Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Damsitsné Andi
Székesfehérvár
2020.09.03

Éves óta vágytam a filmből ismert helyszínekre. Nagyon jól sikerült, a természet szépsége lenyűgözött. Szép Szállás ok, isteni ellátás, kedves idegenvezető, figyelmes autóbusz vezető. Köszönöm Proko Travel.

Klári és Zoli
Kecskemét
2020.09.02

Fantasztikus 5 napot (2020.08.26--30.) töltöttünk Ausztriában. Felejthetetlen élményekkel lettünk gazdagabbak. Köszönjük Ildikónak a profi idegenvezetést, a szuper jó túrákat és a csodálatos látnivalókat. Zoltánnak meg a biztonságos vezetést, tiszta, kényelmes buszt és a finom kávékat. Kedvességük az utasok felé maximális. A szállások és az ellátás is nagyon jó volt. Ajánlom ezt az utat azoknak, akik imádják a természetet és szeretnek túrázni, kirándulni a hegyekbe. Köszönjük PROKO TRAVEL!

János
Szeged
2020.08.31

Örülök, hogy még az új karanténszabályok előtt utazhattam, annak pedig különösen hogy ezt az utazást választottam. Maximálisan elégedett vagyok a programmal, egyáltalán nem volt megerőltető, mégis minden napra jutott legalább egy különleges látnivaló. Idegenvezetőnk kitett magáért, a csoport kezét egy percre se engedte el, mégsem éreztük "soknak": az általa átadott információk bőségesek, hitelesek, az adott látnivalóval kapcsolatosak voltak. A szállások tiszták, rendezettek, a személyzet a vírushelyzet ellenére kitett magáért. A buszt sofőrünk folyamatosan rendben tartotta. Alig értünk haza, mégis már várom hogy ismét útra keljek a Proko Travellel!

Császi Erika
Tatabánya
2020.08.31

2020.08.26-08.30 között vettünk részt a "Salzkammergut-Ausztria ékszerdoboza" úton. Pofi módon összeállított és kivitelezett út volt, egy fantasztikus idegenvezetővel Kámán Józseffel, aki végig profi módon kezelt mindent, türelmes és végtelenül segítőkész ember hatalmas lexikális tudással. A gépkocsivezetőnk F. Lajos szintén abszolút megbízható és profi módon végezte a dolgát. A szállásunk is nagyon jó helyen volt, magyar személyezettel, tökéletes ellátással. Szóval ez egy fantasztikus út volt, varázslatos látnivalókkal, egy nagyon szuper csoporttal, tökéletes időjárásban. Először utaztunk Önökkel, de garantálhatom, hogy nem utoljára! Mindent köszönünk!

Kutasi Zsuzsa és Bognár Józsefné
Dunaújváros
2020.08.28

2020. 08. 20-23. között utaztunk először a Proko Travel utazási irodával. Mi a "Kalandozás Dél-Lengyelországban" elnevezésű utat választottuk. Nem bántuk meg! Fantasztikus volt! Már az nagy öröm volt, hogy Dunaújvárosban szállhattunk buszra, nem kellett külön Pestre utaznunk. A sofőr segítőkész volt, biztonságban éreztük magunkat az egész út során. Idegenvezetőnk, Kéki Viktória, Viki igen felkészült, nagyon sok információt adott át igen érdekesen. Részletesebben megismerhettük Lengyelország történelmét, kultúráját. A lengyel-magyar barátság bizonyítékaként a helyi idegenvezetőink is tudtak magyarul, sőt Czestohowában a Jasna Góra-i kolostor szerzetesétől is magyarul hallgathattuk végig a Fekete Madonna történetét. Összességében az egész út fantasztikus volt! A szállással volt egy kis gondunk, ugyanis augusztusban mentünk és a szobában nem volt se hűtő, se légkondi sem, de még egy árva ventillátor sem! Ezt nagyon hiányoltuk! Köszönjük a szervezést! Ajánljuk a Proko Travelt az utaznivágyóknak!

Nyitrai Erzsébet
Bocskaikert
2020.08.27

Az Alpok kincse utazáson vettem részt 2020. augusztus 20-án kezdődően, ahol is nagyon jól éreztem magam. Széppé tette a nagyon jó időjárás, a biztonságos érzést nyújtó, kedves és szolgálatkész gépkocsivezető /…..Lajos/, a kitűnően felkészült idegenvezető /Kádár Zsolt/, türelmes és barátságos volt, aki az egész út során mindig elmondta a látnivalókkal kapcsolatos éppen aktuális minden tudnivalót, utazás közben is az úttal kapcsolatosan beszélt, s ezzel ébren tartva az utasokat, ügyesen szervezte a programokat. Tehát mindennel meg voltam elégedve, gazdag program, tiszta, kényelmes szállás, jó ellátás.

Török család
Baja
2020.08.26

Maradandó élmény. Jól szervezett élvezetes utazás. Idegenvezetőnk Miklos hatalmas lexikális tudással a legapróbb részletekre is kitért /szlovák népzene/, Élmény hallgatni humoros történeteit. Felkészült, figyelmes. A buszozás ideje alatt érdekessé tette az utazást. Türelmes, segítőkész, minden dicséretet megérdemel! Érezni hogy szereti amit csinál. Kedvességével, humorával belopta magát a szívünkbe. Mindenki kívánságát probálta teljesíteni. Biztonságban éreztük magunkat a sofőr Jani mögött és ez mellett udvarias és segítőkész volt . A szállás szuper volt. Az ételek finomak, bőséges választék. Nagyon tetszett a vidéki transzfer.

Herbertné Sipos Csilla
Komló
2020.08.25

Szöveg nélkül

Klára, Krisztina
Budapest
2020.08.24

Örültünk, hogy a kirándulást –ebben a vírushelyzetben- az eredeti időponttól eltérően, erre az időpontra foglaltuk át/ 2020.08.20-24/ . Egymáshoz illeszkedő, rengeteg látnivalót, ismeretanyagot magába foglaló fantasztikus út volt. Viki és Katalin a látnivalókhoz kapcsolódó tudásanyagot, egyéni történetekkel, humorral fűszerezve ismertette a csoporttal. Zoltán /gépkocsivezetőnk/ precíz, percre pontos. Egész út során a biztonsággal vezette buszunkat. Köszönet érte. A Proko Travelt, jó szívvel ajánljuk másoknak. További munkájukhoz sok sikert kívánunk.

Dobos Katalin
Miskolc
2020.08.23

Ez volt a 18. utam a PROKO TRAVEL utazási irodával,Szlovéniába a második. Először az emlékezetes március 15-e volt amikor olyan nagy hó esett, hogy alig tudtunk az országon áthaladni és az útvonal módosítással érkeztünk meg Szlovéniába. Most a keresztfiam választotta ezt az utat és a nagy tesóját is magunkkal vittük. Ez is izgalmas volt, az utolsó percig,mivel a Korzikai út nem indult, sokat töprengtünk,hogy augusztusban útra kelhetünk-e? Az utazás első percétől kezdve maximális biztonságban éreztük magunkat. Mindent megtettek,hogy jól érezzük magunkat és biztonságos körülmények között járjuk be Szlovénia legszebb tájait. Az idegenvezetőnk Kádár Zsolt jó hangulatot, sok ismeretet és figyelmet nyújtott. Köszönet érte. A buszvezető is nyugodt,türelmes, segítőkész volt. Őt is köszönet illeti. Kívánom ebben a nehéz helyzetben,hogy talpon maradjanak, és minél több utas merje választani az Önök irodájával az utazást."A szív mindig utazik, akkor is, ha a láb és a fej marad, és a szív folyton új világra vágyik."/Grecso Krisztián/