Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Stein József
Környe
2018.08.16

A program különleges látnivalókat tartalmaz és természet közelséget. Az idegenvezető rutinos, határozott, jó problémamegoldó képességű. Kedvesem, de határozottan irányít. A szállás a programhoz tökéletes, az ételek és a kiszolgálás minőségi.

Dr. Kristóf Piroska
Szeged
2018.08.11

A kirándulás a vártnál is jobb volt. Az utasok igényét maximálisan figyelembe vette az idegenvezető, az iroda munkatársai részéről is figyelmesség.

Kiss Katalin
Szeged
2018.08.10

Változatos program, biztonságot nyújtó, informatív, kedves idegenvezető. Kényelmes, tiszta busz, kedves, segítőkész sofőrrel. A szállás szintén kényelmes és tiszta, az étkezés bőséges, minőségi és egészséges.

Gulyás Árpád
Tiszavasvári
2018.08.07

Az idegenvezető számára egyértelműen az utas áll az előtérben, váratlan probléma esetén is nagyon rugalmasan megoldja a helyzeteket. A szállás nagyon jó, hegy központban volt.

Kiss Ferenc
Szeged
2018.08.03

Szöveg nélkül

Horváth Anna
Szeged
2018.08.02

A program 5, mert a természetben lehettünk, csodás tájakat láttunk és olyan érdekességeket próbálhattunk ki, mint hegyi bicikli, felvonó. Az idegenvezető által nagyon sok érdekességet tudhattam meg, és a hegyi virágok neveit is megismerhettem. A busz kényelmes, kulturált és jó a szolgáltatása. A sofőr kedves, segítőkész, barátságos. A szálláson jó a kiszolgálás, kényelmesek a szobák.

Gáti Barnabásné
Szeged
2018.08.02

A Proko Travel pontos, megbízható és betartja az előre jelzett és tervezett programokat.

Révészné Győri Éva
Szeged
2018.08.01

Tökéletes szervezés, szeretetteljes légkör és személyek. Ajánlom mindenkinek!

Ábrahám Mónika
Szeged
2018.07.31

Remek 5 napot töltöttünk Ausztriában. Nagyon jól meg voltak szervezve a programok! A túrák jelenettek kihívást, ami nagyon jó, mert az utazási irodák nem szoktak nehéz terepre vinni utasokat, de ugyan akkor nem voltak annyira nehezek, hogy csak profik tudják teljesíteni! Nagyon tetszett, hogy egy programon belül, több választási lehetőség is volt. Nagyon jó volt, hogy volt ebédelésre lehetőség adva. Ez azért fontos, mert aki nem akar, vagy nem tud este sokat enni a szállodában, az megtudja oldani az ebédet fő étkezésnek. Ildikó remekül megoldotta, hogy busz helyett vonattal mentünk Ötschergraben szurdokba, mert az út le volt zárva. Rengeteg időt sporóltunk meg ezzel, éppen ezért a fél óra helyett 2 órát adtam volna az Eflausee-nél, hogy aki akar napozhasson, vagy úszhasson egyett a fárasztó túra után. Így még színesebb lenne a program is! Nekem nagyon felfrissítette a fáradt lábaimat a hideg víz amikor beleálltam. Én egy picit a túrákra több időd szánnék, hogy aki többet fotóz vagy gyönyőrködik, annak se keljen a csoport után rohanni. Nagyon jól éreztem magam, csak ajánlani tudom!

Kertészné Katalin
Debrecen
2018.07.30

Az idegenvezető kedves, figyelmes, rugalmas, a tudnivalókat színesen, érdekesen mondta el. A sofőr által biztonságban éreztem magam az út során. A szállás kellemes, az étkezés ízletes, bőséges és változatos. A Proko-val mindegyik utammal elégedett voltam.