainkban. Ilyen például az Éjféli napsütés, az Alpok kincsei, az Olaszország gyöngyszemei, a Tulipánok országa Hollandia vagy a Nyugat-európai körutazás spanyolországi nyaralással.

Új jelöléseink

’Minden korosztálynak’ jelzés Idén bevezettük a „Minden korosztálynak” útjelzést, amely 6 utazásunknál található meg. Ezen utak programjait kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy rajtuk az iskoláskorú gyermekektől az idősebb generációkig mindenki jól érezhesse magát. Nem megterhelőek de mégis sok élményt gyűjthetnek a résztvevők. ’Idén olcsóbb’ jelzés iden_olcsobb - Proko Travel utazás katalógus Nagy örömünkre szolgál, hogy 2018-ban 16 db utazásunkat tudjuk olcsóbban kínálni, a tavalyi árakhoz képest. Felmerülhet a kérdés, hogy miért. Ennek egy egyszerű oka van: a cég növekedésének köszönhetően jobb megállapodásokat tudunk kötni az egyes szállodákkal. A hosszú évek együttműködése és a nagy utasszám miatt kedvezőbb áron kapjuk meg a szobákat, és ezt az árcsökkentést mi továbbadjuk Utasainknak. ’Audio guide’ logó audio_guide_ikon - Proko Travel utazás Katalógus Mostantól a több nagyvárost bejáró körutazásaink szinte mindegyikén biztosítunk audio guide-ot (adóvevő készülék, melyen keresztül könnyen hallgatható az idegenvezető ismertetése a városnézés során). A prospektusban ’audio guide’ logóval jelezzük, hogy mely útjainkon lesz garantáltan elérhető a rendszer. Ez persze nem azt jelenti, hogy a többi úton biztosan nem lesz! Nagy valószínűséggel a többi városlátogatásos utazásunkon is tudunk majd biztosítani, de a logóval ellátott közel 50 féle úton minden utasunk számára garantáljuk. Fontos még megjegyeznem, hogy bár a legtöbb utazási iroda díjat számít fel utasainak az audio guide használatért, a Proko Travelnél továbbra is ingyenesen nyújtjuk ezt a szolgáltatást utasainknak.

Egyéb újdonságok

Hajós utazások Idén először 3 hajós ajánlat is bekerült a katalógusunkba. Az utóbbi időkben azt tapasztaltuk, hogy Utasaink ezt az úttípust is keresik, így 2018-ban néhány közkedvelt hajós útvonalat kínálunk Önöknek. Sztornó biztosítás repülőtéri illetékre Egy másik újítás, hogy mostantól a repülőtéri illetékre is lehet sztornó biztosítást kötni. Az európai repülős útjainknál a repülőjegy alapára benne van a részvételi díjban, amelyre mi felár nélkül útlemondási biztosítást nyújtunk. Idéntől, annak érdekében, hogy az utasaink a repülőtéri illeték összegét is bebiztosíthassák, külön lehetőséget kínálunk. Bakancslista A prosi hátoldalán összeállítottuk a Proko Travel bakancslistát. Ezek olyan élmények, amelyeket úgy gondoljuk, hogy egyszer mindenképp érdemes átélnie az embernek. Természetesen mindegyikhez kínálunk egy utazást is, ahol átélhetik a különleges élményt. Bakancslistánk megtekinthető az alábbi linken is: http://www.prokotravel.hu/hirek/Proko-Travel-bakancslista

Az első pár hét eredménye

Alig 1 hónapja nyitottuk meg az online foglalásunkat az idei nyárra, de máris szívmelengetőek az eredmények. Nagy örömünkre szolgál, hogy az eddigi adatok alapján 28%-kal több foglalás érkezett be az első egy hónapban, mint a tavalyi évben. Ezt ezúton is szeretném megköszönni Önöknek! Több utazásunk is betelt már most, közel fél évvel indulás előtt. Örömmel jelentem, hogy a kiemelkedően népszerű ’Az elbűvölő észak-olasz tóvidék’ út betelt időpontjában sikerült extra csoportot indítanunk, így továbbra is tudjuk fogadni a foglalásokat. Több másik utunknál is folynak az egyeztetések plusz csoportokról.

A leghűségesebb Proko-Törzsutas kerestetik

A 25. prospektusunk megjelenésének alkalmából szeretném játékra invitálni Önöket! Önnek hányféle Proko Travel prospektust sikerült összegyűjtenie az évek során? Készítsen egy képet magáról és a Proko katalógusokról, és küldje el nekünk az info@prokotravel.hu címre. Aki a legtöbb féle Proko Travel prospektussal jelentkezik, annak egy 15.000Ft-os Proko Travel utazási utalvánnyal kedveskedünk.

Vissza