Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Harsányi Andrea
Budapest
2022.11.23

A török körút egészében jó volt, de akadtak hibák. A katalógusban meghirdetett vasárnapra eső isztambuli nagybazár látogatás elmaradt, mert vasárnap zárva. Ezt a szervezők nem tudják? Számomra ez nagy csalódás volt. A fűszerbazár megtekintèsère pedig 15 percet kaptunk, ez is rosszul érintett mindenkit. Az idegenvezető lexikális tudása figyelemre méltó volt, de mindenhol rohant, fényképezni sem lehetett megállni, mert már szem elől is tévesztettük őt. Több idősebb utastárs szóvá is tette, de nem viselte jól a kritikát. Az idegenvezető számunkra érdekes helyeken borzasztó kevés időt adott szabadprogramokra, mint pl Bursa. A szállodák nagyon szépek voltak, kivéve az ankarai. Az ellátás a legtöbb szállodában egyhangú volt. A busz kényelmes, a buszvezető kitünő volt. A hibák ellenére remekül éreztük magunkat.

Széllné Szász Márta
Paks
2022.11.12

Olyan kiránduláson vettünk részt Huzián Péter idegenvezető és Attila , mint sofőr közreműködésével, melyet még jó ideig " emészteni " fogok. Nagyon színvonalas program, sok-sok látnivaló, három olyan helyszín, mely a világörökség része is szerepelt a programban. Ettől több látnivaló nem fért volna ebbe a négy napba. A szállás, étkezés tökéletes, utastársak pontosak, barátságosak, többen visszatérő utasai a Proko-Travelnek, talán ezért minden olyan családias volt. Péter rendkívül tájékozott, intelligens, gondoskodó idegenvezető, jó páros volt Attilával a sofőrrel. Szeretnék utazni még Önökkel, köszönet a tökéletes szervezésért, a számtalan élményért. ( Budapestről hazafelé a tolnai Zoli sofőr olyan lelkesedéssel beszélt a Toszkán körútról, melyen Ő is sofőr, hogy jövőre be kell iktatnom.) Várom a jövő évi katalógust.

Csákiné Balogh Tímea
Kiskunfélegyháza
2022.11.08

Nagyon tetszett, hogy a kiránduláson az időnk maximálisan ki volt töltve programokkal. Maximálisan, a lehető leggazdagabb volt történelmi, földrajzi információkkal az idegenvezetés. Érdekes volt, és tartalmas. A busz tiszta, modern, kényelmes. Biztonságban éreztük magunkat az utazás folyamán. A hotel tiszta, kedves vendégszerető személyzettel vártak. A reggeli és a vacsora is nagyon ízlett. Péter nagyon segítőkész, kreatív, nagy tudású idegenvezető. Szívesen utaznánk ismét az ő idegenvezetésével. Nagy tisztelettel és nagy vendégszeretettel voltak irántunk.

Szudóczkiné Barna-Pap Rozália
Kiskunfélegyháza
2022.11.08

Változatos, élvezetes program volt. Péter nagyon felkészült, jó humorú, kedves személyiség. Kényelmes, szuper busz volt. A kávé is finom volt. Attila igazán profi volt, biztonságban éreztük magunkat. Az étel nagyon finom volt. A szoba egyszerű, de tiszta. Jó volt a bingó :) Sok figyelmesség van útközben.

Gerencsér Zalán
Tamási
2022.11.08

Rengeteg minden belefért az elmúlt napokba. Sok élményt szereztünk. Számtalan információval lettünk gazdagabbak. Kényelmes volt a busz, a sofőr segítőkész. A szállás kényelmes és tiszta volt. Változatos, finom ételeket kaptunk.

Merkl Imre
Budakeszi
2022.11.08

Melinda csúcs!!

Parasics András
Tatabánya
2022.11.07

Szuper program. Nagyon részletes és tökéletes idegenvezetés volt. A busz tökéletes, Attila profi. A szállás nagyon kényelmes, minden étkezés finom volt és változatos.

Domonkos Kira
Budapest
2022.11.07

Az idegenvezető kiváló tájékozottságú, jókedvű, információbő, segítőkész. Lelkes, emberi sofőr. Őszintén meglepő milyen jó minőségű a szállás. Bár nem ízlett, ez a helyi szokások okán történt, az ellátás 5!

Dóczi Erzsébet
Budapest
2022.11.06

Tartalmas, változatos, színvonalas program. A helyi idegenvezetők is jók voltak. Kati Krakkóban szuper! De a konc. táboriak is. Péter okos, gondoskodó idegenvezető, jó humorral. Nyugodt! Kényelmes autóbusz, udvarias, készéges sofőr. Finom, házias ételek. Nagyszerű út. Legyen még sokszor! Köszönöm a munkájukat, köszönöm a szervezést. :)

Ádám Csaba
Budapest
2022.11.06

Teljes program, felkészült idegenvezető, tiszta busz.