Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Henrietta
Budapest
2019.09.18

Könnyű volt rábeszélni a férjemet. Neki Fearrari múzeum, nekem gasztronómia. Megfelelő arányban vannak a különböző programok, így szerintem mindenki megtalálja a számítását. Az pedig különösen kényelmes, hogy közben nem kell költözni, egy helyen lakunk. Ár/érték arányban is kiváló út volt!

Németh Klári és Antal
Sződ
2019.08.28

Az olasz konyhát, de egész Olaszországot nagyon szeretjük, kíváncsiak voltunk a programra. Nem csalódtunk, szuperül éreztük magunkat. Sosem voltak unalmas pillanatok, a szabadprogram is a lehető legjobbkor volt. Kellemes volt a szállás is, szép szobát kaptunk. Kérem értesítsenek, ha lesz még hasonló tematikus programjuk.

Pécsi Ferenc és felesége
Budapest
2018.08.18

Mindent szeretünk, ami olasz, így most sem csalódtunk. Profi kísérőnk volt, sok újdonságot tudott mesélni nekünk. A gasztró programok is érdekesek voltak, a Ferrari múzeumról már nem is beszélve. Az 5 nap pont elég volt. Szerintem legközelebb is hasonló hosszúságú utat választunk majd, remélhetőleg újra a Prokoval.

Szamosi Natália és Frederik
Biatorbágy
2018.08.08

Hiába voltunk sokszor Olaszországban, de valahogy Bologna mindig kimaradt. Ezt pótoltuk most be és nagyon jól éreztük magunkat. Szállás, kísérő, busz kifogástalan volt. Augusztus lévén elég meleg is volt, de sosem kellett messzire menni egy isteni fagyiért. Kompakt 5 nap volt, nem érzetünk semmit soknak, de hiányérzetünk sem volt. Köszönjük!

Jennifer
Keszthely
2018.08.06

Jó ötletnek tartom, hogy nem sima körutazás volt, hanem némi plusz tartalmat kapott ez a program. Ezért is keltette fel az érdeklődésünket. Mindig jól éreztük magunkat, kaptunk kis szabadidőt is, igazán nem volt okunk a panaszra. Több utastárssal abban maradtunk, hogy találkozunk a következő hasonló témájú utazáson.

Puskás Hajnalka
Kecskemét
2018.06.20

Tetszett a program, nagyon jó élményeket szereztem. Máskor is részt vennék tematikus gasztro úton. Nagy tudású, helyismerettel rendelkező idegenvezetővel utaztunk. Az autóbusz kényelmes és tiszta. A sofőr kiválóan vezetett, udvarias, segítőkész és humoros. A szállás nagyon rendben volt. Kényelmes volt, hogy végig egy helyen voltunk, és nem kellett minden nap csomagolni. Nagyon jó volt az étkezés. Szívesen mennék máshová is gasztro témájú útra.

Staudinger Nikolett
Budapest
2018.06.16

Nagyon jó volt a program, az idegenvezető remek. Kényelmesen utaztunk, és a sofőr nagyon figyelmes volt. Szuper volt a szálloda, a személyzet nagyon kedves volt, és finomakat ettünk.

Novák Lászlóné
Százhalombatta
2018.06.10

Az idegenvezetőtől sokoldalú, sokrétű tájékoztatást kaptunk. Tapintatos, udvarias és figyelmes. Az autóbusz kényelmes és tiszta. Biztonságban éreztem magam, a sofőr szintén figyelmes és udvarias. A szállás kényelmes és tiszta. Finom ételeket kaptunk.

Vigh István
Esztergom
2018.06.07

Jó párosítás a városnézéssel egybekötve. Az idegenvezető maximális tájékoztatást adott, szolgálatkész és segítő. Az autóbusz kifogástalan, a buszvezető pedig kiemelkedő minden tekintetben. A szállás is kifogástalan volt, az étkezéssel pedig minden tekintetben elégedettek vagyunk.

Erdős Károly
Budapest
2018.06.03

Rengeteg érdekes információt és folyamatos tájékoztatást kaptunk az idegenvezetőtől. Az autóbusz kényelmes és megbízható, a szállás pedig korrekt. Bőséges étkezést kaptunk.