Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Nébliné Babik Katalin
Miskolc
2024.05.10

A férjemmel voltunk 2024. április 24-27 között az irodával a római úton. Nagyon köszönjük a sok szép élményt amit az út során kaptunk. Elégedettek voltunk a szervezéssel, az idegenvezetőkkel. Jó helyen volt a szállás a belvárosban, mert onnan könnyen megközelíthetőek voltak a látnivalók. Nagyon elfáradtunk, mert igen gazdag volt a program, de nagy kár lett volna bármelyiket kihagyni. Tervezzük, hogy máskor is utazunk az irodával és ismerősöknek is fogjuk ajánlani.

Bálint Gyuláné
Gyöngyöspata.
2024.05.03

Nagyon jól meg szervezett utazáson vettünk részt ,a rossz idő ellenére mindent meg tudtunk nézni .Külön köszönet az idegen vezetőnknek és a sofőrünknek .Én 50 éve készültem hogy lássam Velencét ez most valóra vált ,de a többi hely is nagyon tetszett .

Szalai Tamás
Érd
2024.04.28

Először utaztunk a Proko Travellel, de nem utoljára. Remekül megszervezett utazás volt, jó programokkal. Csobán László idegenvezetőnk óriási ismeretanyaggal és remek humorral feledtette a néhol “sarkvidéki” időjárást. Felkészült iroda, mindent megoldott és kiváló sofőr vitt minket. Biztos utazunk még együtt.

KOZMA ANDREA
PÉCS
2024.04.20

Utazás időpontja: 2024. április 16-19. Idegenvezető Bucsi Ágnes volt. Profizmus, pontosság, alaposság és emberközpontú figyelmesség jellemezte a munkáját. Az utazás ugyan kissé kimerítő és hosszú, a látnivalók és a kiváló idegenvezetés bőven kárpótol. A busz kényelmes volt, a sofőr értette a dolgát. Csodás panoráma a szállásról, bőséges és választékos étkezési lehetőség. Szabadidőből is jutott. Teljes elégedettséggel érkeztünk haza. Csak ajánlani tudom minden- kinek.

Császár Krisztina
Monor
2024.03.27

Nincs náluk lehetetlen, segítőkészek, rugalmasak. Jól összerakott programok, érdekesek. Az idegenvezető kitűnő helyismerettel rendelkezik, nyelvtudás maximális. A sofőröknek helyismeretből és vezetésből jeles, maximális tisztelet. Az autóbusz tiszta, kényelmes. A szálláson nem volt szabályozható a fűtés. Az ételek bőségesek és változatosak voltak.

Dr. Kis Lajos
Szeged
2024.03.22

Már régóta terveztem ezt a városlátogatást. Az idegenvezető rendkívül jó helyismerettel rendelkezik. Az autóbusz mindig pontosan érkezett. A szállás és az étkezés is kifogástalan

Göndöcsné Vimmer Andrea
Marcali
2024.03.19

Nagyon szép helyekre jutottunk el. Nagyon felkészült az idegenvezető, nagy lexikális tudás, elképesztő információk. Az autóbusz tiszta, nagyon kényelmes, a gépkocsivezető rutinos. A szálláson vékonyak voltak a falak és ezért áthallatszódtak a hangos szomszédok. Az ételek bőségesek, finomak voltak.

Horváth Anna, Magyarné Vadász Irén
Fonyód
2024.03.19

Tartalmas, jó eloszlású program. Az idegenvezető maximálisan segítőkész, profi a szakmájában. Az ételek mennyisége elégséges, jó.

Karsai Zoltánné
Páhi
2024.03.18

A szoba nem volt elég nagy, inkább egy embernek felel meg. Minden más megfelelő.

Jakabné Nagy Anita
Budapest
2024.02.24

Sümeghy Gyöngyi idegenvezetőnek ez úton is köszönünk mindent. Több helyen jártunk már, de ilyen türelmes, kedves, segítőkész idegenvezetővel még nem találkoztunk. És meg kell említeni a Colosseum és a Vatikáni idegenvezető hölgyeketi s, mindkettő tudása, művészet iránti szeretete kivételes, tiszteletre méltó. Köszönjük a szervezést, munkájukhoz további jó egészséget kívánunk. Tisztelettel: Jakabné Nagy Anita Budapest