Újranyitási kedvezmény 4 napon át!

2021.04.23.

Magyarország elérte a 3.5 millió beoltott főt, és ezáltal újabb korlátozásokat töröltek el, ismét tettünk egy fontos lépést a korábbi életünk visszaszerzése felé. Mindeközben Európa-szerte egyre több ország hirdeti ki saját újranyitási programját, a korlátozások fokozatos eltörlését. Kontinensünk turisztikai újranyitása elkezdődött, és ezt szeretnénk megünnepelni.

Mi az Újranyitási kedvezmény?

Április 23. és 26. közti időszakra (péntek déltől hétfő estig) különleges akciót hirdettünk, melynek keretében utazásainkat kedvezményes áron tesszük elérhetővé Önök számára, hogy a várva várt élményekhez minél többüket hozzásegítsük. Az árengedményen felül továbbá az akcióban részt vevő több mint 150 időpontra 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is nyújtunk, vagyis kockázatmentesen foglalhatja le idei utazását ezen négy nap alatt.

Több mint 100 féle akciós utazás

Kedvezményünket minden külföldi utazásunkra elérhetővé tettük, ezáltal több mint 100 féle programból lehet válogatni Madeirától Svájcon és Isztambulon át egészen Vietnámig. A kínálatból a túrázás szerelmesei éppúgy tudnak választani, mint a kulturális élményekre vágyók. Így elkezdhetik a készülődést azok is, akik az Alpok zöld lankáira vágynak, de azok is, akik történelmi hangulatú óvárosok műemlékei után vágyakoznak. Itt az idő leporolni a túrabakancsot és a napszemüveget is!

17 Extra időpontot hirdettünk meg

Előző blogbejegyzésünkben már bemutattuk az Európa-szerte egyre erőteljesebb foglalási dömpinget az utazások terén. A korlátozások fokozatos feloldásának a hírére sok helyen nőtt meg ugrásszerűen a turisztikai foglalások száma. A turizmus újult erővel történő ébredése már elérte Magyarországot is, napról-napra egyre több foglalás érkezik be hozzánk is. Ezen növekvő igény kielégítésnek érdekében 17 új csoportot hirdettünk meg az őszi időszakra. Spanyolország, Dél-Franciaország vagy Szlovénia kedvező klímájával és rengeteg látványosságával kitűnő úticél iskolakezdést követően is és még a zsúfoltság is elkerülhető. Az egyik legkedveltebb programunk, a Vonaton, vízen, levegőben Svájcban utunk szintén új időponttal bővült, a várólistán lévők nagy örömére. Weboldalunkon és promóciós szabályzatunkban minden információt megtalál az akcióról és az új időpontokról, továbbá akár pár perc alatt lekötheti következő utazását is.

Megnézem az utazásokat >>

A bezártság hamarosan véget ér, pótoljuk be együtt, ami tavaly elmaradt! Foglalja le utazását hétfő estig, hogy idén ismét útra kelhessen!

Vissza