Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Tercsiné Tóth Ilona
Kecskemét
2021.11.05

Érdekességeket, különlegességeket mutatott meg a túra. Gyönyörű tájakon jártunk. Ildikó profi, nagy tudású, jó vezetői és előadói készséggel rendelkezik. Rugalmas és megértő. A hotelek kiváló helyen voltak, tiszták és kényelmesek. Az ágyak is kényelmesek, a bútorzat praktikus. Változatos ételeket ettünk, kiváló volt az ellátás, udvarias a személyzet.

Mádai János
Balatonfüred
2021.11.05

Érdekes, izgalmas is volt az utazás, túl a helyi adott látnivalókon. Ildikó profi, felkészült, kedves ,segítőkész idegenvezető. A szállás teljesen korrekt volt! A reggeli tökéletes kínálattal.

Rózsáné B. Marianna
Karcag
2021.11.05

Ildikó felkészült, precíz idegenvezető! Nagyon szép, kényelmes, könnyen megközelíthető szállodákban aludtunk, a reggeli pedig bőséges és választékos volt.

Lőrincz Mné és Zsuzsa
Budapest
2021.11.05

Csodálatos volt!

Puskás Hajnalka
Kecskemét
2021.11.05

Varázslatos volt az őszi Alpokban túrázni, kirándulni. A Glacier 3000 miatt jöttem újra, de minden nap töltekeztem. Ildikó és Zoli szuper volt mindig. A svájci szálláson csodás volt a kilátás, de a csöpögött a Wc-tartály, amit nem orvosoltak, hiába szóltam a hotelnek. Köszönöm az extra szolgáltatásokat, mint pl. a transzfer, Covid teszt, telefontöltés. :) Köszönök mindent és kitartást kívánok!

Kolin Edit
Pécs
2021.11.05

Változatos programunk volt, érdeklődésemnek megfelelő. Ildikó szuper idegenvezető, nagyon segítőkész. Zoltán kiváló sofőr, udvarias, biztonságosan vezette kényelmes buszunkat. A szállások tökéletesek voltak, minden igényt kielégítettek. Bőséges, ízletes volt az étkezés, helyi specialitásokat is kipróbálhattunk.

Martonné K. Anna
Pécs
2021.11.05

Nagyon felkészült, széleskörű tájékoztatást kaptunk Ildikótól. Kedvesek a kis gesztusok, a konyak különösen meglepetés! Szép, tiszta, kényelmes autóbuszon utaztunk, a sofőr közvetlen és segítőkész, udvarias volt. A szállások korrektek, az étkezés "csak" jó, nem kiváló, de csak mert nem olyan, mint itthon. :)

Tóth Lászlóné
Budapest
2021.11.05

Változatos, gyönyörű tájakon jártunk! Ildikó tárgyi tudása, empátiája, humora kiváló. Kényelmes, biztonságos autóbuszunk volt, Zoltán segítőkész, ragyogóan vezetett. A szállások kényelmesek voltak, jó helyen volt mindkettő, változatos és bőséges az ellátás (nekem csak a svájci leves nem tetszett). Nagyra értékelem, hogy a nehézségi fokot is megadják, így el tudom dönteni, hogy vállalom-e.

Császi Erika
Tatabánya
2021.11.05

Változatos, tartalmas úton vettünk részt. Vezetőnk tökéletesen felkészült, segítőkész, türelmes ember. Abdul tökéletes sofőrünk volt, pontos, kedves, figyelmes. Egy kivétellel a szállás és az étkezés mindenhol szuper volt (a casablancai hotel tisztasága, ételválasztéka elmaradt a többitől).

Borsné M. Erika
Zalaszentgrót
2021.11.05

A programleírásnak megfelelően minden megvalósult, plusz programot, látnivalót is kaptunk. Péter segítőkész, odafigyel az utasokra, megfelelő az információátadása. Tiszta, kényelmes buszunk és udvarias, segítőkész sofőrünk volt. Casablancában a szállás tisztasága kívánnivalót hagyott maga után. Az ellátás jó volt, de nekünk hiányoztak a helyi ételek az ellátásból.