24 év? Már annyi?

2017.05.11.

Egy születésnap mindig alkalmat nyújt a visszatekintésre - ez a vállalkozások életében is jelen van. Amikor megalapítja valaki a cégét természetesen az a célja, hogy az a lehető legtovább és leghatékonyabban működjön. Soha nem merült fel bennem az évek során, hogy valaha csődbe menjünk, de számomra is meglepő a fejlődés, amit az elmúlt 24 év alatt elértünk.

Nagyon sokat változtak az utazási szokások és igények, a cégünk is ennek megfelelően alakította és változtatta szolgáltatásait. Nosztalgiázzunk együtt!

Proko Travel születésnap

Hogyan indult a Proko Travel?

Amikor megalakultunk akkor egy telefonnal összekötött faxgépünk volt és egy szegedi sportbolt egyik sarkában található íróasztalunk. Alig fértünk el ketten mögötte Fleisz Tünde kolléganőmmel (ő azóta a makói irodát vezeti). Így indítottuk a Proko Travelt. Szegeden jelenleg számos vonalunk van, arra pedig nem is vállalkozom, hogy összeszámoljam a 200 négyzetméteren található íróasztalaink számát.

Azóta volt, amikor hét irodánk volt, most jelenleg négy városban, négy irodában találhatnak meg bennünket utasaink. Ha az idegenvezetőket is számoljuk, akkor több, mint 50 főnek adunk munkát és ezekbe nem számoljuk bele a buszos társaságokat. Az irodák számának csökkenésében szerepet játszik az, hogy a fax-telefon szolgáltatás helyett mi is interneten kommunikálunk. Manapság nem kizárólag a személyes kontaktus a fontos (habár nem elhanyagolható), hanem az elektromos csatornák is az életünk részei lettek. Hírlevelektől kezdve a Facebookon át egészen addig a blogig, amit a kedves olvasó most is olvas.

Szeretnék köszönetet mondani annak az 500 értékesítő partnernek, akik lehetővé teszik, hogy Proko Travel utakat az ország minden területén meg lehet találni. Nélkülük nem tartanánk itt!

Nem változott, hogy ma is örömmel segítünk utazások kiválasztásában és az érzés továbbra is hamisíthatatlan, amikor valaki elégedetten tér haza egy Proko Travel útról.

Nincs születésnap torta nélkül, de remélem annyian veszik igénybe egy napig érvényes születésnapi kedvezményeinket, hogy ne legyen időnk tortát enni május 11-én! Eláll az péntekig is!

Születésnapi kedvezmények

Az akció kialakítását megelőzően törzsutasainkat is megkérdeztük - egy online kérdőívet küldünk ki néhány száz főnek, azt a kérdést feltéve, hogy ők mely utakat szeretnék akciósan foglalni. Ezeket feldolgoztuk, amelynek eredményeképp összeállt a kedvezményes utak listája. Törekedtünk arra, hogy az utak minél nagyobb területet fedjenek le: 27 országot fedünk le a születésnap alkalmából. Ezeknek nagyrésze európai, de az érdeklődők találhatnak egzotikus utakat is. Természetesen nem maradhatott el az utak közül a Proko Travel egyik legnépszerűbb utazása, a Cseh világörökségek és a száztornyú Prága, amelyre 50 ezer forint alatt lehet foglalni. Bízom benne, hogy mindenki talál megfelelő időpontot, hiszen van választási lehetőség: összesen 62 időpontot hirdettünk meg.

Sz

Vissza