Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Időpontok és alapárak
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése
Városnézés sétahajóról és kerékpárral
Virágpiacon virághagymák vásárlása
Gyémántcsiszoló és múzeumlátogatás

  • Program
  • Belépők és fakultatív programok
  • Felszállási helyek
  • Vélemények

1. nap: Budapest – Amsterdam

Menetrend függvényében utazás Budapestről Amsterdamba repülővel. Metróval megyünk be a központba és onnan a szállodákhoz. Közös séta a belvárosban, mely során lehet egy hangulatos hajókirándulást tenni a csatornákon. Ezt követően szabadprogram. Ekkor van lehetőség a Tengerészeti Múzeum vagy az Anna Frank Múzeum megtekintésére is. Este a piroslámpás negyed „látványosságaiban” is gyönyörködhetünk.

2. nap: Amsterdam városnézés biciklivel

Délelőtt biciklis városnézésre lehet jönni idegenvezetőnkkel, (vagy önállóan lehet felfedezni a holland metropoliszt). A biciklis városnézésnek az előnye, hogy jóval nagyobb területet tudunk bejárni, megtekinteni és kevésbé fárasztó, mint a gyaloglás egész nap. A biciklibérlés egy napra kb. 14 €. Városnézésünk csúcspontjai: királyi palota, Dam tér, Damrak, Begijne-házak, Virágpiac, Rembrandt tér, Régi templom (Oede Kerk), Új templom (Nieuwe Kerk), Sirámok tornya. Vacsorázási lehetőség a város hangulatos éttermeinek egyikében.

3. nap Amsterdam – múzeumlátogatás

Ezen a napon is délelőtt az idegenvezetőnkkel közösen ismerkedhetnek tovább Amsterdam látnivalóival, vagy egyénileg nézik meg a várost. Először egy gyémántcsiszoló műhelyt keresünk fel. Megtekintjük, hogy a gyémántból hogy lesz csodálatos 57 lapos briliáns. Folytatjuk a hangulatos terek és épületek megtekintését a városban. Délután múzeumlátogatási lehetőség: Rijks Múzeum. A németalföldi mesterek leggazdagabb gyűjteménye itt található. Leghíresebb kép az „Éjjeli őrjárat” Rembrandt monumentális festménye. A közelben található a Van Gogh múzeum is. A művész több mint 200 festményét és több száz rajzát láthatjuk itt. Ha valakinek a képzőművészeti látnivalókból még több kell, akkor azoknak a modern alkotásokat bemutató Stedelijk múzeum megtekintését javasoljuk.

4. nap: Amsterdam – Budapest

Reggeli után szabadprogram. Ajándéktárgy vásárlási lehetőség ill. egy kis sétára is van lehetőség. Repülőgép indulásának függvényében utazunk ki a Schiphol reptérre, ahonnan hazarepülünk Budapestre.

metró: kb. 6,2 €

Hajókirándulás:kb. 16 €

Össz.: kb. 22,2 EUR + kerékpár bérlés

Egyénileg:

Rijks Múzeumban: 17.5€

Van Gogh Múzeum: 17 €

Anna Frank Múzeum: 13 €

Stedelijk múzeum: 15 €

Tengerésztei múzeum: 15 €

Hajókirándulás: kb.15 €

Gyakori kérdések
Nézze meg hasonló utazásainkat
Kinyomtatom a programot
Sokszínű Amszterdam úthoz hasonló utazások