Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika
  Nyitólap  /  Vendégkönyv

Utazási vendégkönyv

A Proko Travelnél valljuk, hogy munkánk minőségéről leginkább utasaink véleménye tud hiteles képet adni. Az alábbi több ezer vélemény alapján Ön is valós képet kaphat arról, hogy mit értünk minőségi utaztatás alatt!

Ossza meg utazóközönségünkkel Ön is véleményét, tapasztalatait utunkról!

Új hozzászólás
Petrovics Zsuzsanna
Budapest
2023.10.20

Tartalmas, érdekes program. Az idegenvezetés magas szintű, izgalmas, készséges. 5* és 6*! Az autóbusz tiszta, jó, kényelmes. A sofőr kedves, segítőkész, jól vezet!! A szállás kényelmes, jól felszerelt, tiszta. Az étkezés bőséges.

Rózsa Sándor György, Rózsáné Bodnár Marianna
Karcag
2023.10.20

Tartalmas program, felkészült idegenvezető, pontos, tiszta autóbusz. A buszsofőr kedves, udvarias volt, a szállás minden igényt kielégítő , kényelmes, csodás panorámával. Az étkezés változatos, finom.

Major Kinga, Wendler Tamás
Budapest
2023.10.18

Segítőkész, fantasztikus idegenvezető. A szállás is fantasztikus volt, az ételek bőségesek és finomak.

Iváncza Gáborné, Iváncza Gábor
Écs
2023.10.17

Felelősségteljes hozzáállás, széleskörű ismeretek. Az autóbusz korszerű, biztonságos, kényelmes. Pontos, szolgálatkész sofőr, a szállásnak voltak kisebb hibái, de a kategóriájában elfogadható volt. Az étkezés a fakultatív programokon és a vacsora minősége 5* , a vacsora minősége változó.

W. László Pálné
Kecskemét
2020.08.26

Jól szervezett program, az utasok kényelme jó volt. Jó hangulat, sok vidámság jellemezte a csoportot. Gulyás Miklós bő tájékoztatást adott, sokat törődött az utasokkal. Tiszta, kényelmes buszokon utaztunk és a sofőrök udvariasak voltak. A Baia Azul 4* szálloda tiszta, kényelmes és jól felszerelt. Az étkezések során bő volt a választék, ízléses a kiszolgálás. Csodálatos kilátás nyílt az étteremből az óceánra.

V. Miklósné
Pécs
2020.08.22

Nagyon jól szervezett utazás volt, ugyanolyan csillagos ötös színvonalú idegenvezetéssel, mint mindig. Szeretek a Prokoval utazni.

H. Zsuzsanna
Budapest
2020.08.12

Minden estére egészségesen elfáradtunk. Barátságos, jó hangulatban telt az utazás, sok-sok történelmi és botanikai ismerettel gyarapodtunk. Az autóbusz kényelmes, tiszta volt és a sofőrök pontosak, nagyon készségesek. A szálloda igényeimnek bőven megfelelt, szuper kilátással! Az ellátás finom, bőséges, már-már "túl jó".

F. Zsigmond és N. Ildikó
Pécs
2019.10.12

Színes, érdekes program. Gulyás Miklós alapos, okos, intelligens és kiváló tárgyi ismeretekkel rendelkezik. A szállás kiváló, az étkezés 5*. Híztunk. Köszönjük!

M. Ferenc és Ferencné
Budapest
2019.09.30

Minden fontos látnivalót magába foglalt az utazás. Miklós nagy felkészültségű, humoros idegenvezető. A buszok tiszták és kényelmesek voltak, a sofőrök udvariasak. A szállodából pompás kilátás nyílt, a személyzet udvarias volt. Az étkezés változatos és bőséges, sok halétellel.

Sós Sándorné
Kerepes
2018.10.06

2018 szeptember végén utaztunk ki egy hétre Madeirára. Csodálatos nyaralásunk volt, amit Horváth Anikó tett felejthetetlenné! Annyira kedves, tájékozott, szolgálatkész utaskísérő volt, hogy csak gratulálni tudok a dolgozóik kiválasztásához!