Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Vécsi Edit Anna
Miskolc
2019.04.26

Szöveg nélkül

Kiss Géza
Budapest
2019.04.01

Éva az idegenvezetők „gyöngye”: kedves, közvetlen és felkészült, de mindez nem érződik „túl soknak”. Nagyon jól éreztem magam az utazáson!

Németh György
Csömör
2019.03.25

Az időintervallumban a lehető legjobb programok voltak. AZ idegenvezetés professzionális és tökéletes. A busz is nagyon kiváló volt, a sofőr pedig profin vezetett.

Fentor Zsófia
Ócsa
2019.03.16

A program változatos és érdekes volt, amit szakszerű és kedves idegenvezetés egészített ki. Kényelmesen utaztunk, a gépkocsivezető is ügyes és kedves volt. A szállás kényelmes volt, és változatos étkezést kaptunk.

O. Bence
Kecskemét
2019.02.27

Kedves Proko Csapat! 17-én. este érkeztem haza a Karnevál Velencében és Valentin nap Triesztben utazásról. Ismét felejthetetlen élmény volt! Profi szervezés. Zilzer Zsuzsa idegenvezetése szintén profi volt! Nagyon nagy lexikális tudása van, és lehet érezni hogy szereti amit csinál. Pár utas képtelen volt betartani a megadott időpontokat, és az ebből adódó késéseket is nagyon jól kezelte! Mindenben segítőkész volt. Második este szervezett a fiatalabbaknak egy beszélgetést - iszogatást ami nagyon jó volt. Így másnap este együtt mentünk páran vacsorázni ami szintén nagyon jó hangulatban telt. Hazafelé útra hozott egy filmet, így a visszafelé út sem volt unalmas. Zoltán vezetése is profi volt, végig biztonságban éreztem magam és mindenhova elsőre eljutottunk. Köszönöm szépen ezt a remek utat! Nagyon jól éreztem magam, volt mindenhol megfelelő szabadidő is. Várom a következő utazásomat :)

Jobbány Éva
Budapest
2019.01.17

Kitűnően felkészült idegenvezetővel utaztunk, máskor is örömmel mennék vele. Kényelmes volt az utazás.

Gede Mariann
Budapest
2019.01.10

Sokszínű, értékes információkkal lettünk gazdagabbak. Tökéletes idegenvezetésben vehettünk részt. Köszönjük a sok segítséget! Kényelmes és zökkenőmentes volt az utazás. Tetszett a szállás is.

Farkas Antal
Szentes
2019.01.07

Azt kaptuk a programtól, amire befizettünk. Nagy tudású, jól felkészült, empatikus és profi idegenvezetőt kaptunk. Az autóbusz megbízható, biztonságos és tiszta, a sofőr pedig nyugodt és precíz. A szállás is teljesen megfelelt az elvárásainknak: tiszta és kényelmes volt.

Mátyus Melinda
Ercsi
2019.01.05

A program tartalmas és szép látnivalókban gazdag. Az idegenvezető felkészült, tájékozott, egyszerűen tökéletes. Kényelmesen és biztos kezekben utaztunk. A szállás szép környezetben helyezkedik el, tiszta és kulturált. Bőséges reggeliket és finom vacsorát kaptunk udvarias kiszolgálással.

Privaczki-Juhász Jánosné
Deszk
2019.01.03

Csodálatos programok voltak minden nap! Az idegenvezető nagyon felkészült, mindenre kiterjedh a figyelme. Köszönöm!