Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Időpontok és alapárak
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése

·  6 – 14 éveseknek javasolt programok
·  Legoland, dinó park, Müncheni Állatkert
·  A buszon gyerekeknek való filmek, játékok
·  Gyerekkedvezmény 3 ágyas elhelyezésnél

Kalandpark, dínók, lego – ezek mind pompásan csengő fogalmak – váltsuk hát élménnyé ezeket a gyermekek legnagyobb örömére!
Kámán József – 2017 Év Idegenvezetője III. helyezett

Utasaink véleménye

4.7

 • Program
 • Belépők és hasznos információk
 • Felszállási helyek
 • Vélemények (17)

1.       NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) – BUDAPEST – GMUNDEN

Reggeli indulás után, Hegyeshalomnál lépjük át a határt Ausztria felé, és a Salzkammergut vidékére buszozunk. Gmundenben kabinos felvonóval felkapaszkodunk a mesés kilátást nyújtó Grünbergre. Amellett, hogy gyönyörködünk a látványban, itt egy szuper nyári bobpálya és egy fantasztikus lombkorona sétány is várja a vendégeket. Majd egy rövid séta a Traunsee partján és egy kicsit megismerkedhetünk a hangulatos belvárossal is, majd elhelyezkedünk autóbuszunkban és szállásunkra megyünk.

2.       NAP: DINOPARK

Reggeli után a szállás közelében lévő Steinplattéra felvonózunk. A hegyen található a Triassic Park. A többszintes élményparkban életnagyságú dinoszauruszokat állítottak ki és több helyen tájékoztatókat és leírásokat olvashatunk az őslényekről. Triassic Park Az elmúlt időszak kiválóan sikerült útjainak tapasztalatait felhasználva, ezen a napon, több időt töltünk a Dinóparkban, mert a gyerekek nagyon élvezték az ottani játékokat, látnivalókat (kilátóterasz, mászófal, csúszdák, pancsolók, mini tutaj – jó idő esetén – váltó- és/vagy fürdőruha is javasolt). Mindemellett a hegyről körbetekintve gyönyörködhetünk a látványban, vagy aki akar, kirándulhat, túrázhat is egy kicsit. Programunk után szállásunkra utazunk (2 éj).

3.       NAP: LEGOLAND

Reggeli után Günzburgba buszozunk. Itt található a Legoland, Németország legnagyobb Lego témájú vidámparkja, ahol a napunkat töltjük. Itt szinte minden legoból készült. Különleges látványosságok mellett több fajta játékot ki is lehet próbálni. A Legoland weboldalon látható az a rengeteg attrakció, mely színesíti ezt a hatalmas játszóparkot. Késő délután utazunk vissza szállásunkra.

4.       NAP: MÜNCHEN – HELLABRUNN ÁLLATKERT – AUSZTRIA

Reggeli után a bajor főváros, München felé vesszük az útirányt. Az 1911-ben alapított müncheni Hellabrunn Állatkert egyike Európa legismertebb, tudományos szempontból is jelentős parkjának. Több mint 750 állatfaj él itt egy igazán egyedülálló paradicsomban, mintegy 40 hektáros területen az Isar mentén. Az állatpark egy igen különleges hely, hiszen ez a világ első GEOZOO állatkertje, ahol az élőlények 1928 óta kontinensek szerint tagolva élnek egy közösségben. Izgalmas világkörüli útra indulhatunk a parkban, nem véletlenül kicsik-nagyok hatalmas kedvence. Étkezési és vásárlási lehetőségek a park egész területén biztosított. Hellabrunn Egész napunkat ebben a parkban töltjük, majd a kora esti órákban indulunk szállásunkra.

5.       NAP: WOLFGANGSEE - ST. GILGEN - ST. WOLFGANG - BP.

Reggeli után indulás a salzkammerguti tavakhoz. Először St. Gilgen városában sétálunk, majd nézelődünk a tóparton, így érkezünk el a kikötőhöz. Ezt követően hajóra szállunk és elhajózunk Sankt Wolfgangba. Bájos, kedves kis település ez is, ahol megtekintjük a hangulatos óvárost, így természetesen a híres gótikus templom felkeresése is szerepel úticéljaink között. Programunk befejezése után hazaindulunk. Budapestre várható érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

LátnivalóBelépődíj
München - állatkert (14évig)6 €
München - állatkert felnőtt15 €
Grünzburg - Legoland felnőtt50 €
Grünzburg - Legoland gyermek 3-16 éves korig45 €
Triassic Park felnőtt22 €
Triassic Park gyermek12 €
Wolfgangsee-hajózás10 €
Gmunden felvonó17 €
St. Wolfgang templom2 €
TAX0 €

Belépők ára: kb.: gyerek: 92 €, felnőtt: 116 €

A megadott árak közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak. 2022-ben áremelkedések előfordulhatnak.

Program
4.6
Idegenvezető
4.9
Szállás
4.8
Ellátás
4.5
Gyakori kérdések
Dr. R. Nóra
Biatorbágy
2020.09.12

Az idegenvezető felkészült, részletgazdag, teljeskörű tájékoztatást adott. Meglátásom szerint + 1 nap a müncheni állatkertben még teljesebbé tenné a programot. A busz kényelmes és jó állapotú volt, a sofőr pedig kedves, segítőkész és jófej a gyerekkel. A szállások ár-érték arányban kiválóak, viszont reggelinél a választék elég kevés volt Abtenauban.

 • 4.3
T. Eleonóra
Budapest
2020.08.22

Józsi olyan, mint egy két lábon járó történelem lexikon. :) A program jó volt, de lehetett volna alternatív "esős" gyerekprogram és több időt is el tudtunk volna tölteni a Skyline parkban.

 • 4.8
Németh Virág
Szeged
2020.08.22

Tökéletes gyerek program, nagyon élvezte az egész család! Szuper az idegenvezető, nagyon nagy tudású és jól kommunikál a gyerekekkel. Biztos, hogy utazunk még a Prokóval!

 • 4.8
Dr. Sz. Ágnes
Eger
2020.08.12

Élménydús volt a program, az előzetesen írtaknak megfelelt. Kámán József szakmai tapasztalata, empátiája, kedvessége és rugalmassága 5*-ot érdemel. Az autóbusz tiszta volt és kényelmes, bár a sofőrünk a köszönést felesleges luxusnak tarthatta. Az osztrák szállás kissé meleg volt, hiányzott a légkondi, de egyébként tiszta és kényelmes hotelekben aludtunk, az étkezés pedig bőséges és ízletes volt.

 • 5.0
Kocsis Eszter
Fót
2018.08.24

Az idegenvezető elképesztő lexikális tudással és helyismerettel rendelkezik. Zseniális volt, köszönjük!

 • 4.8
Zackné Simon Edit
Szekszárd
2018.08.23

Az idegenvezető által sok érdekes információt tudtunk meg. A busz kényelmes egy rutinos, barátségos és segítőkész sofőrrel.

 • 4.3
Boda Józsefné
Szeged
2018.08.22

A program gyermekeknek szólt, amit mindketten nagyon érdekesnek és izgalmasnak találtunk. Az idegenvezető tudása, gyermekekhez való hozzáállása kiváló. Segítőkész, érdekes előadásmódja lenyűgözte az utasokat. Az autóbusz kényelmes, tiszta és minden igényt kielégített. A gépkocsivezető megbízható, pontos és segítőkész. A szállás kényelmes, tiszta, igényeinknek megfelelt. Az étkezés gyermekeknek, felnőtteknek elégséges és változatos.

 • 5.0
Eperjesi Józsefné
Eger
2018.08.21

Az idegenvezető jól felkészült, figyelmes, jól kommunikál a gyerekekkel. A busz kényelmes, biztonságos.

 • 4.0
Zay Máté, Gál Edina
Debrecen
2018.08.20

A program 100 százalékosan a gyermekek szórakoztatására irányul, nagyon jól szervezett. Szuper idegenvezető, nagy tudású, intelligens. Biztonságos, kényelmes, tiszta autóbusz. A sofőr barátságos, kedves.

 • 5.0
Zrínyi Andrea
Szeged
2018.08.19

Változatos program, a gyerekek és felnőttek igényeinek is megfelelő. Az idegenvezető kiemelkedően részletes történelmi, irodalmi ismeretekkel rendelkezik, nem mellesleg udvarias és figyelmes. Az osztrák és német környezet kétféle stílusával ismerkedhettünk meg a szállásokon. Az ételek sokféle ízlést kielégítőek.

 • 5.0
Nézze meg hasonló utazásainkat
Kinyomtatom a programot
Vigyük kirándulni gyerekeinket, unokáinkat! úthoz hasonló utazások