Ünnepelje az Idegenvezetők Világnapját a Proko Travellel

2019.02.18.

Ezen a héten csütörtökön (2019. február 21-én) ünnepeljük az Idegenvezetők Világnapját. Ezt a napot 1985 óta ünneplik világszerte és tesszük ezt mi a Proko Travelnél is. Mivel számunkra kiemelten fontosak idegenvezetőink, így nagy örömmel és néhány meglepetéssel készülünk kollégáinkkal Önöknek ezen jeles nap alkalmából.

Találkozzon személyesen Gulyás Miklóssal, az Év idegenvezetőjével

Nemrég olvashatták itt a blogomban, hogy kollégánk, Gulyás Miklós lett az év Idegenvezetője 2018-ban. Ezt Önöknek köszönhetjük, ezért úgy döntöttünk, hogy utazáson kívül is biztosítunk lehetőséget Önöknek, hogy találkozzanak Miklóssal, beszélgessenek vele és kérdezzenek tőle. Erre a csütörtökön kezdődő Utazás Kiállításon lesz lehetőségük a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. Irodánk és kollégáink - február 21 és 24 között - a Magyar Utazási Irodák Szövetségének központi kiállítóhelyén, az A pavilon, 301/A Standjánál várják az érdeklődőket. Itt találkozhatnak Gulyás Miklóssal is, az Idegenvezetők Világnapján, február 21-én (csütörtökön) 10 és 15 óra között.

Kedvezmények az Idegenvezetők Világnapján

A találkozón felül egy kis tavaszi kikapcsolódáshoz is szeretnénk segítséget nyújtani az Önök számára. Ezért úgy döntöttünk, hogy február 21-én rendhagyó módon 21 tavaszi utunkat kedvezményes áron foglalhatják le, akár 35.000 Ft kedvezménnyel! Az akciós utak nevét még nem árulhatom el Önöknek, de annyit igen, hogy közeli és távoli úti célok is szerepelnek a listában, így biztosan mindenki talál magának kedvére való utazást. Az utazások kiválasztásában idegenvezetőnk segítségét kértük, hiszen ez a nap róluk szól, így garantáltan sokszínű ajánlati listával találkozhatnak.

A pontos listát a Facebook oldalunkon fogjuk közzé tenni csütörtökön, így érdemes követni ott is minket. Foglaljon kedvezményesen online, a Proko Travel weboldalán, vagy partner irodáinknál február 21-én, csütörtökön. A kedvezmények csak azon az egy napon vehetők igénybe, és más kedvezménnyel nem összevonhatóak.

Remélem sokukkal találkozhatunk az Utazás Kiállításon és idei útjainkon egyaránt.

Ne feledje… Ön is megérdemel egy kis pihenést!

Vissza