Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Tudós Emese
Soltvadkert
2021.08.24

Az Alpok dús legelői között gyalogoltunk. Kappl felett a hegyoldalt Erica virág borítja. A vízfolyásokból a szemünk láttára lesz dús hegyi patak. Ischgl felett az ülőliften napsütésben, tökéletes csendben lebegtünk a hegyek között. Választhattunk mennyit túrázunk, nem volt megerőltető. Üldögélni a hegytetőn - belefért. Tiszta szívvel ajánlom!

Halasi Katalin, Striegl István
Kecskemét
2021.08.21

Jól éreztük magunkat az úton. Kicsit sűrű volt a program. Ági az idegenvezetőnk tájékozott, kedves segítőkész volt. Attila a buszsofőr figyelmes, pontos vezető. Példásan tiszta volt a busz. Megfelelő hőmérséklet, szellőzés.

Erzsi
Debrecen
2021.08.16

Ismét bizonyított a Proko Travel Utazási Iroda. Gazdag programok, felkészült, nagy tudású, kedves idegenvezető. A gépkocsivezetőt is csak dicsérni tudom. A biztonságos vezetés mellet maximálisan kiszolgálta a csoportot, igyekezett mindig hűtött autóbusszal várni a programokról a nagy melegben visszatérő csoportot. A szállás tiszta, kényelmes, légkondicionált. A vacsora és reggeli bőséges, finom, több fogásból lehetett választani. Egy kis szépséghiba azért be csúszott. A borkóstolás nem borospincébe hanem egy nyitott teraszon 30 fokba lett megtartva. A vendéglátók próbáltak napernyővel védeni bennünket, de ez nem járt sikerrel. Köszönöm az élményeket, remélem még sokat utazok a Proko Travellel.

Lengyel-Béres Klára
Alsózsolca
2021.08.15

Köszönöm ezt a szép és tartalmas utazást.Kiemelendő G.Horváth Anikó feledhetetlen idegenvezetése és a buszvezetők munkája. Az avignoni szállás nem ütötte meg a Proko színvonalát,de az út végére ez már feledhetetlenné vált .

Balog Ildikó
Pilisvörösvár
2021.08.10

Tegnap érkeztünk haza egy csodálatos utazásról /Virágok és műemlékek / a Proko Travel szervezésében. Kiváló program, élvezetes idegen vezetés jellemezte.Anikó nagyon profin vezette végig a csoportot. A busz tiszta és a vezetők kiválóak voltak. Köszönjük szépen !!

Szajkó Róbert
Szalánta
2021.08.03

Többször voltam már a Proko Travellel, és most is nagyszerű út volt. Kádár Zsolt nagyszerű idegenvezető, évek óta viszi ezt az utat. A program jól van összeállítva. A koronavírus miatt pedig kevesebb turista volt, nem volt az a tömegnyomor, mint amiket a filmekben látunk. A Cseh paradicsom programot is szeretném majd a jövőben végigutazni. A hazafelé tartó transzfer volt kicsit fárasztó, de jó, hogy van lehetőség ilyenre.

Császi Erika
Tatabánya
2021.07.25

Tegnap érkeztünk haza a "Tulipánok országa Hollandia" buszos körutazásról, melyről csak a legeslegfelsőbb szinteken tudok nyilatkozni. A program összeállítása fantasztikus, rengeteg mindent láttunk, csodálatos városokat ismerhettünk meg, hajókáztunk, sokat sétáltunk, ehhez persze a fantasztikus időjárás is segítségünkre volt, mely az egy hét alatt végig kísért minket. Az idegenvezetőnk Gulyás Miklós egy hihetetlenül felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező, jó humorérzékkel felvértezett ember, aki végig mindenben a csoport segítségére volt, magas színvonalon végezte a munkáját, ahogy a két gépkocsivezetőnk Attila és István is. A csoportunk csupa-csupa csodálatos emberből tevődött össze, tehát minden adott volt ahhoz, hogy ez az egy hét annyira fantasztikusan teljen el, mint ahogy ez meg is történt. Nem először utaztunk már az irodával, de nem is utoljára...Köszönünk mindent!

Klupács Tiborné
Szolnok
2021.05.05

A PROKO TRAVEL által szervezett utakat bákinek tiszta szivből ajánlom.Utasbarát.Személyes problémám az,hogy SZOLNOKON nincs felszállási lehetőség,biztosan többen is utaznának.

Buzásné Kata
Debrecen
2021.01.31

Meseszerű! Az idegenvezető (Ildikó) mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Hatalmas tudással és empátiával bír. Látszik, hogy rajong a munkájáért. A gépkocsivezető (Zoltán), vérprofi, egy másodpercig sem éreztem azt, hogy ne lennék biztonságban. Rutinos és kiváló helyismerettel rendelkezik. A szállások egytől egyig makulátlan tiszták, kényelmesek, és borzasztóan kedves személyzettel rendelkeztek. Az étkezésnél külön hálával tartozom, hogy jeleztem az iroda felé, hogy vegetáriánus vagyok, és minden szállás tudott róla, készültek. A férjem húsevő, mindketten imádtuk a menüinket.(sajnos volt más irodánál, hogy a szálláson derült ki, hogy nem volt továbbítva a kérésem) A kirándulás elején még tartottam a programtól, mert tériszonyom van, nem szeretem a libegőket és a vízzel sem vagyunk éppen barátok. (mennyire ideális utat választottam magamnak :) Mire hazafelé indultunk rajongtam mind háromért. Persze nem kötelező a programokon részt venni, de ha a félelmeimre hallgatok, soha nem tudom meg, milyen csoda rejlik 3000 m-en. Javaslom, mindenkinek vágjon bele. Örök hálám a Proko Travelnek, hogy segítettek legyőzni a mumusaimat.

Dr.Despotovné
Martfű
2020.10.12

Nagyon szép úton vettünk részt. Csodálatos helyeket láttunk és nagy szerencsénkre végig ragyogó napsütésben élvezhettük a gyönyörű látványt. Egyedül a Sherlock Holmes vízesésnél kaptunk esőt, de ott úgyis eláztunk már a vízesés párájától. Így is fantasztikus volt. Zoltán idegenvezetése tartalmas és magával ragadó. Egyszerűen nem lehetett nem rá figyelni. Külön köszönet érte. Az autóbusz és a szállások kényelmesek voltak, főleg az utolsó esti szállás feledhetetlen. A buszsofőrünknek köszönjük a biztonságos sok sok km-t. Precíz szervezés, szuper idegenvezetés, emlékezetes, gyönyörű út volt. Köszönet érte!