A fotókról

2014.02.01.

Több megjegyzés és vélemény olvasható a fotópályázatunkkal kapcsolatban. Örülök és köszönöm, hogy sokan elmondták és kifejtették véleményüket írásban és telefonon is.
perui arcok


 
 Feltették maguknak azt a kérdést, hogy miért csinálja ezt a PROKO TRAVEL?  Gondolom kevesen. Nem akarok senkit megbántani, de az eseten 70 %-ban élesebb jobb fényviszonyok közt, profibb fényképezőgéppel készült felvételeket is be tudtunk volna tenni a katalógusunkba, de nem ez volt a célunk. Az volt a cél, hogy az utazni vágyok lássák, hogy akik már voltak ezen az úton milyen csodákat láttak.Szerintem hihetőbb az egész út, ha elolvasom az utasok véleményét (lásd vendégkönyv) megtekintem az utasfotóikat (lásd fotópályázat) mintha csak az iroda leírását olvasom és valamilyen profi (pl. légi felvételt) látok mellette, amilyen pozícióból én soha nem fogom látni azt a várost, épületet....


 
Macchu Picchu
Főként ezért írtuk ki a fotópályázatot. Azokat pedig, aki vették a fáradságot és elküldték legszebb felvételeiket jutalmazni akartuk. Mivel oly sokan voltak akik ezt megtették, kitaláltuk, hogy szavazzunk, mivel döntenünk kellett, hogy kit jutalmazzunk. Így jött ki a végeredmény. Biztos ha másik 24 fő szavazott volna más lett volna a döntés, (bár a különdíjas utasunk fotói (Farkas Csaba - Keresztül Dél-Amerikán) biztos mindenkinél a legjobbak közt szerepelne. (mellékelek még néhány fotóját az útról).
Iguaccu


A közönségdíjra még lehet szavazni. Feltétlenül nézzék meg a PROKO TRAVEL facebookján a felvételeket, és az Önnek legjobban tetsző(k)re szavazzon.
Meg kellett érkeznie mindenkihez - aki kért - a 2014-es katalógusunknak. Idegenforgalmi középiskolások borítékolták és sajnos néhány borítékba tavalyi katalógust tettek. Ha valaki ilyet kapott volna kérem írjon, vagy hívja irodánkat és azonnal korrigáljuk a hibát. Elnézést a kellemetlenségért.
 
Rio Krisztus szobor
Két egzotikus körutunk van későbbi indulási időpontja is (mint amit a téli katalógusunkban közöltünk) melyekre még várjuk a jelentkezőket.: A salsa és a szivar hazája Kuba március 24 - április 03-ig tart. A Keresztül Dél-Amerikán pedig április 08 - (hosszabbítással együtt) 23-ig tart. Kuba indulása már biztos, a Peru- Brazília út indulása pedig 95%-os.
 
Kriszrtus szobor a várossal

 
Elképzelhető, hogy a Kubával én is kimegyek, hogy a partnerrel egyeztessem a további együttműködést. Ezen az úton az idegenvezető Anikó lesz, aki sok időt tölt Kubában, mivel kubai a férje. Ebből következően rengeteg "titkos" információt fog tudni mesélni az utasoknak. Szóval jöjjenek velünk.
A másik utat Miklós viszi már évek óta.

 

Vissza