Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Időpontok és alapárak
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése

·        6-16 éveseknek javasolt programok

·        Rövid távolságok, csodálatos élmények

·        Gyerekkedvezmény 3 ágyas elhelyezésnél 

  • Program
  • Belépők és fakultatív programok
  • Felszállási helyek
  • Vélemények

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) – BUDAPEST – AUSZTRIA – KALANDPARK – SOPRON (230 km)

Reggeli indulás után utazás Ausztriába. Határátlépés után nem sokkal elmegyünk egy Kalandparkba. www.familypark.at/hu Ebben a parkban sokféle hullámvasútra és pörgő, forgó játékra lehet felülni. Itt töltjük a napot. A park zárása után visszajövünk a pár km-re lévő Sopronba, ahol szállás (3 éj).

2. NAP: CSOKOLÁDÉGYÁR – DINÓPARK

Reggeli után visszamegyünk Ausztriába és Kittseeben, meg­állunk egy csokoládégyárban, ahol bepillanthatunk a gyár­tási folyamatba, majd ingyenes kóstolás mellett kedvezményes vásárlási lehetőség lesz a gyár boltjában. Ezt követően folytatjuk utunkat és Szlovákia fővárosába, Pozsonyba megyünk. A város közelében található egy Dinópark, ezt keressük fel. Szabadidő a parkban: www.dinopark.eu/en/bratislava Programunk után rövid sétára bemegyünk a főváros központjába. Ezt követően buszozunk vissza soproni szállásunkra.

3. NAP: BÉCS

Reggel elmegyünk a Schönbrunni Állatkertbe. Szabad néze­lődés a parkban, majd a híres Prátert keressük fel. Ez az oszt­rák főváros szórakoztató központja, ahol megtalálható többek között a híres Óriáskerék. A Práterbe történő belépé­sért nem kell fizetni, csak azokért a szórakoztató elemekért, melyeket igénybe szeretnénk venni. A mellékelt weboldalon magyar nyelven is tájékozódhat a látványosságokat illetően: www.prater.at Programunk végén, kb. 18 órakor elhelyezke­dünk autóbuszunkban és megyünk vissza Sopronba.

4. NAP: SOPRON – LÉKA – BUDAPEST

Reggeli után visszamegyünk Ausztriába, de most dél felé fordu­lunk. Egy fotó erejéig megállunk Doborjánban, ahol lefényké­pezzük Liszt Ferenc szülőházát, majd Burgenland talán legszebb várát keressük fel Lékán. A várban vannak gyerekek számára is érdekes, interaktív látnivalók. A vár megtekintése után jövünk vissza Magyarországra. Rövid séta Kőszegen, majd Szombathely érintésével utazunk vissza Budapestre. Várható érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

 

Az utazás részvételi díjából 21.000 Ft-ot fizethet az OTP SZÉP kártya szállás zsebéből is.

 

LátnivalóBelépődíj
Family park26 €
Triassic Park felnőtt19 €
Tirassic Park gyermek10 €
Léka vár8 €
Bécs állatkert20 €

Belépők ára: kb.: 73 / 64 € (felnőtt / gyerek ár)

A megadott árak közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Gyakori kérdések
Nézze meg hasonló utazásainkat
Kinyomtatom a programot
Gyerekprogramok a tavaszi szünetben úthoz hasonló utazások