Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Az utazás térképe
Az utazás térképe
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése
  • Program
  • Belépők
  • Felszállási helyek
  • Vélemények
  • Hasonló utak

1. NAP: KONSTANZ

Egyénileg megérkezés, szállásfoglalás. Szabadprogram, amikor sétálhatnak Konstanz óvárosában vagy a mainaui virágszigeten. Konstanzban csodás kikapcsolódást nyújt az Archeológiai Múzeum is (ár a részvételi díjban foglalt), ahol az akváriumokat is megtekinthetik.

2. NAP: STEIN AM RHEIN – SCHAFFHAUSEN (50 KM)

Reggeli után a Bodeni-tó partján haladva Stein am Rheinba bicikliznek, számos freskóval díszített ház mellett haladnak el, majd a kanton fővárosába Schaffhausenbe érnek. A város fölé magasodik a Munot-erőd, melyet szintén meglátogathatnak. A csomagjaik szállításáról a szállodák között az utazási iroda gondoskodik, így csak a legszükségesebb dolgokat kell magunkkal vinniük. Szállás.

3. NAP: SCHAFFHAUSEN – RAJNA-VÍZESÉS – ZÜRICH (70 KM)

Délelőtt rövid biciklizéssel elérik a Rajnai-vízesést, ami Európa legbővízűbb vízesése. Ha kedvük van hozzá hajóval közel is mehetnek a lezúduló habokhoz. A hajózás árát a részvételi díj tartalmazza. Tovább haladva hamarosan elérik Zürichet, Svájc egyik gyöngyszemét. A város egyes részein csodásan fellelhető a modernitás és a történelmiség egyesülése. Szállás Zürichben.

4. NAP: ZÜRICH – LACHEN (45 KM)

A Zürichi-tó északi partján haladva, amit aranypartnak is neveznek, a következő megálló Rapperswill. Tartsanak egy kis szünetet, hogy megnézzék a város ódon kastélyát, ahonnan csodás kilátás nyílik a tóra és a vidékre. A gáton áthaladva, a tó ellenkező partján haladnak tovább amíg el nem érik Lachen kicsiny városát. Szállás.

5. NAP: LACHEN – WALENSTADT (25 KM + HAJÓKIRÁNDULÁS)

A Linth csatorna, egy mesterséges vízfolyam, amit a Zürichi-tó és a Walensee-tó közé építettek. Weesent elérve hajóra szállunk (a hajójegy a részvételi díjban), ami elvisz minket Walenstadtba, ahol az éjszakát töltjük. Csodás látványt nyújt a Churfirstenhegység, mely a Walensee-tó fölé magasodik.

6. NAP: WALENSTADT – FELDKIRCH (50 KM)

A mai napon három különböző országban is megfordulnak. Néhány kilométernyi tekerés után Liechtensteinbe érnek, de 25 kilométer után már végig is értek az országon, és az osztrák határnál találják magukat. Útközben gyönyörködhetnek a természet adta csodás hegyi tájakban. A határt közelében van Feldkirch, ahol az éjszakát töltik.

7. NAP: FELDKIRCH – ALSTATTEN – GAIS – SZENT GALLEN (45 KM + VONATOZÁS)

A Rajna mellett bicikliznek, majd vonatra szállnak (jegy a részvételi díjban), ami elviszi önöket Gaisba, majd innen kőrül ölelő hegyek látványával haladnak tovább Szent Gallenbe. A városban található könyvtár történelmileg a világon az egyik legjelentősebb. Körülbelül százhatvanezer könyvnek ad otthont. Szállás.

8. NAP: SZENT GALLEN – ARBON – KONSTANZ (45 KM)

Indulás után hamarosan újra a Konstanz tó látványa tárul elénk. A part vonalát haladva almáskertek között tekernek el, és hamarosan áthaladnak Arbonon és Romanshornon viszsza Konstanz városába. A biciklizés során számos strand mellett elhaladnak, így hogyha van kedvük, akár fürödhetnek is a tóban. Éjszaka Konstanzban.

9. NAP: EGYÉNILEG HAZAINDULÁS

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő: kb. 20 €

Gyakori kérdések
Kinyomtatom a programot
Biciklizés a svájci tavak körül úthoz hasonló utazások