Amikor jobban megbecsüljük a bőröndön lévő címke értékét…

2016.08.28.

A hollywoodi vígjátékok gyakran visszatérő eleme, hogy két szereplő összekeveri a bőröndjét egymással, de néha ez a valóságban is megtörténik.

Nem is akárhogy, nem is akárkikkel!

Egy átlagos kiruccanás során is könnyen bonyodalmat okozhat, ha egy utastársával hasonló vagy valami csoda folytán egyforma bőrönddel indul el. De mi történne, ha több száz embernek lenne ugyanolyan bőröndje, mint Önnek? A brit olimpiai csapat a sikeres szereplés után a második legtöbb, 27db aranyéremmel érkezett haza londoni Heathrow reptérre, ahol meglepődve tapasztalták, hogy még egy kihívást kell megoldaniuk. Mivel mindenki egyforma piros bőrönddel utazott - amit a brit olimpiai szövetségtől kaptak - így ez a kaotikus kép fogadta a repülőből kiszálló olimpikonokat: Ezután az olimpikonok sorra töltötték fel a képeket a közösségi oldalakra ilyen és ehhez hasonló megjegyzésekkel: „A piros az enyém!” illetve „Valaki nem látta a piros táskámat?” Ha a hétköznapi utazó is le szeretne szűrni egy tanulságot ebből a történetből, az az lehet, hogy mindig rakjunk címkét a bőröndre, amin a nevünket és az elérhetőségünket is feltűntetjük. Így segíthetünk a helyzetünkön, ha bőröndünk véletlenül elkeveredik, vagy egy másik utazó is pont olyan csomaggal utazik, mint mi. Bár azért annyira lehet, nem lennénk csalódottak, ha egy olimpiai érmet találnánk a pihenésről hazatérve bőröndünkben!

Böröndök összekeverése - utazás

Forrás: http://www.boredpanda.com/british-olympic-athletes-red-bags-heathrow-airport/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook Kép forrása: Twitter

Vissza