Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Ingyenes vidéki felszállások
100%-ig ingyenes
15 nagyvárosból
oda-vissza

Szegedi központú iroda lévén igyekszünk vidéki utasaink kényelméről is gondoskodni. Bár útjaink Budapestről indulnak, de minden autóbuszos utunknál ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk utasaink számára.

Fel-, leszállás helyszíne

Ezen oldal alján összefoglalva megtekintheti a felszállási helyszíneket, de honlapunkon minden útnál az útleírás fölött található "Felszállási helyek" fülre kattintva megtalálja az adott útra vonatkozó konkrét felszállási helyet is (városonként egy helyszín).

Ingyenes vidéki felszállási szolgáltatásunkat minden utasunk igénybe veheti, amennyiben a pontos felszállási igényét foglalásakor jelzi, és megadja azt a mobiltelefonszámot, melyen az indulás reggelén elérhető. A fel- és leszállás városonként 1 helyszínt jelent. Autósztráda melletti felszállás esetén mindig az autóbusz haladási irányának megfelelő oldalt jelenti a fel- ill. leszállás. A megadott felszállási hely indulás előtti 15. napig ingyenesen módosítható, utána a változtatás 8.000 Ft szerződésmódosítási költséggel jár.

Fel-, leszállás ideje

Autóbuszaink jellemzően reggel 6:30 körül indulnak Budapestről. A vidéki transzfer – távolság függvényében – ennél korábbi időpontban indul, és esetenként másik járművel történik, melyről utasaink általában Budapesten szállnak át a saját autóbuszukra. A körutaknál a visszaút magyarországi útvonala nem mindig azonos a kiutazás útvonalával. Ilyen esetben az utazás végén a leszállást a leírásban a hazaútnál megjelölt helyeken, illetve a 15 állandó felszállási városnál tudjuk biztosítani az autóbusz útirányának megfelelően (pl. autósztráda esetén). A nem állandó fel- és leszállási helyeknél az autóbusz útvonalának megfelelő lehetőségekből lehet választani jelentkezéskor.

A Budapestre történő hazaérkezés 21:00 +/– harminc perc körül várható. Ezt követően indulnak transzfer járataink a vidéki városokba. Amennyiben visszaúton egy időpontban több autóbuszunk érkezik Budapestre, igyekszünk a transzfereket összehangolni, ám várakozás felmerülhet. Közel 30 éves tapasztalatunk alapján, a Budapestről történő tovább szállítás előtt a várakozás azesetek 95%-ában kevesebb, mint 2 óra. Sajnálatunkra előfordulhat baleset, vagy forgalomkorlátozás, melyek miatt autóbuszaink a megszokottnál lassabban tudnak haladni, így kivételesesetben hosszabb várakozás is előfordulhat. Ilyen esetekben irodánk a lehetőségek függvényében természetesen keresi az adott pillanatban a legjobb megoldást, de kérjük szíves megértésüket, együttműködésüket.

Amennyiben valaki a felszállás kitűzött idejéig nem jelent meg a helyszínen és nem értesítette a megadott telefonon munkatársunkat sem, úgy maximum 15 perc várakozás után, a többi utas utazását szem előtt tartva, a transzfer elindul. Az utas késéséből eredő károkért, utazásról történő lemaradásért, többletköltségekért irodánk felelősséget nem tud vállalni.

Az ingyenes vidéki transzfer igénybevétele természetesen nem kötelező. Gondolja át, hogy Önnek elfogadható-e a korai indulás, késői hazaérkezés, hogy a transzfer többvárosba is bemegy az utasokért, és hazaérkezéskor esetlegesen várakozni kell a Budapestről történő továbbindulásra.

Várható fel- és leszállási pontok az egyes településeknél:

A pontos helyszínt és időpontot minden esetben a részvételi jegy tartalmazza, melyet indulás előtt kb. 7 nappal küldünk ki.

Település Felszállási hely
Balatonlelle MOL/M7 M7-es melletti MOL benzinkút
Bonyhád MOL benzinkút
Budaörs MOL benzinkút, McDonalds mellett
Budapest Üllői út-Ecseri út kereszteződése, OMV-kút
Debrecen Kishegyesi úti Tesco parkoló
Dunaújváros Dechatlon parkoló
Füzesabony Maklári körforgalom, MOL-kút
Gödöllő M3 melletti ORLEN benzinkút
Gyöngyös Régi 3-as út Lukoil benzinkút
Győr M1-es melletti MOL-kút
Hatvan M3 M3-as kerekharaszti pihenő MOL-kút
Inárcsi pihenő M5-ös melletti Vénusz panzió parkolója
Jászberény Piac tér, Kossuth u. 14.
Kecskemét Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló
Kecskemét (Budapest után) Auchan parkoló
Kiskunfélegyháza Városháza előtti buszmegálló
Kiskunfélegyháza (Budapest után) M5 melletti OMV benzinkút
M1/Bábolnai pihenő M1/Bábolnai pihenő
Miskolc Búza tér, McDonald's parkoló
Miskolc (Budapest után) Pesti úti Auchan (régen Cora) parkoló
Mosonmagyaróvár M1 - Mosoni pihenő
Nagykanizsa Tesco parkoló
Nyíregyháza Vasútállomás, PENNY parkoló
Paks Régi 6-os út OMV benzinkút
Pécs Jókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló
Siófok Tesco melletti Shell benzinkút
Szeged Széchenyi tér, Szeged étterem
Szeged (Budapest után) Rókusi körúti Tesco parkoló
Székesfehérvár M7-es mellett Shell-kút
Szekszárd Újvárosi temető melletti Shell-kút
Szolnok Pelinkán Hotel előtt
Tata/M1 M1-es melletti Shell-kút
Tatabánya M1-es melletti McDonald's parkoló
Tolna Penny Market parkoló