Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése
Városnézés sétahajóról és kerékpárral
Virágpiacon virághagymák vásárlása
Gyémántcsiszoló és múzeumlátogatás

  • Program
  • Belépők
  • Felszállási helyek
  • Vélemények
  • Hasonló utak

1. nap: Budapest – Amsterdam

Menetrend függvényében utazás Budapestről Amsterdamba repülővel. Metróval megyünk be a központba és onnan a szállodákhoz. Közös séta a belvárosban, mely során lehet egy hangulatos hajókirándulást tenni a csatornákon. Ezt követően szabadprogram. Ekkor van lehetőség a Tengerészeti Múzeum vagy az Anna Frank Múzeum megtekintésére is. Este a piroslámpás negyed „látványosságaiban” is gyönyörködhetünk.

2. nap: Amsterdam városnézés biciklivel

Délelőtt biciklis városnézésre lehet jönni idegenvezetőnkkel, (vagy önállóan lehet felfedezni a holland metropoliszt). A biciklis városnézésnek az előnye, hogy jóval nagyobb területet tudunk bejárni, megtekinteni és kevésbé fárasztó, mint a gyaloglás egész nap. A biciklibérlés egy napra kb. 14 €. Városnézésünk csúcspontjai: királyi palota, Dam tér, Damrak, Begijne-házak, Virágpiac, Rembrandt tér, Régi templom (Oede Kerk), Új templom (Nieuwe Kerk), Sirámok tornya. Vacsorázási lehetőség a város hangulatos éttermeinek egyikében.

3. nap Amsterdam – múzeumlátogatás

Ezen a napon is délelőtt az idegenvezetőnkkel közösen ismerkedhetnek tovább Amsterdam látnivalóival, vagy egyénileg nézik meg a várost. Először egy gyémántcsiszoló műhelyt keresünk fel. Megtekintjük, hogy a gyémántból hogy lesz csodálatos 57 lapos briliáns. Folytatjuk a hangulatos terek és épületek megtekintését a városban. Délután múzeumlátogatási lehetőség: Rijks Múzeum. A németalföldi mesterek leggazdagabb gyűjteménye itt található. Leghíresebb kép az „Éjjeli őrjárat” Rembrandt monumentális festménye. A közelben található a Van Gogh múzeum is. A művész több mint 200 festményét és több száz rajzát láthatjuk itt. Ha valakinek a képzőművészeti látnivalókból még több kell, akkor azoknak a modern alkotásokat bemutató Stedelijk múzeum megtekintését javasoljuk.

4. nap: Amsterdam – Budapest

Reggeli után szabadprogram. Ajándéktárgy vásárlási lehetőség ill. egy kis sétára is van lehetőség. Repülőgép indulásának függvényében utazunk ki a Schiphol reptérre, ahonnan hazarepülünk Budapestre.

metró: kb. 6,2 €

Hajókirándulás:kb. 16 €

Össz.: kb. 22,2 EUR + kerékpár bérlés

Egyénileg:

Rijks Múzeumban: 17.5€

Van Gogh Múzeum: 17 €

Anna Frank Múzeum: 13 €

Stedelijk múzeum: 15 €

Tengerésztei múzeum: 15 €

Hajókirándulás: kb.15 €

Gyakori kérdések
Kinyomtatom a programot
Sokszínű Amszterdam úthoz hasonló utazások