Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
Utazás időpontja Alapár Utazás Foglalás
Utazásunknak nincs már foglalható időpontja.
További kínálatunkat IDE kattintva érheti el.
Az út áttekintése

·  6 – 14 éveseknek javasolt programok
·  Buszon gyerekeknek való filmek, programok
·  Gyerekkedvezmény 3 ágyas elhelyezésnél

"Kalandpark, Dinók, Práter, Élményvár – ezek mind pompásan csengő fogalmak – váltsuk hát élménnyé ezeket a gyermekek legnagyobb örömére!"
Kámán József – 2017 Év Idegenvezetője III. helyezett

Utasaink véleménye

4.7

 • Program
 • Belépők
 • Felszállási helyek
 • Vélemények (13)
 • Hasonló utak

1. NAP: SZEGED (DEBRECEN, PÉCS) – BUDAPEST – ST. GILGEN – SANKT WOLFGANG HAJÓZÁS

Reggeli indulás után, Hegyeshalomnál lépjük át a határt Ausztria felé és a Salzkammergut vidékére buszozunk. St. Gilgenben séta a tóparton, majd hajóra szállunk és elhajózunk Sankt Wolfgangba. Kicsit sétálunk még a hangulatos városban, majd elhelyezkedünk autóbuszunkban és az osztrák-német határ közelében lévő szállásunkra megyünk.

2. NAP: DINOPARK

Reggeli után a szállás közelében lévő Steinplattéra felvonó­zunk. A hegyen található a Triassic Park. A többszintes park­ban életnagyságú dinoszauruszokat állítottak ki és több helyen tájékoztatókat és leírásokat olvashatunk az őslényekről. www.triassicpark.at Az elmúlt időszak kiválóan sikerült útjainak tapasztalatait felhasználva idén, ezen a napon, több időt töltünk a Dinóparkban, mert a gyerekek nagyon élvezték az ottani játékokat, látnivalókat (kilátóterasz, mászófal, csúszdák, pancsolók, mini tutaj – jó idő esetén – váltó és/vagy -fürdőruha is javasolt). Mindemellett a hegyről körbetekintve gyönyörkö­dünk a látványba, aki akar, kirándulhat, túrázhat is egy kicsit. Programunk után szállásunkra utazunk (2 éj).

3. NAP: ALLGÄU SKYLINE PARK

Reggeli után a bajorországi Rammingen-Allgäu családi élmény­parkba buszozunk. A város melletti szabadidőparkban min­den korosztály megtalálja szórakozási lehetőségét. Javasoljuk, keressék fel a www.skylinepark.de weboldalt, ahol található egy térkép is, mely segíti az alaposabb tájékozódást. A parkban több mint 60 különböző játékra lehet felülni, vagy használni. Egész nap szabad szórakozás. A helyszínen lesz étkezési lehető­ség is. A koraesti órákban megyünk vissza szállásunkra, ekkor is van fakultatív vacsora.

4. NAP: LEGOLAND

Reggeli után Günzburgba buszozunk. Itt található Németország legnagyobb legoparkja. A Legolandben töltjük a napunkat. Itt szinte minden legoból készült. Különleges látványosságok mellett több fajta játékot lehet kipróbálni. A www.legoland.de web oldalon látható az a rengeteg attrakció mely színesíti ezt a hatalmas játszóparkot. Késő délután utazunk szállásunkra.

5. NAP: HELLBRUNN – BUDAPEST

Reggeli indulás után utazás a Salzburg melletti Hellbrunn vízi kastélyához. A kastély parkjában lévő játékos szökőkutak olyan szempontból is érdekesek, hogy teljesen váratlan helyről érkez­nek a vízsugarak a látogatókra. A kastélypark megtekintése után elhelyezkedünk a buszban és hazaindulunk. Budapestre várható érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a fel­szállási helyére szállítunk.

LátnivalóBelépődíj
Hellbrunn kastély12,00 €
Gmunden - felvonó (felnőtt)12,10 €
Gmunden - felvonó (gyerek)7,60 €
Allgau Skyline park csoportos20,00 €
Grünzburg - Legoland (felnőtt)27,50 €
Grünzburg - Legoland (gyermek 3-16 éves korig)18,50 €
Triassic Park (felnőtt)17,50 €
Tirassic Park (gyermek)9,50 €
Wolfgangsee-hajózás      7,40  €

Belépők ára összesen kb. gyermek: 75 €, felnőtt: 97 €.

A megadott árak közelítő értékek, kisebb eltérések előfordulhatnak.

Program
4.6
Idegenvezető
4.9
Szállás
4.8
Ellátás
4.5
Gyakori kérdések
Szabó Miklósné
Budapest
2018.08.27

Szöveg nélkül

 • 5.0
Eperjesi Ivett
Budapest
2018.08.26

Szöveg nélkül

 • 4.8
Nádudvari Marci
Szeged
2018.08.25

Szöveg nélkül

 • 4.5
Kocsis Eszter
Fót
2018.08.24

Az idegenvezető elképesztő lexikális tudással és helyismerettel rendelkezik. Zseniális volt, köszönjük!

 • 4.8
Zackné Simon Edit
Szekszárd
2018.08.23

Az idegenvezető által sok érdekes információt tudtunk meg. A busz kényelmes egy rutinos, barátségos és segítőkész sofőrrel.

 • 4.3
Boda Józsefné
Szeged
2018.08.22

A program gyermekeknek szólt, amit mindketten nagyon érdekesnek és izgalmasnak találtunk. Az idegenvezető tudása, gyermekekhez való hozzáállása kiváló. Segítőkész, érdekes előadásmódja lenyűgözte az utasokat. Az autóbusz kényelmes, tiszta és minden igényt kielégített. A gépkocsivezető megbízható, pontos és segítőkész. A szállás kényelmes, tiszta, igényeinknek megfelelt. Az étkezés gyermekeknek, felnőtteknek elégséges és változatos.

 • 5.0
Eperjesi Józsefné
Eger
2018.08.21

Az idegenvezető jól felkészült, figyelmes, jól kommunikál a gyerekekkel. A busz kényelmes, biztonságos.

 • 4.0
Zay Máté, Gál Edina
Debrecen
2018.08.20

A program 100 százalékosan a gyermekek szórakoztatására irányul, nagyon jól szervezett. Szuper idegenvezető, nagy tudású, intelligens. Biztonságos, kényelmes, tiszta autóbusz. A sofőr barátságos, kedves.

 • 5.0
Zrínyi Andrea
Szeged
2018.08.19

Változatos program, a gyerekek és felnőttek igényeinek is megfelelő. Az idegenvezető kiemelkedően részletes történelmi, irodalmi ismeretekkel rendelkezik, nem mellesleg udvarias és figyelmes. Az osztrák és német környezet kétféle stílusával ismerkedhettünk meg a szállásokon. Az ételek sokféle ízlést kielégítőek.

 • 5.0
Fodor János
Budapest
2018.08.18

Szöveg nélkül

 • 5.0
Kinyomtatom a programot
Vigyük kirándulni gyerekeinket, unokáinkat! úthoz hasonló utazások