Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Blog  /  Rólunk

A Proko Travel történelme 1993-ig nyúlik vissza. Ekkor alapította meg Prónay Gyula és felesége, Prónay Gyuláné Ildikó a kulturális körutazásokra specializálódott utazási irodánkat, ahol az utasok nemcsak egyszerű utazásokban vehetnek részt, hanem élményt, szakértelmet és kikapcsolódást kapnak színvonalas szállásokon, felkészült idegenvezetőkkel, gyönyörű tájakon. Programjaink között csak olyan utakat találnak, amelyeket előzetesen irodánk munkatársai már feltérképeztek, így biztosan mindenhol a Proko-színvonalnak megfelelő ellátásban részesülhetnek. Ugyanez igaz idegenvezetőinkre is, hiszen útjainkon csak olyan idegenvezetőkkel találkozhatnak, akik egy-egy országnak specialistái, éltek az adott célországban és a helyi nyelvet kiválóan beszélik. Hisszük, hogy ezek nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy csoportjaink és utasaink a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat kapják utazásaik során.

A Proko Travel munkáját több szakmai és közönségdíj is elismerte az elmúlt 26 év során. 2014-ben az év középvállalkozása Presztizs Díjat kapta meg irodánk, 2015-ben pedig az Év Utazási Irodása – a turisztikai ágazat képviselőinak szavazatai alapján - Prónay Gyula lett. Emellett 2016-ben „Fogyasztóbarát Vállalkozás” elismerésben részesültünk, valamint Prónay Gyuláné Ildikót az Év Idegenvezetőjének választották. A Proko Travel munkatársai azóta is mindig dobogós helyet érnek el ezen a pályázaton, amely nemcsak a szakma, de az utasok visszajelzése is Irodánk, illetve Idegenvezetőink felé. Bízunk benne, hogy mind szakmai, mind az utazóközönség is hasonlóan elégedett lesz az elkövetkező években is, és még sok szép díjjal gyarapíthatjuk gyűjteményünket, utasaink pedig megannyi élményt és emléket szereznek útjaink által.

Köszönjük, hogy bizalmat szavaz cégünknek, és megtekinti útjainkat, valamint blogposztjainkat, amelyekben nemcsak útjainkról, de személyes tapasztalatainkról is olvashat, ezzel is hozzásegítve Önt ahhoz, hogy az Ön számára legjobb utat megtalálhassa, hiszen „Ön is megérdemel egy kis pihenést”.

Rólunk