Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Időpontok és alapárak
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése

·  Hajókázás a Szajnán
·  Híres épületek
·  Champs-Elysées, a híres bevásárlóutca
·  Párizsi életérzés

  • Program
  • Belépők és hasznos információk
  • Felszállási helyek
  • Vélemények

1.     NAP: BUDAPEST – PÁRIZS

Menetrend függvényében a délelőtti órákban utazás Párizsba. Érkezés után felszállunk privát transzferünkre és a hotelhez megyünk, ahol a csomagszobába elhelyezzük a csomagjainkat, majd megkezdjük a programot. A közlekedés a városban tömegközlekedéssel fog történni. A nap további részében megkezdjük az ismerkedést a várossal. Megnézzük az opera híres épületét, a Palais Garniert (kívülről). Ellátogatunk egy híres parfümgyár múzeumába is, ahol illatos termékeik közt válogathatunk, majd ezt követően felmegyünk a Montmart-ra. Gyalogosan fedezzük fel a művészek negyedét, ahol a világ leghíresebb festői is megfordultak. A Sacré Coeur belső díszítésénél még megkapóbb a templom lépcsőjéről elénk táruló fantasztikus látvány a városra. Montmart-ról leérkezve látjuk a híres (hírhedt) Pigalle-t és a Moulin Rouge-t is. Ezt követően visszatérünk szállásunkra.

2. NAP: PÁRIZS

Folytatjuk városnézésünket a Tuileriák-kertjénél, amely eredetileg egy palota kertje volt, ma már azonban városi parkként funkcionál. Kívülről megtekintjük a Louvre épületét és különleges üvegpiramisát, majd tovább sétálunk a városházához. Innen a Cité szigetre megyünk, ahol a leégett Notre Dame-ot, természetesen csak kívülről, fényképezhetjük le. Itt tehetünk egy romantikus sétát, vagy vásárolhatunk szuveníteket. Utolsó látnivalónk a híres Panthéon lesz, amely eredetileg templomnak készült, végül azonban a leghíresebb franciák temetkezési helye lett. Ezt követően metróval visszamegyünk szállásunkra.

3.     NAP: PÁRIZS

Reggeli után a Concorde térnél folytatjuk a városnézést. Sétálunk Európa legismertebb főutcáján, a Champ-Elysées-n, ahol láthatjuk a diadalívet is. Ezt követően továbbmegyünk a Trocadera térre, majd az Eiffel-toronyhoz, ahol a sorbanállás hosszától függ, hogy felmegyünk-e, de amennyiben erre mégsem kerülne sor, csodálatos romantikus képeket készíthetünk a francia jelképpel a háttérben . Továbbsétálva a Mars mezőn találjuk magunkat. Itt szabadprogram keretében lehetőségünk lesz körbenézni. Utolsó megállónk az Invalidusok dómját, ahol Napóleon síremlékét találjuk. Este, aki szeretne a belvárosban elkölthet egy romantikus vacsorát kedvesével, és egyénileg térhet vissza a hotelbe.

4.     NAP: PÁRIZS – BUDAPEST

Reggel elhelyezzük a csomagjaikat a hotel csomagszobájában és búcsúképpen még hajózni megyünk a Szajnán. A folyóról a világ legromantikusabb városának számos nevezetessége látható lesz, és így más szemszögből is megcsodálhatjuk és lefényképezhetjük őket. Miután hajónk kikötött visszatérünk a szállásra a csomagjainkért és privát transzferrel megyünk a repülőtérre. Érkezés Budapestre az esti órákban.

LátnivalóBelépődíj
Eiffel-torony (3. emelet) (idő függvényében)29 EUR
Hajózás a Szajnán18 EUR

Belépők ára: kb.: 37 EUR + Tömegközlekedés

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szolgáltatók előzetes értesítés nélkül is megváltoztathatják a belépők árait. A fizetős látványosságok megtekintése nem kötelező, aki nem szándékozik igénybe venni, a program idejére szabadidőt kap.

Gyakori kérdések
Nézze meg hasonló utazásainkat
Kinyomtatom a programot
Valentin-nap Párizsban úthoz hasonló utazások