Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Az utazás térképe
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
November 17 - 26. 1 360 000 Ft Repülővel Nem foglalható
November 10 - 19. 1 066 000 Ft (-10 000 Ft)
1 056 000 Ft
Repülővel Árak és foglalás
Az út áttekintése

·  Fürdőzés a világ legszebb óceánparti szakaszán
·  Gyönyörködhetünk az Indiai-óceán élővilágában
·  Fakultatív kirándulások, szigettúrák
·  Helyszínen magyar idegenvezető

"Láttam már sok szép fehér homokos tengerpartot, de az a látvány, ami a Seychelles-szigeteken fogadott, olyat sehol máshol nem tapasztaltam."
Prónay Gyula – A Proko Travel ügyvezetője

Szállás:
4 csillagos szálloda,5 csillagos szálloda
Ellátás:
Félpanzió
  • Program
  • Belépők
  • Felszállási helyek
  • Vélemények
  • Hasonló utak

1. NAP: BUDAPEST – ÁTSZÁLLÁS

Délután indulás Budapestről. (Kb. 2 x 5 órás repülőút vár ránk).

2. NAP: MAHÉ

Éjfél körül átszállás és a reggeli órákban érkezünk a Seychelles-szigetekre. (Éjszaka a repülőn.) Reptéren várják a csoportot és transzfer a szállodába. A csoporttal nem megy Magyarországról idegenvezető, de Seychelles-en a programok során magyar nyelvű vezetés lesz. A helyi magyar idegenvezető a pihenős napokon nincs a csoporttal, de szükség esetén bár­mikor elérhető. Két szállodából lehet választani. Mindkét szál­loda közvetlenül a fehér homokos tengerparton található. A szállodák területén van édesvizű medence is, konditerem, spa részleg, sok napozóágy, napernyő (ingyenesek). A reggeli és a vacsora svédasztalos büfé, ital nélkül. Hotel Avani**** A szobakategória, amiben utasain­kat elhelyezzük alapvetően parkra nézőek, hogyha bármilyen másmilyen kívánsága van, kérjük vegye fel a kapcsolatot iro­dánkkal. Arra is van lehetőség, hogy más kategóriájú, más szín­vonalú szállást foglaljunk Önöknek. Ilyen igény esetén is vegye fel kapcsolatot irodánkkal. A nap hátralévő részében pihenés, fürdés. Este vacsora.

3. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

4. NAP: MAHÉ SZIGETTÚRA

Reggeli után a magyar idegenvezetővel bemegyünk Viktória (Seychelles 12.000 lakosú fővárosa, Mahé szigetén) köz­pontjába. A szigetet 1502-ben fedezték fel. Sokáig a kalózok rejtőzködtek a szigetek valamelyikén. Ma a világ egyik leg­elegánsabb üdülőhelye. A város közepén egy kis Big Ben óra­torony áll. Elmegyünk a piacra, ahol frissen kifogott halakat, helyi gyümölcsöket, zöldségeket láthatunk és ajándéktárgyakat vásárolhatunk. A belvárosban van egy tipikus hindu templom, melyet szintén lefényképezhetünk. Ezt követően bemehetünk a Nemzeti Múzeumba, ahol a sziget történelmét mutatják be a látogatóknak. A belvárosi séta után egy Botanikus kertet kere­sünk fel. Kb. 1 órát töltünk ott szabad nézelődéssel. Szerencsés esetben az ott lakó óriásteknősöket is láthatjuk.

5. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

6. NAP: FAKULTATÍV PRASLIN – LA DIGUE KIRÁNDULÁS

Ezen a napon mindenki eldöntheti, hogy marad a szállodában, vagy eljön velünk egy látványos kirándulásra, mely során 2 szi­getet keresünk fel. Reggel transzfer Viktória kikötőjébe. Kb. 1 órás hajóutazás után érünk Praslin szigetére. Itt első utunk a Valleé de Mai pálmaerdőbe vezet, mely az UNESCO Világörökségei közé tar­tozik. Elsősorban a 6 különleges endemikus pálmafajta miatt – ami itt található –, került ez a botanikus kert a listára. Kb. 1 órát töltünk itt. Ezt követően elmegyünk az Ansa Lazio tengerpartra. Ez nyerte a világ legszebb tengerparti szakaszára kiírt szava­zást. Fehér homok, körös-körül hatalmas gránitsziklák a parton. A homok, mint a liszt olyan finomságú. Fürdés és snorkelingezési lehetőség. (Pipát, szemüveget vinni kell). Ezt követően vissza a kikötőbe és fél órás hajózás La Digue szigetre. A szi­get kb. 5 x 3 km. Itt lesz lehetőség megtekinteni egy kókusz feldolgozó üzemet, és láthatunk óriásteknősöket is. Aki akar napozik, pihen, de akinek kedve van, bérelhető biciklivel körbe­járhatja La Digue szigetét. Kb. 17 órakor indulunk vissza, Praslin, Mahé útvonalon, majd transzfer a szállodába. Fakultatív kirándulás Praslin, La Digue szigetekre hajóval, hely­színen gépjárművel: 200 € (jelentkezés a helyszínen).

7. NAP: MAHÉ

Pihenés, szabadprogram. Reggeli, vacsora a szállodában.

8. NAP: MAHÉ – ST. ANNA KIRÁNDULÁS

Ezen a napon lehet tovább pihenni, napozni a szállodánál, vagy akinek kedve van, kirándulhat a St. Anna Nemzeti Parkba. Transzfer a kikötőbe, majd üvegfenekű hajóval 1 órás út St. Anna szigetre. Útközben korallokban gyönyörködhetünk. Megérkezés után pihenés, napozás, snorkelingezés (szemüveget, pipát vinni kell). Aki szeretne, kb. 10 € extráért át lehet menni egy közeli szigetre, ahol óriásteknősöket is láthatnak. A programhoz grill ebéd is tartozik. Kb. 16 órakor indulunk vissza. Fakultatív St. Anna kirándulás: 85 €.

9. NAP: MAHÉ

Reggeli után elhelyezzük bőröndjeinket a csomagszobában, majd a délutáni indulásig még pihenhetünk, napozhatunk. Délután transzfer a repülőtérre és hazafelé indulunk. Éjszaka a repülőn.

10. NAP: ÁTSZÁLLÁS – BUDAPEST

Pár órai várakozás után átszállás és továbbutazunk Budapestre. A Liszt Ferenc Repülőtérre várható érkezés a reggeli órákban.


Oltásokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon talál. Az útlevélnek a hazaérkezés napjától számítva még minimum 6 hónapig érvényesnek kell lennie.

LátnivalóBelépődíj
Frangipari kert6 €

Belépők ára: kb.: 6 €.

A megadott árak közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Repülőtéri felszállások:

Város Megálló típus Időpont Cím
Ferihegy Liszt Ferenc reptér Le/felszálló Liszt Ferenc Airport, Budapest, Ferihegy
Gyakori kérdések
Kinyomtatom a programot
Álomnyaralás kirándulásokkal a Seychelle-szigeteken úthoz hasonló utazások

Utazások hasonló árban

Azték és maya kincsek nyomában
Cancun - Mexikóváros - Puebla - Oaxaca - Tzotzil - Campeche

Előfoglalási kedvezmény!

Október 12. 14 nap 999 000 Ft
Óriás kínai körút
Peking, Nagy Fal, Agyaghadsereg, Shanghai, Hong Kong

Előfoglalási kedvezmény!

Július 01. 16 nap 899 500 Ft
Szeptember 11. 16 nap 899 500 Ft
A mesés Indokína
Vietnám – Laosz – Kambodzsa

Előfoglalási kedvezmény!

November 09. 13 nap 825 000 Ft
Keresztül Dél-Amerikán
Peru / Brazília - Argentína hosszabbítási lehetőséggel

Előfoglalási kedvezmény!

November 15. 10 nap 1 076 000 Ft
November 15. 15 nap 1 445 000 Ft