Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
100%-ig ingyenes
11 nagyvárosból
oda-vissza

Szegedi központú iroda lévén igyekszünk vidéki utasaink kényelméről is gondoskodni. Bár útjaink Budapestről indulnak, de minden autóbuszos utunknál ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk utasaink számára az alábbi városokból: Debrecen, Dunaújváros, Füzesabony, Gyöngyös, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Szeged, Szekszárd. További felszállási helyek bizonyos utaknál Budaörs, Győr, Nagykanizsa, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Tiszaújváros.

Fel-, leszállás helyszíne

Ezen oldal alján összefoglalva megtekintheti a felszállási helyszíneket, de honlapunkon minden útnál az útleírás fölött található "Felszállási helyek" fülre kattintva megtalálja az adott útra vonatkozó konkrét felszállási helyet is (városonként egy helyszín).

Ingyenes vidéki felszállási szolgáltatásunkat minden utasunk igénybe veheti, amennyiben a pontos felszállási igényt már az utazás lefoglalásakor jelezi, továbbá megadja azt a mobiltelefonszámot, melyen az indulás reggelén elérhető. Az előzetesen megadott felszállási helyét később módosíthatja. A módosítás az indulást megelőző 15 napig ingyenes, utána 5.000 Ft/fő költséggel jár.

A 12 állandó felszállási városnál az utazás végén a leszállást a felszállási hely településén tudjuk biztosítani (útiránynak megfelelően). A nem állandó fel- és leszállási helyeknél az autóbusz útvonalának megfelelő lehetőségekből lehet választani jelentkezéskor. A körutaknál a visszaút magyarországi útvonala nem mindig azonos a kiutazás útvonalával, ezért gondosan tanulmányozza az útvonalat a programleírásoknál. Kérdés esetén kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Fel-, leszállás ideje

Autóbuszaink általában reggel 6:30 körül indulnak Budapestről. A vidéki transzfer – távolság függvényében – ennél korábbi időpontban indul, és esetenként másik járművel történik, melyről utasaink általában Budapesten szállnak át a saját autóbuszukra. A pontos felszállási időpont és helyszín a részvételi jegyen szerepel, melyet az indulás előtt kb. egy héttel minden utasunknak kiküldünk. A részvételi jegyen 0-24 órás ügyeleti telefonszámunkat is megtalálja, melyet abban az esetben tud hívni, ha a megbeszélt találkozási időponthoz képest több mint 30 percet késik a transzfer.

A Budapestre történő hazaérkezés 20-21 óra körül várható. Ezt követően innen indulnak transzfer járataink a vidéki városokba. Amennyiben visszaúton egy időpontban több autóbuszunk érkezik Budapestre, igyekszünk a transzfereket összehangolni, ám várakozás előfordulhat. Több mint 10 éves tapasztalatunk alapján, a Budapestről történő továbbszállítás előtt a várakozás az esetek 95%-ában kevesebb, mint 2 óra. Sajnálatunkra előfordulhat baleset, vagy forgalomkorlátozás melyek miatt autóbuszaink a megszokottnál lassabban tudnak haladni, így hosszabb várakozás is előfordulhat. Ilyen esetekben irodánk a lehetőségek függvényében természetesen keresi az adott pillanatban a legjobb megoldást, de kérjük szíves megértésüket, együttműködésüket.

Amennyiben valaki nem jelenik meg a felszállási helyszínén időben, maximum 15 perc várakozás után a többi utas utazását szem előtt tartva, a transzfer elindul. Az utas késéséből eredő károkért, utazásról történő lemaradásért, többletköltségekért irodánk felelősséget nem tud vállalni.

Az ingyenes vidéki transzfer igénybevétele természetesen nem kötelező. Gondolja át, hogy Önnek elfogadható-e a korai indulás és az, hogy a transzfer több városba is bemegy az utasokért, és hazaérkezéskor esetlegesen várakozni kell a Budapestről történő továbbindulásra.

Várható fel- és leszállási pontok az egyes településeknél:

A pontos helyszínt és időpontot minden esetben a részvételi jegy tartalmazza, melyet indulás előtt kb. 7 nappal küldünk ki.

Település Felszállási hely
Budaörs AGIP-kút
Budapest Ecseri út és Üllői út kereszteződésében OMV kút
Debrecen Kishegyesi úti Tesco parkoló
Dunaújváros Dechatlon parkoló
Füzesabony Maklári körforgalom, MOL-kút
Gyöngyös Régi 3-as út, Lukoil kút
Győr M1-es mellett AGIP-kút
Kecskemét Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló
Kecskemét (ha Szeged felé hagyja el az országot az út) Auchan parkoló
Kiskunfélegyháza Városháza előtti buszmegálló
Kiskunfélegyháza (ha Szeged felé hagyja el az országot az út) M5 melletti OMV (régi MOL ) benzinkút
Makó Szegedi úti ABC, buszmegálló
Miskolc Búza tér McDonald's parkoló
Miskolc (ha az M3 felé hagyja el az országot az út) Pesti úti Auchan (régen Cora) parkoló
Nagykanizsa Tesco hipermarket (Boszorkány u.) parkolója
Nyíregyháza Vasútállomással szemben PROFI parkoló
Pécs Domus parkoló
Siófok Tesco parkoló
Szeged Széchenyi tér - Szeged étterem
Szeged (ha Szeged felé hagyja el az országot az út) Rókusi körúti Tesco parkoló
Székesfehérvár M7 M7-es melletti Shell-kút
Szekszárd Újvárosi temető melletti Shell-kút
Tatabánya M1-es mellett McDonald's parkoló
Tiszaújváros MOL-kút