Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Borbély Lajosné
Mohács
2023.07.25

Tökéletes felkészültség, jó humor, barátságos hangvétel az idegenvezető részéről. A buszban tiszta a környezet, a buszvezető hibamentesen vezet, udvarias, kedves, segítőkész. A szállásban elegáns környezet, valamint jó ízű és megfelelő mennyiségű ételek voltak.

Tóth Gréta
Budapest
2023.07.24

Nagyon szép helyekre mentünk. Az idegenvezető vicces volt, az autóbusz kényelmes volt, a buszsofőr kedves volt, a szállás nagy és jó volt

Gergely Árpádné
Budapest
2023.07.24

Az idegenvezetőnek jó az információ közlése, alapos tudással rendelkezik, szellemes, türelmes. A tatai Öregtó kivételével nagyon jó volt a program. Az autóbusz kényelmes, tiszta. A gépkocsi vezető udvarias. A szállás kényelmes, az ételek finomak, bőségesek.

Nyári Istvánné
Zákányszék
2023.07.23

Első napon nagyon sok volt a gyaloglás. Az idegenvezető széleskörűen tájékoztat. Figyelmes az utasokkal. Az autóbusz tiszta, kényelmes. A gépkocsi vezető udvarias, jól vezeti a buszt. Türelmes. A szállás kényelmes, tiszta, jól felszerelt. a SÉF kiválóan jól főz. Az adagok megfelelőek.

Kupecz Orsolya
Szeged
2023.06.20

Sokoldalú, változatos program. Az idegenvezető nagy tudású, talpraesett, türelme van a nehéz utasokhoz. A transzferbusz jobb minőségű volt, utána kicsit fapadosabb volt. A gépkocsi vezető nagyon kedves, segítőkész, profi, jól vezet és előzékeny. A szálláson a + kis konyha külön meglepi, jó minőségű. A szomszéd szoba zajai egy kicsit áthallatszanak. Az étkezés bőséges, változatos, finom, jó a szakács. Második nap már mi szóltunk a pincérnek, hogy mit kérünk inni, mert nem kérdezték automatikusan.

Kupecz Tamásné
Szeged
2023.06.20

Magas színvonalú kulturális programot kínál. Változatos, érdekes, élményszerű. Az idegenvezető széles látókörű, türelmes, talpraesett, érthetően beszél, jól kezeli a nehéz embereket. A gépkocsi vezető segítőkész, kedves, a buszon az írófelület koszos volt. A szálláson tágas szobák, kedves személyzet, rendkívül változatos reggeli és vacsora volt.

Nagy László
Pécs
2023.06.12

Erre jelentkeztem. Az idegenvezető közvetlen, derűs, szolgálatrakész, sok információt átad. A busz kényelmes. Az utóbbi években csak a Prokóval utaztam.

Kávai Ildikó
Szeged
2023.06.01

Ár-érték arányban a legjobb. Nekem kicsit sok volt a templom. Szénási Pál nagyon felkészült, humoros, jól kezelt minden helyzetet. Az autóbusz nagyon tiszta, kényelmes, a sofőr profi és kedves. A szállás tiszta, a célnak megfelel, az étkezés finom elégséges.

Czirjék Emőke
Dunakeszi
2023.05.31

Eddig nem látott helyeken jártunk. Az idegenvezető jópofa. A buszon nem volt telefon-töltési lehetőség, a sofőr szimpatikus volt. A tévé nem működött a szálláson. Az ételek ízletesek voltak.

Pakai Mihályné
Szeged
2023.05.30

Nagyon fárasztó volt de nagyon szép. Nagyon kedves, udvarias felkészült idegenvezetőnk volt. Nagyon szép tiszta kényelmes ágyak. Nagyon finom és bőséges ételek.