Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Szellőné Horváth Márta
Szada
2019.12.10

A 2019. december 6-7-8-i adventi utazáson vettünk részt, melyről valóban elmondható, hogy páratlan a maga nemében. Csodálatos tájak, rengeteg látnivaló, remek hangulat, a karácsonyi vásárokon elviselhető tömeg. Mindezekhez hozzájárult Gyuris-Karancsi Dóra idegenvezető kedvessége, a meglátogatott országokról való széleskörű ismerete, tudása, valamint annak az utasok felé történő átadása. A buszsofőr Árpi is a helyzet magaslatán állt, az egész utazás kellemes és zökkenőmentes volt. Mindenkinek jó szívvel csak ajánlani tudom.

Farkas Antal
Szentes
2019.01.07

Azt kaptuk a programtól, amire befizettünk. Nagy tudású, jól felkészült, empatikus és profi idegenvezetőt kaptunk. Az autóbusz megbízható, biztonságos és tiszta, a sofőr pedig nyugodt és precíz. A szállás is teljesen megfelelt az elvárásainknak: tiszta és kényelmes volt.

Dr. Erdei Anita
Szamosújlak
2018.12.27

A program tartalmas és színvonalas volt, valamint az utasok igényeit is szem előtt tartotta. Az idegenvezető magas szintű szakmai ismeretekkel, empátiával rendelkezik. Széles látókörű és kedves. A busz tiszta, kényelmes és biztonságos volt, mint mindig. A sofőr biztonságosan vezetett, udvarias és készséges, az utasok igényeit maximálisan kielégítette. A szállás is az elvárásainknak megfelelő volt, tiszta és komfortos. A reggeli bőséges és választékos volt!

Bodóné Nacsa Ágnes
Szeged
2018.12.23

A hagyományokhoz híven minden tökéletes volt, mind az iroda dolgozói, mind a szálláson dolgozók részéről. Csillagos ötös mindenkinek! Köszönöm!

Juhász István
Komárom
2018.12.22

Nagyon szép helyeket láttunk. Az idegenvezető hatalmas tudással rendelkezik, segítőkész és gyakorlott. Az autóbusz kényelmes volt, és nagy biztonságban éreztük magunkat a sofőr mögött. A szállás kényelmes, tiszta volt, és szép környezetben helyezkedett el. Az étkezés finom és bőséges volt.

Petz Ildikó Judit
Budapest
2018.12.21

Nagyon jól összeállított program! Nem feszített, mindenre volt idő. Az idegenvezető felkészült, nagy tudású és kedves. Kényelmesen és biztonságosan utaztunk. A szállás is kényelmes és tiszta. Nagy adagokat és finom ételeket kaptunk, és a reggelinél is bőséges volt a választék. Nem volt semmi bújtatott költség. Következő alkalommal is szívesen utazok Önökkel!

Benke Zoltánné
Budapest
2018.12.19

A program tartalmas és jól ütemezett volt. Az idegenvezető széleskörű, alapos történelmi, helytörténeti és irodalmi felkészültséggel rendelkezik. Figyelmes és segítőkész. A sofőr nyugodt vezető, végig biztonságban éreztük magunkat, és az autóbusz megfelelően kényelmes.

Szabó Tibor
Debrecen
2018.12.17

A páratlan adventi páros 2018 dec14-16 közötti úton vettünk részt.Tartalmas programok,izgalmas helyszínek vártak ránk.A Postojnai barlang méltán világhirű.Valoban egy földalatti csoda.Kitünö idegenvezetést kaptunk Gyuris Karancsi Dóra személyében.Az úton részletes ismertetést kaptunk a helyszinekről, s a szabadidő utáni találkozok helyszineit is egyértelmüen segitökészen adta meg.A szállásunk bár 3 csillagosnak volt feltüntetve ,kényelmes tiszta szobák vártak minket.Jól éreztük magunkat ezen az úton.Sok ilyen jó idegenvezetőt kivánok a Proko Travelnek s az utasoknak is.

Várkonyiné Dr. Beke Márta
Pécs
2018.12.15

Színes és változatos volt a program. Udvariasság, magas szaktudás, intelligencia és nagyfokú empátia jellemezte az idegenvezetőt. A sofőr nyugodtan és határozottan vezetett. Tiszta, kényelmes szálláson éjszakáztunk. Nagyon tetszik, hogy az ország egész részéről igénybe vezető a szolgáltatás, hiszen van vidéki transzfer. Színvonalas volt minden!

Németh Tamás
Budapest
2018.12.14

Megfelelő mennyiségű a kötött, fakultatív és szabad program. Az idegenvezető felkészült, nyugodt, határozott és kedves volt. A busz kényelmes és biztonságos, vezetője pedig udvarias és magabiztos. A szállás is nagyon szép, tiszta és kényelmes volt. Megfelelő mennyiségű étkezést kaptunk. Az ár-érték arány egyensúlyban volt!