Meglepetés az Utazás Szerelmeseinek

2022.02.11.

Hétfő, február 14-e Valentin-nap, vagy ahogy mi, magyarok hívjuk: Bálint-nap, a „Szerelem ünnepe”. Ennek apropóján 2022-ben már második alkalommal egy különleges akcióval készültünk az utazni vágyóknak, mert véleményünk szerint a szerelem tág fogalom, és nem csak személybe lehet szerelmes az ember, hanem magába az UTAZÁSBA is.

valentin-nap kedvezmény - utazás - nyaralás - szerelem

2022 nyarán ismét utaztunk!

Az elmúlt két év sok kihívást hozott mindenki életébe, de már látszik, hogy az idei nyáron végre valóban megnyílik a világ turizmusa. Lehet-e majd oltás nélkül utazni? Talán. De az egyértelműen látszik, hogy az oltottak előtt nyitva állnak majd a határok. Kiválasztjuk az úticélt, elindulunk, és élvezzük az utazást. Élvezzük, hogy új helyekre jutunk el, érdekes kultúrákat, új ízeket ismerünk meg, és a saját szemünkkel láthatjuk a régóta vágyott hegyeket vagy a tenger hullámait. Szabadon! Mint régen. Mert ez a szabadság az amire vágyunk amikor útnak indulunk. Ezért vagyunk oly sokan, akik nem csak szeretnek utazni, de szenvedélyünk is az utazás. Mi vagyunk az Utazás Szerelmesei.

 

Meglepetéssel készültünk Valentin-napra!

Egy kedvességgel készülünk Bálint-napra azoknak, akik hozzánk hasonlóan, már alig várják, hogy ismét eljöjjön a jó idő és utazhassanak. Február 11 és 14. közt (péntektől hétfőig) MINDEN Proko Travel-es külföldi utazásra leadott foglalásnál 10.000 Ft EXTRA kedvezményt adunk a többi kedvezményünkön FELÜL, ha legalább ketten utaznak együtt! Bár február 14-ét jellemzően a szerelmespárok várják a leginkább, nálunk nem csak ők részesülnek a kedvezményből, hanem bárki, aki utastársával jelentkezik, legyen az a kedves ismerőse, szomszédja, rokona, utazó partnere, kortól és nemtől függetlenül.

Az extra árengedményhez csupán egy dolgot kérünk: mutassák meg, hogy Önök is az utazás szerelmesei! Facebook oldalunkon küldött üzenetben küldjenek számunkra egy fényképet mely Önökről készült egy korábbi utazásukon. Külön örülünk, ha a kép egy korábbi Proko Traveles úton készült, de ez nem feltétel, a mosoly az arcokon azonban igen! A célunk, hogy egy montázst készítsünk a Proko közösség képeiből, rajta olyan személyekkel, akik ízig-vérig az utazás szerelmesei.

A kedvezmény igénybevételéhez foglalását leadhatja weboldalunkon, a Proko Travel irodákban és viszontértékesítő utazási irodáinkban is országszerte több mint 300 helyen. A korábbi utazáson készült fényképet a Proko Travel Facebook oldalán keresztül küldött üzenetben (Messenger üzenetben) várjuk. Minden egyéb részletet megtalálhat promóciós szabályzatunkban.

 

Nincs kockázat.

És ne feledje, ha később meggondolná magát, semmi gond, március 1-ig ingyenes lemondási lehetőséget biztosítunk, tehát nincs vesztenivalója.

 

 

 

Vissza