Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Az utazás térképe
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése

·  Aktív kikapcsolódás
·  5 tó meglátogatása
·  Történelmi és kulturális élmények felfedezése egyénileg
·  Ferenc József nyári rezidenciájának meglátogatása

  • Program
  • Belépők
  • Felszállási helyek
  • Vélemények
  • Hasonló utak

1. NAP: EGYÉNILEG ÉRKEZÉS SALZBURGBA

Megérkezés után megkapják a szükséges dokumentumokat a biciklitúrához, majd el is indulhatnak Salzburg felfedezésére, még autójukkal, vagy gyalogosan, mivel a biciklit csak a második nap reggelén kapják meg.

2. NAP: SALZBURG – WOLFGANGSEE-TÓ (45 KM)

Reggel – ha megrendelték – átveszik a bicikliket. Salzburgból kiérve elhaladnak a csodaszép Drachenwand sziklafal mellett, ami magyarul sárkányfalat jelent. Látják a csodás fekvésű Mondsee-tavat, majd fentről Scharlingból nagyszerű kilátás nyílik Wolfgangsee-tóra. A biciklitúránk innen vezet le Szent Gilgenbe. A lefoglalt szálloda függvényében ezen a napon vagy a következő napon sétahajózás a Wofgangseen. (Ennek árát tartalmazza a részvételi díj.) Szállás elfoglalása. A csomagjaik szállításáról az egyik szállodától a másikig végig az utazási iroda gondoskodik, így csak a legszükségesebb dolgokat kell magunkkal vinniük.

3. NAP: WOLFGANGSEE-TÓ – TRAUNSEE-TÓ (40 KM)

Reggel a Wolfgangsee-tó mellett haladva Bad Ischl irányába bicikliznek. A település számos kulturális és történelmi látnivalót nyújt, például Ferenc József nyári rezidenciáját. A Traun folyó mentén folytatják útjukat, és a tempó függvényében délutánra érik el a Traunsee-tónál lévő Traunkirchent. Szállás.

4. NAP: TRAUNSEE-TÓ – ATTERSEE-TÓ (40 KM)

Reggel a Traunsee-tó mentén kerékpározhatnak, ami küllemében nagyon hasonlít egy fjordra. Útközben Gmundenben kis pihenőt lehet tartani, ugyanis a város jól ismert a kerámiáról és az Ort kastélyról. Ajánljuk, hogy biciklizzenek végig a Traunsee-tó mellett mielőtt tovább haladnak az Attersee felé. Útközben csodálatos természeti látványosságokban gyönyörködhetnek. Szállás Atterseenél.

5. NAP: ATTERSEE-TÓ – MONDSEE-TÓ (35 KM)

Az Attersee-tó mellett biciklizve érkeznek a Mondsee-tóhoz. Érdekesség, hogy van egy falu is, amit szintén Mondseenek hívnak. A tó északi partján haladva érkeznek ide, ahol meglátogathatják a világörökségek közt is nyilvántartott épületeket és néhány helyi specialitást is megkóstolhatnak.

6. NAP: MONDSEE-TÓ – SALZBURGI-TÓ (45 KM)

A mai biciklitúra a Mondsee-tótól északra vezet az Irrsee-tó felé, mielőtt elérik a Salzburgi-tó környékét. Amennyiben kedvelik a sört, ajánljuk, hogy egy kóstolóra álljanak meg a Trumer sörgyárnál.

7. NAP: SALZBURGI-TÓ – SALZBURG (45 KM)

Amennyiben az időjárás engedi, a Salzburgi-tó környékén számos olyan hely van, ahol megállhatnak egyet mártózni. Mielőtt visszaérkeznek Salzburgba, még vessenek egy utolsó pillantást a tavat körül ölelő csodás hegyekre.

8. NAP: EGYÉNILEG HAZAINDULÁS

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: kb. 20 €

Gyakori kérdések
Kinyomtatom a programot
Biciklitúra a Salzkammergut régióban úthoz hasonló utazások