Nyitólap  /  Blog  /  Itthon történt  /  Címlap

Címlap

2012.01.04.

Amikor elkezdtem a blogírást nem az volt a célom, hogy reklámkampányt indítsak a PROKO TRAVEL mellett. Miért? Azért, mert aki megtalálja és olvassa a blogot az úgyis szimpatizál  - valamilyen szinten - velünk. Őnekik felesleges dicsekedni, propaganda szöveget nyomni. 
Fő célom az volt, hogy elmondjam véleményemet néhány dologgal kapcsolatban és az, hogy kicsit betekintést adjak egy utazási iroda mindennapjaiba. Lássák, hogy milyen problémáink vannak, mivel küszködünk és milyen feladatokat kell megoldnunk. Mellette azért néhány uti beszámolóval színesítjük az oldalt. Most ismét egy kis belső információ.  Készítjük az új katalógust.. Keressük a legmegfelelőbb címlapot. Talán lassan meglesz. Mellékelek most 2 oldalt melyet úgy tűnik még nem végleges.
 
 
A középső kép már fix. A baloldali képek még változhatnak, ép úgy mint a betűszín. Valószínűleg az itt látható 2 közül egyik sem lesz. Milyen lesz ? Az eldől holnap vagy holnap után. Addig Önök is gondolkodhatnak, hogy milyet tudnának elképzelni.Jó tervezést. (A képre kattintva fel tudják nagyítani a fotót.)
 
 
 

Vissza