Ha kedd akkor Belgium

2014.08.17.

Nem tudom mennyire emlékeznek arra a régi buszos társasutazási témát feldolgozó filmre, hogy "Ha kedd akkor Belgium". Ha nem, akkor javaslom nézzék meg, nagyon szórakoztató és bemutat sok utas típust, akik résztvevői egy társasútnak. Nos az én esetemben ez úgy módosult, hogy ha vasárnap akkor Belgium.
Történt ugyanis, hogy egy nagyon jó idegenvezetőnk vezet az IBUSZ-nak is. Decemberben már megbeszéltük, hogy augusztus elején elviszi az angliai csoportunkat. Nem is lett volna ezzel probléma, de az IBUSZ-nak 2 nap átfedéssel indult egy skót csoportja (ez februárban derült ki, akkor határozták meg az indulás időpontját) és azt mindig ő szokta kísérni idegenvezetőként. No ekkor jött a "mit csináljunk?" Zoli le akarta mondani, de ebbe én nem akartam belemenni. Addig-addig gondolkodtam,míg végül kitaláltam a megoldást. Zoli végigviszi a csoportot Anglián, áthajózik velük a kontinensre és ott átveszem tőle a csoportot, megcsinálom a brüsszeli városnézést majd alszunk Németországban és következő nap pedig hazahozom estére a csoportot. 
Így is történt: Szombaton kirepültem Brüsszelbe, megaludtam, délelőtt a központban átvettem a csapatot, megcsináltam a gyalogos és a buszos városnézést, majd a repülővel hazaindulókat kivittük a reptérre és a többiekkel szépen hazajöttünk. Szerintem semmit nem veszítettek az utasok, sőt Belgiumról, Németországról hallhattak más információkat is. 
Egyébként augusztus végén ismét megyek erre a területre, mivel - jobb híján - én viszem a "Tulipánok országa Hollandia" című Benelux körutunkat. Apropó: van még rá hely, ha valakit érdekel a terület jöjjön velünk (velem) és tekintse meg. 
Nagy tempóban folynak már az október 23-ai hosszú hétvégére történő jelentkezések. Az utóbbi 10 napban nagyon sok megrendelés érkezett. Ha valaki gondolkodik ezen akkor javaslom minél előbb lépjen, mert szerintem 1-2 héten belül több úttípus be fog telni.
Még két információ: kaptunk még 4 repülőjegyet a "Mesés Indokína" utunkhoz, szóval a már lezárt csoporthoz (mert először elfogyott a repülőjegy ) tudtunk még 4-et vásárolni (valószínűleg valaki lemondott egy csoportot), akit érdekel ez vagy a "Keresztül Dél-Amerikán" (Peru, Brazília ) utunk még tud ezekre az egzotikus útjainkra jelentkezni. 
Még egy hírt osztok meg Önökkel. Elmegy egy kolléganő tőlünk. Sajnálom, de közben nagyon büszke is vagyok rá. Anita, akinek a munkájával Önök is - valószínűleg - találkoztak elmegy a cégünktől. Az utóbbi 2 évben Anita írta a hírleveleket, kör-emaileket. Amiért büszke vagyok rá, az a hely amire "lecserél bennünket". A Google közép-európai központjába megy Lengyelországba. Az írországi központ "nézte ki magának" és többfordulós felvételi után kerül a Google csapatába. Ki kell költöznie Lengyelországba, ami azért új helyzetet teremt számára, de hatalmas lehetőség. Mondtam is neki viccesen: "Na akkor remélem, ha valaki azt üti be, hogy "Európa" a Google-be akkor is első helyen a PROKO TRAVEL fog feljönni". :)  Sajnálom, hogy elmegy, de ilyen lehetőséget (még a PROKO TRAVEL miatt sem :) ) szabad kihagyni. Szóval úgy dolgozz Anita, hogy büszkék lehessünk rád és reméljük Te sem felejtesz bennünket. ( Tudod, ha beütik, hogy Európa... :)
Legközelebb Brüsszelről teszek fel képeket. Brüsszel TOP 10.

Vissza