A blog megújulása

2016.03.08.

Kedves Olvasóim!

Hat évvel ezelőtt azzal a céllal kezdtem bele ennek a blognak az írásába, hogy törzs-utasainkkal, utazási partnereinkkel, és általánosságban minden utazás iránt lelkesedő érdeklődővel megosszam személyes tapasztalataimat, melyeket az elmúlt közel 40 évben szereztem az utazás világában. Az első betű leütése óta közel félezer blogbejegyzés született, melyek igen változatos témákat érintettek – egzotikus utazási beszámolóktól, a turisztikai szakma kulisszatitkain át, a hó fogságában töltött napokról szóló leírásig –, azonban bármilyen témáról is volt szó, mindig igyekeztem hű maradni a blog elkezdésekor lefektetett elveimhez: kizárólag hiteles és első kézből származó gondolatokat, tapasztalatokat osztok meg, még akkor is, ha azok nem mindig hízelgőek minden érintett számára.

Megújult a Proko Travel blog  2016-ban

Rejtő Jenő és a Proko Travel Blog

Ezt jelezte blogom korábbi – Rejtő Jenőtől kölcsönzött – címe: „Az igazgató közbeszól, néhány ember őszinte sajnálatára”. Ahogyan a blog olvasói tábora nőtt és a technikai fejlődés egyre újabb lehetőségeket biztosított, úgy döntöttem, hogy ideje nekem is haladni a korral, így a korábbi egyszerűbb formáról egy jóval impozánsabb és az olvasók számára kellemesebb élményt nyújtó új megjelenítést adni a blognak.

Bízom benne, hogy az impozáns forma előnyei ellensúlyozzák az új megszokásának nehézségeit. Amennyiben bármilyen technikai kérdésük merülne fel a hozzászólás illetve a követést illetően, IDE kattintva kaphatnak bővebb tájékoztatást, vagy a pronaygyula@gmail.com címre írva személyesen is kérhetnek segítséget. A megújult külsőben továbbra is megszokott őszinte tartalmat kívánom közvetíteni, így remélem a régi szlogen átalakítva is értelmet nyer, vagyis „az igazgató közbeszól, sokak őszinte örömére”.

Vissza