Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Időpontok és alapárak
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése

·  Gyerekkedvezmény 3 ágyas elhelyezésnél
·  SZÉP Kártya felhasználási lehetőség
·  Kalandpark, állatkert, középkori várlátogatás

"Ragyogó gyermekarcok, sok játék, élmények, varázslatok és persze szövődő barátságok, ezek mind egy programban! Így lesz ez igazi családi kikapcsolódás."
Kámán József – 2017 Év Idegenvezetője III. helyezett

  • Program
  • Belépők és hasznos információk
  • Felszállási helyek
  • Vélemények

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) – BUDAPEST – CSOKOLÁDÉGYÁR – DINÓPARK – SOPRON

Reggeli indulás, és a határt átlépve Ausztriában, Kittseeben egy csokoládégyárban állunk meg. Bepillanthatunk a gyár­tási folyamatba, majd ingyenes kóstolás mellett kedvezmé­nyes vásárlási lehetőség lesz a gyár boltjában. Ezt követően folytatjuk utunkat Szlovákia fővárosába, Pozsonyba. A város közelében található egy Dinópark, ezt keressük fel. Szabadidő a parkban. Programunk után rövid sétára bemegyünk a szlovák főváros központjába. Pozsonyt elhagyva visszajövünk Magyarországra. Szállásunk Sopronban lesz. Este vacsora.

2. NAP: SOPRON – AUSZTRIA – KALANDPARK – SOPRON

Reggeli után visszamegyünk Ausztriába és a határátlé­pést követően nem sokkal elmegyünk egy Kalandparkba. Ebben a parkban sokféle hullámvasútra és pörgő, forgó játékra lehet felülni. Itt töltjük a napot. A késő délután visszajövünk a pár km-re lévő soproni szállásunkra, vacsora.

3. NAP: BÉCS

Reggel elmegyünk a Schönbrunni Állatkertbe. Szabad nézelődés a parkban, majd a híres Prátert keressük fel. Ez az osztrák főváros, Bécs szórakoztató központja, ahol megtalálható többek között a híres Óriáskerék. A Práterbe történő belépésért nem kell fizetni, csak azokért a szórakoztató elemekért, melyeket igénybe szeretnénk venni. Programunk végén utazunk vissza autóbuszunkkal Sopronba. Vacsora.

4. NAP: SOPRON – HAJÓZÁS – LÉKA – BUDAPEST

Reggeli után egy érdekes hajókirándulásra megyünk. A Fertő-tavon az egy órás program során látjuk a tó madárvilágát és a tóparti villákban, városkákban is gyönyörködhetünk. (A hajózás árát tartalmazza a részvételi díj). Hajókirándulásunk után foly­tatjuk nézelődésünket Ausztriában, de most dél felé fordulunk. Egy fotó erejéig megállunk Doborjánban, ahol lefényképezzük Liszt Ferenc szülőházát, majd Burgenland talán legszebb várát keressük fel Lékán. A várban vannak gyerekek számára is érde­kes, interaktív látnivalók. A vár megtekintése után jövünk vissza Magyarországra. Rövid séta Kőszegen, majd Szombathely érin­tésével utazunk vissza Budapestre. Várható érkezés az esti órák­ban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

LátnivalóBelépődíj
Family park (kedvezmény esetén 23 €)28 €
Triassic Park (felnőtt)7 €
Triassic Park (gyermek)5 €
Schönbrunn állatkert (felnőtt)20 €
Schönbrunn állatkert (gyerek)10 €
Léka vár9 €

"Belépők ára: kb.: 64 € (felnőtt) vagy 52 € (gyerek)

A megadott árak közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak. 2021-ben áremelkedések előfordulhatnak."

Gyakori kérdések
Nézze meg hasonló utazásainkat
Kinyomtatom a programot
Gyerekprogramok az iskolaszünetben úthoz hasonló utazások