Meglepetés az Utazás Szerelmeseinek

2022.02.11.

Hétfő, február 14-e Valentin-nap, vagy ahogy mi, magyarok hívjuk: Bálint-nap, a „Szerelem ünnepe”. Ennek apropóján idén már második alkalommal egy különleges akcióval készülünk az utazni vágyóknak, mert véleményünk szerint a szerelem tág fogalom, és nem csak személybe lehet szerelmes az ember, hanem magába az UTAZÁSBA is.

A nyáron ismét utazunk!

Az elmúlt két év sok kihívást hozott mindenki életébe, de már látszik, hogy az idei nyáron végre valóban megnyílik a világ turizmusa. Lehet-e majd oltás nélkül utazni? Talán. De az egyértelműen látszik, hogy az oltottak előtt nyitva állnak majd a határok. Kiválasztjuk az úticélt, elindulunk, és élvezzük az utazást. Élvezzük, hogy új helyekre jutunk el, érdekes kultúrákat, új ízeket ismerünk meg, és a saját szemünkkel láthatjuk a régóta vágyott hegyeket vagy a tenger hullámait. Szabadon! Mint régen. Mert ez a szabadság az amire vágyunk amikor útnak indulunk. Ezért vagyunk oly sokan, akik nem csak szeretnek utazni, de szenvedélyünk is az utazás. Mi vagyunk az Utazás Szerelmesei.

 

Meglepetéssel készülünk

Egy kedvességgel készülünk Bálint-napra azoknak, akik hozzánk hasonlóan, már alig várják, hogy ismét eljöjjön a jó idő és utazhassanak. Február 11 és 14. közt (péntektől hétfőig) MINDEN Proko Travel-es külföldi utazásra leadott foglalásnál 10.000 Ft EXTRA kedvezményt adunk a többi kedvezményünkön FELÜL, ha legalább ketten utaznak együtt! Bár február 14-ét jellemzően a szerelmespárok várják a leginkább, nálunk nem csak ők részesülnek a kedvezményből, hanem bárki, aki utastársával jelentkezik, legyen az a kedves ismerőse, szomszédja, rokona, utazó partnere, kortól és nemtől függetlenül.

Az extra árengedményhez csupán egy dolgot kérünk: mutassák meg, hogy Önök is az utazás szerelmesei! Facebook oldalunkon küldött üzenetben küldjenek számunkra egy fényképet mely Önökről készült egy korábbi utazásukon. Külön örülünk, ha a kép egy korábbi Proko Traveles úton készült, de ez nem feltétel, a mosoly az arcokon azonban igen! A célunk, hogy egy montázst készítsünk a Proko közösség képeiből, rajta olyan személyekkel, akik ízig-vérig az utazás szerelmesei.

A kedvezmény igénybevételéhez foglalását leadhatja weboldalunkon, a Proko Travel irodákban és viszontértékesítő utazási irodáinkban is országszerte több mint 300 helyen. A korábbi utazáson készült fényképet a Proko Travel Facebook oldalán keresztül küldött üzenetben (Messenger üzenetben) várjuk. Minden egyéb részletet megtalálhat promóciós szabályzatunkban.

 

Nincs kockázat.

És ne feledje, ha később meggondolná magát, semmi gond, március 1-ig ingyenes lemondási lehetőséget biztosítunk, tehát nincs vesztenivalója.

 

 

 

Vissza