Proko Travel utazási iroda - körutazás, nyaralás Európa, Amerika

6 +1 Garanciánk, melyek biztosítják utazása nyugodt lefoglalását


 

 1. Garantált színvonal a szállásoknál

  Egy kellemes körutazáshoz elengedhetetlenek a minőségi szállások. Garantáljuk, hogy utazásaink során az összes szálláshely az adott ország előírásai alapján minimum 3 csillagos besorolású.

 1. Garantált szakértelemmel rendelkező idegenvezetők

  Garantáljuk, hogy gyakorlott, hozzáértő idegenvezető kíséri a csoportot, így biztosítva a színvonalas kikapcsolódást és a gondtalan pihenést.

 1. Garantált díjmentes lemondási lehetőség online

  Garantáljuk, hogy online megrendelés esetén, az előleg fizetése előtt, a megrendelést követő 14 napon belül írásban díjmentesen lemondhatja utazását.

 1. Garantált, ingyenes ülőhelyválasztás

  Foglaláskor minden utasunk ingyenesen választhat magának ülőhelyet az autóbuszon az összes aktuálisan szabad ülőhely közül.

 1. Garantált biztonság felár nélkül

  Minden Proko Travel által szervezett utazásnál ingyenes szolgáltatásként útlemondási biztosítással ajándékozzuk meg Önt, bármiféle extra költség nélkül. Így egészségügyi okokból vagy egyéb – a biztosító szabályzatában meghatározott – esetekben a biztosító a felmerülő károkat megtérítheti.

 1. Lemondásnál garantált kompenzáció

  Büszkék vagyunk rá, hogy utazásaink, kevés kivételtől eltekintve, magas létszámmal valósulnak meg. Ha mégis előfordulna, hogy le kell mondanunk egy utunkat alacsony jelentkezési szám miatt, akkor extra kedvezménnyel biztosítunk átjelentkezést ugyanazon program másik időpontjára, vagy bármelyik másik szabad kapacitással rendelkező utunkra!

+1. Garantáljuk, hogy minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy utasaink igényeit a lehető legmagasabb szinten elégítsük ki, így teljessé téve utazási élményeiket, hiszen valljuk,

Ön is megérdemel egy kis pihenést!


 

A fenti garanciáink minden Proko Travel saját szervezésű utazásra érvényesek.