4 tuti tipp, hogyan hozzuk ki a legtöbbet nyári fotóinkból + 1 extra meglepetés

2018.09.19.

Mivel idegenvezetőként is tevékenykedek a cégben, tudom, hogy legtöbb utasunk több száz képet is készít 1-1 utazás alkalmával. Az elkészült fotók azonban nem csak az élmények megörökítésében segítenek, rengeteg kiaknázatlan lehetőséget is rejtenek magukban! Ezen bejegyzésemben néhány kreatív megoldást hoztam Önöknek a felhasználásukra.

1. Fotókönyv az utazásokról

Manapság nagyon divatossá vált a fotókönyvek készítése. Az interneten is elérhető online programok segítségével még a laikusok is könnyedén össze tudnak állítani egyet. Ajánlom figyelmükbe a CEWE programot, melynek használata gyorsan elsajátítható, mégis profi fotókönyv készíthető az eszközei segítségével. A végeredmény egy hagyományos fotóalbumokhoz hasonló, mégis jóval különlegesebb képgyűjtemény lesz. CEWE fotókönyv utazásokról Alig 3 hónapja volt az esküvőm, melyen természetesen több száz fotó is készült. Feleségem kiválogatta a kedvenceit, majd egy csodás könyvet állított össze belőle. Mondanom sem kell, remek ajándékként szolgált szeretteinknek, és kiváló emlék lett a mi polcukon is! Őszintén ajánlom mindenkinek.

2. Fotós ajándék és dísztárgyak

Manapság lehetőségek tömkelegéből válogathatunk, ha mindennapi használati tárgyainkon szeretnénk viszontlátni legkedvesebb fotóinkat: bögre, egéralátét, hűtőmágnes, kulcstartó, és még hosszasan sorolhatnám… Az én személyes kedvencem mégis a „hagyományos” nyomtatott képek egy modernebb változata, a vászonkép. Sokkal különlegesebb hatást kapunk, ha a kedvenc nyaralós fényképünket – a szokásos fotópapír helyett – egy keretre feszített vászonra nyomtattatjuk rá. Egy ilyen kép bármely otthon stílusos kiegészítője lehet. A többi ajándék és dísztárgyhoz hasonlóan nekünk csupán a fényképet kell kiválasztanunk, és a nyomdai cégek vállalják az elkészítését.

3. Videó bemutató

Egy kicsit nagyobb informatikai tudással kisfilmet is szerkeszthetünk az utazás során készített fotóinkból. Nagyon fel tudja dobni az élménybeszámolót, hogyha egy kellemes, zenés videóban váltogatják egymást a szebbnél szebb pillanatok. Ráadásul az internetre feltöltve ismerőseinkkel is megoszthatjuk, hogy milyen gyönyörű helyeken jártunk. Több utasunktól kaptunk már ilyen képes összefoglalót, mindig örömmel látjuk őket. :)

4. Fotópályázat a Proko Travelnél

Végül, de nem utolsó sorban a jól sikerült fényképeinkkel akár a következő utazásunkat is olcsóbbá tehetjük! Idén is várjuk Utasaink képeit a több mint egy évtizede meghirdetésre kerülő Fotópályázatunkra, ahol utazási utalványokkal díjjazzuk a legjobb fényképeket! A szavazás folyamata teljesen demokratikusan és nyíltan történik. A Proko Travel munkatársai közösen hozzák meg a döntést. A szavazást élőben közvetítjük Facebook oldalunkon! Mindenkit biztatok arra, hogy keresse elő az idei utazásainak legjobban megörökített pillanatait, és induljon velük az értékes nyereményekért! A fotópályázattal kapcsolatos információkat IDE KATTINTVA érheti el.

+1. Extra meglepetés

2018-ban először Videópályázatot is hirdetünk, így fotói mellett mostantól a Proko utazásai során készített videófelvételeit is várjuk! Fontos tudnivaló: nem szükséges szerkesztett anyagot küldeni, nyers felvételekkel is lehet nevezni! Az első alkalomra tekintettel 1 különleges szabályt hoztunk: az elmúlt évek bármely útjáról, így 2018 előtti utazásairól is küldhet be videót. Megéri jelentkezni, ugyanis az általunk legjobbnak ítélt felvétel díjazása mellett 2 további szerencsés beküldőt sorsolunk ki, akik szintén nyereményben részesülnek. Összdíjazás: 40.000 Ft

Beküldés módja

Töltsön fel maximum 3 videót a következő oldalrahttps://www.dropbox.com/request/uIdIVq9l5NexwAx6dQAA  Feltöltés menete: kép_útmutató_videópáylázat_v2_borito kép_útmutató_videópáylázat_v2_1 kép_útmutató_videópáylázat_v2_2 kép_útmutató_videópáylázat_v2_3 kép_útmutató_videópáylázat_v2_4 kép_útmutató_videópáylázat_v2_6 kép_útmutató_videópáylázat_v2_7

Vissza