Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Szajkó Róbert
Szalánta
2021.08.03

Többször voltam már a Proko Travellel, és most is nagyszerű út volt. Kádár Zsolt nagyszerű idegenvezető, évek óta viszi ezt az utat. A program jól van összeállítva. A koronavírus miatt pedig kevesebb turista volt, nem volt az a tömegnyomor, mint amiket a filmekben látunk. A Cseh paradicsom programot is szeretném majd a jövőben végigutazni. A hazafelé tartó transzfer volt kicsit fárasztó, de jó, hogy van lehetőség ilyenre.

Császi Erika
Tatabánya
2021.07.25

Tegnap érkeztünk haza a "Tulipánok országa Hollandia" buszos körutazásról, melyről csak a legeslegfelsőbb szinteken tudok nyilatkozni. A program összeállítása fantasztikus, rengeteg mindent láttunk, csodálatos városokat ismerhettünk meg, hajókáztunk, sokat sétáltunk, ehhez persze a fantasztikus időjárás is segítségünkre volt, mely az egy hét alatt végig kísért minket. Az idegenvezetőnk Gulyás Miklós egy hihetetlenül felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező, jó humorérzékkel felvértezett ember, aki végig mindenben a csoport segítségére volt, magas színvonalon végezte a munkáját, ahogy a két gépkocsivezetőnk Attila és István is. A csoportunk csupa-csupa csodálatos emberből tevődött össze, tehát minden adott volt ahhoz, hogy ez az egy hét annyira fantasztikusan teljen el, mint ahogy ez meg is történt. Nem először utaztunk már az irodával, de nem is utoljára...Köszönünk mindent!

Klupács Tiborné
Szolnok
2021.05.05

A PROKO TRAVEL által szervezett utakat bákinek tiszta szivből ajánlom.Utasbarát.Személyes problémám az,hogy SZOLNOKON nincs felszállási lehetőség,biztosan többen is utaznának.

Buzásné Kata
Debrecen
2021.01.31

Meseszerű! Az idegenvezető (Ildikó) mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat. Hatalmas tudással és empátiával bír. Látszik, hogy rajong a munkájáért. A gépkocsivezető (Zoltán), vérprofi, egy másodpercig sem éreztem azt, hogy ne lennék biztonságban. Rutinos és kiváló helyismerettel rendelkezik. A szállások egytől egyig makulátlan tiszták, kényelmesek, és borzasztóan kedves személyzettel rendelkeztek. Az étkezésnél külön hálával tartozom, hogy jeleztem az iroda felé, hogy vegetáriánus vagyok, és minden szállás tudott róla, készültek. A férjem húsevő, mindketten imádtuk a menüinket.(sajnos volt más irodánál, hogy a szálláson derült ki, hogy nem volt továbbítva a kérésem) A kirándulás elején még tartottam a programtól, mert tériszonyom van, nem szeretem a libegőket és a vízzel sem vagyunk éppen barátok. (mennyire ideális utat választottam magamnak :) Mire hazafelé indultunk rajongtam mind háromért. Persze nem kötelező a programokon részt venni, de ha a félelmeimre hallgatok, soha nem tudom meg, milyen csoda rejlik 3000 m-en. Javaslom, mindenkinek vágjon bele. Örök hálám a Proko Travelnek, hogy segítettek legyőzni a mumusaimat.

Dr.Despotovné
Martfű
2020.10.12

Nagyon szép úton vettünk részt. Csodálatos helyeket láttunk és nagy szerencsénkre végig ragyogó napsütésben élvezhettük a gyönyörű látványt. Egyedül a Sherlock Holmes vízesésnél kaptunk esőt, de ott úgyis eláztunk már a vízesés párájától. Így is fantasztikus volt. Zoltán idegenvezetése tartalmas és magával ragadó. Egyszerűen nem lehetett nem rá figyelni. Külön köszönet érte. Az autóbusz és a szállások kényelmesek voltak, főleg az utolsó esti szállás feledhetetlen. A buszsofőrünknek köszönjük a biztonságos sok sok km-t. Precíz szervezés, szuper idegenvezetés, emlékezetes, gyönyörű út volt. Köszönet érte!

Fejér Zoltán Györgyné
Budapest
2020.09.29

Az utolsó napi városnézés nem volt érdekes, cserét javaslok. Az idegenvezető alapos, figyelmes, kedves és a sofőr gyors, pontos, kedves.

Mészáros Éva
Szeged
2020.09.18

Minden alkalommal csodálatos élményeket kaptunk. Kedves Ildikó! Az első pillanattól kezdve az utolsóig élveztük a kedves, bájos társaságát, tudását, az idegenvezetését. A busz biztonságos, tiszta, kényelmes! Zoli nagyon kedves! Köszönjük a kedves, gondoskodó, mindenre oda figyelését!! Mindkét szálláshely a várakozásunkat is felülmúlta. Finom, bőséges, rendkívül változatos volt az ellátás. Amióta megismertük a Proko Travelt, csak abban gondolkodunk, hogy továbbra is Önöket választjuk. Mindenkinek csak ajánlani fogjuk!

Pópity Judit
Pécs
2020.09.16

Ildikó kiemelkedően jó idegenvezető, nagyon örülök, hogy vele is sikerült egy Prokós úton részt vennem. Nagyon jól összerakott a program, a szállás is tökéletes. Mindennel meg voltunk elégedve! Az biztos, hogy jövőre is a Proko Travellel utazunk!

Nagy Szilvia
Budapest
2020.09.16

Nagyon jó túrázós-városnézős út, különleges látnivalókkal. Érdekes volt a jégbarlang! Hatalmas tudású, nagyon kedves idegenvezető, K József kísért minket. A szállás és ellátás is szuper volt. Összességében nagyon jól sikerült az utazás.

Kissné Szabó Dalma
Budapest
2020.09.15

Jól megszervezett utazás, rengeteg látnivalóval. Horváth Anikó az egyik kedvenc prokós idegenvezetőnk. Nagyon jól fekészült, kedves és segítőkész. A gépkocsivezetők is kedvesek voltak, biztonságban éreztük magunkat mögöttük. Mont St Michel miatt választottuk ezt az utat, felejthetetlen élmény, legalább 1x mindenkinek látni kell. Most sem csalódtunk, továbbra is a Proko Travellel fogunk utazni.