Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
100%-ig ingyenes
16 nagyvárosból
oda-vissza

Szegedi központú iroda lévén igyekszünk vidéki utasaink kényelméről is gondoskodni. Bár útjaink Budapestről indulnak, de minden autóbuszos utunknál ingyenes oda-vissza transzfert biztosítunk utasaink számára az alábbi útvonalakon: Debrecen, Miskolc, Füzesabony, Gyöngyös, Hatvan; Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét; Pécs, Bonyhád, Szekszárd, Tolna, Paks, Dunaújváros. További felszállási helyek bizonyos utaknál (az adott utazásnál jelezve): Budaörs, Győr, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Siófok, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Tatabánya.

Fel-, leszállás helyszíne

Ezen oldal alján összefoglalva megtekintheti a felszállási helyszíneket, de honlapunkon minden útnál az útleírás fölött található "Felszállási helyek" fülre kattintva megtalálja az adott útra vonatkozó konkrét felszállási helyet is (városonként egy helyszín).

Ingyenes vidéki felszállási szolgáltatásunkat minden utasunk igénybe veheti, amennyiben a pontos felszállási igényét foglalásakor jelzi, és megadja azt a mobiltelefonszámot, melyen az indulás reggelén elérhető. A fel- és leszállás városonként 1 helyszínt jelent. Autósztrádamelletti felszállás esetén mindig az autóbusz haladási irányának megfelelő oldalt jelenti a fel- ill. leszállás. A megadott felszállási hely indulás előtt 15 napig ingyenesen módosítható, utána 8.000 Ft/fő költséggel jár.

Fel-, leszállás ideje

Autóbuszaink jellemzően reggel 6:30 körül indulnak Budapestről. A vidéki transzfer – távolság függvényében – ennél korábbi időpontban indul, és esetenként másik járművel történik, melyről utasaink általában Budapesten szállnak át a saját autóbuszukra. A körutaknál a visszaút magyarországi útvonala nem mindig azonos a kiutazás útvonalával. Ilyen esetben az utazás végén a leszállást a leírásban a hazaútnál megjelölt helyeken, illetve a 16 állandó felszállási városnál tudjuk biztosítani az autóbusz útirányának megfelelően (pl. autósztráda esetén). A nem állandó fel- és leszállási helyeknél az autóbusz útvonalának megfelelő lehetőségekből lehet választani jelentkezéskor.

A Budapestre történő hazaérkezés 21 +/ – fél óra körül várható. Ezt követően indulnak transzfer járataink a vidéki városokba. Amennyiben visszaúton egy időpontban több autóbuszunk érkezik Budapestre, igyekszünk a transzfereket összehangolni, ám várakozás felmerülhet. Közel 30 éves tapasztalatunk alapján, a Budapestről történő tovább szállítás előtt a várakozás azesetek 95%-ában kevesebb, mint 2 óra. Sajnálatunkra előfordulhat baleset, vagy forgalomkorlátozás, melyek miatt autóbuszaink a megszokottnál lassabban tudnak haladni, így kivételesesetben hosszabb várakozás is előfordulhat. Ilyen esetekben irodánk a lehetőségek függvényében természetesen keresi az adott pillanatban a legjobb megoldást, de kérjük szíves megértésüket, együttműködésüket.

Amennyiben valaki a felszállás kitűzött idejéig nem jelent meg a helyszínen és nem értesítette a megadott telefonon munkatársunkat sem, úgy maximum15 perc várakozás után, a többi utas utazását szem előtt tartva, a transzfer elindul. Az utas késéséből eredő károkért, utazásról történő lemaradásért, többletköltségekért irodánk felelősséget nem tud vállalni.

Az ingyenes vidéki transzfer igénybevétele természetesen nem kötelező. Gondolja át, hogy Önnek elfogadható-e a korai indulás, késői hazaérkezés, hogy a transzfer többvárosba is bemegy az utasokért, és hazaérkezéskor esetlegesen várakozni kell a Budapestről történő továbbindulásra.

Várható fel- és leszállási pontok az egyes településeknél:

A pontos helyszínt és időpontot minden esetben a részvételi jegy tartalmazza, melyet indulás előtt kb. 7 nappal küldünk ki.

Település Felszállási hely
Balatonlelle MOL/M7M7-es melletti MOL benzinkút
BonyhádMOL benzinkút
BudaörsMOL benzinkút, McDonalds mellett
BudapestÜllői út-Ecseri út kereszteződése, OMV-kút
DebrecenKishegyesi úti Tesco parkoló
DunaújvárosDechatlon parkoló
FüzesabonyMaklári körforgalom, MOL-kút
GödöllőM3 melletti Lukoil benzinkút
GörbeházaM3-as Görbeházi pihenő MOL-kút
GyöngyösRégi 3-as út Lukoil benzinkút
GyőrM1-es melletti MOL-kút
Hatvan M3M3-as kerekharaszti pihenő MOL-kút
Inárcsi pihenőM5-ös melletti Vénusz panzió parkolója
JászberényPiac tér, Kossuth u. 14.
KecskemétAlföld Áruház mögött volt Domus parkoló
Kecskemét (Budapest után)Auchan parkoló
KevermesTemplom, Déli és Alkotmány utca sarka
KiskunfélegyházaVárosháza előtti buszmegálló
Kiskunfélegyháza (Budapest után)M5 melletti OMV benzinkút
M1/Bábolnai pihenőM1/Bábolnai pihenő
M7 Keresztúri pihenőhelyM7 Keresztúri pihenőhely
MakóSzegedi úti ABC, buszmegálló
MiskolcBúza tér, McDonald's parkoló
Miskolc (Budapest után)Pesti úti Auchan (régen Cora) parkoló
Mosoni pihenő/ M1M1 Mosoni pihenöhely
MosonmagyaróvárM1-es - Mosoni pihenő
NagykanizsaTesco parkoló
NyíregyházaVasútállomás, PENNY parkoló
PaksRégi 6-os út OMV benzinkút
PécsJókai utca - Vasút utca sarkán lévő parkoló
SiófokTesco melletti Shell benzinkút
SzegedSzéchenyi tér, Szeged étterem
Szeged (Budapest után)Rókusi körúti Tesco parkoló
SzékesfehérvárM7-es mellett Shell-kút
SzekszárdÚjvárosi temető melletti Shell-kút
SzolnokPelinkán Hotel előtt
Tata/M1M1-es melletti Shell-kút
TatabányaM1-es melletti McDonald's parkoló
TolnaPenny Market parkoló
TörökbálintPostahivatal - Baross utca 36.