Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Pintér Noémi, Papp Péter Szabolcs
Debrecen
2023.08.19

Gyönyörű helyek, elég szabadidő, jó időbeosztás, változatos programok. Informatív, kedves, vicces, rugalmas idegenvezető. A sofőr biztonságos, kedves. A szállás tiszta, rendezett, jól felszerelt. Az ételek változatosak, finomnak.

Schád Béláné
Budapest
2023.08.17

Lényegre törő, minden időt jól kihasználó, érdekes program. Pontos vezető, udvarias , szolgálatkész sofőr. A szállás kényelmes, tiszta, az étkezést tekintve a reggeli rendben volt, a vacsora nagyon lassú.

Homonnai Virág
Debrecen
2022.09.15

Rengeteg programban volt részünk, nagyon sok szép helyet láttunk, és számtalan élménnyel gazdagodtunk! Zilzer Zsuzsa kiemelkedően tájékozott, színvonalas előadással ismertette meg velünk Olaszország kincseit. Jól felszerelt, tiszta biztonságos, tágas, kényelmes busz. A sofőrök segítőkészek, udvariasak, tájékozottak, magabiztosak és biztonságosan vezetnek. Kiválóan felszerelt szobák (nagyon kényelmes ágy). Finom ételek. Bőséges reggeli.

Knerczerné Csendes Gabriella
Szeged
2022.09.14

Gazdag ízelítőt ad kulturális örökségekből, a gasztronómiából. Az idegenvezető nagyon felkészült, szerteágazó tudással rendelkezik. Olaszország szeretete, lelkesedése magával ragadó. Az autóbusz kényelmes, tiszta. Rutinos, biztonságra törekvő vezetők. Kényelmes, tágas, tiszta szállás.

Czégeni Attila
Szászfenes
2022.09.03

Élménydús, változatos, gyönyörű program. Jól szervezett, jól felkészült idegenvezetés.

Kelemen Viktória
Szekszárd
2022.09.02

Élménydús program, lényegretörő, felkészült idegenvezetés. Kényelmes busz, biztonságos vezetés, segítőkész sofőrök. Kényelmes, tiszta szállás. A reggeli nem volt választékos, mindennap ugyanaz.

Sári Zoltán
Mogyoród
2022.09.02

Számunkra túl feszített volt az ütem, egyébként a látnivalókkal teljesen meg vagyunk elégedve.

Crosby Hajnalka
Pécs
2022.07.03

Széleskörű program, alapos, kifogástalan idegenvezetés, kényelmes busz, udvarias, készséges sofőr.

Henrietta
Budapest
2019.09.18

Könnyű volt rábeszélni a férjemet. Neki Fearrari múzeum, nekem gasztronómia. Megfelelő arányban vannak a különböző programok, így szerintem mindenki megtalálja a számítását. Az pedig különösen kényelmes, hogy közben nem kell költözni, egy helyen lakunk. Ár/érték arányban is kiváló út volt!

Németh Klári és Antal
Sződ
2019.08.28

Az olasz konyhát, de egész Olaszországot nagyon szeretjük, kíváncsiak voltunk a programra. Nem csalódtunk, szuperül éreztük magunkat. Sosem voltak unalmas pillanatok, a szabadprogram is a lehető legjobbkor volt. Kellemes volt a szállás is, szép szobát kaptunk. Kérem értesítsenek, ha lesz még hasonló tematikus programjuk.