Decemberi feladatok

2012.12.09.

Ma jönnek haza az első adventi csoportjaink. Remélem a hideg és a nagy hó nem fog "bekavarni"  és mindenki szerencsésen és időben hazaér. Ma is 4 csoport jön haza és jövő héten is 4 csoport indul.
Lassan kezdenek összeállni a programok és az időpontok a 2013-as évvel kapcsolatban.
Ezen a héten egyik programunkat megváltoztattam, attól függetlenül, hogy már le volt kérve hozzá az összes szállás. Ez az út a "Welcome to England", mely programban London és D-Anglia szerepelt. Sokat gondolkodtam rajta és végül eldöntöttem, hogy másfelé viszem London után (ahol 3 éjszakát tölt) a csoportot. Az új útvonal: Oxford, Stratford-upon-Avon (Shakespeare született itt), Warwick (híres kastély van ott), Nottingham (Robin Hood városa), York és Hullból hajóval fog visszajönni a csoport Rotterdamba.Csupán Stonhenge programból való kimaradását (annyira kiesik, hogy nem fér bele ebbe az új programba) sajnálom.
Van egy - most már hivatalos - változás cégünknél. Túri Krisztián kollégától közös megegyezéssel dec. 31-től megválunk. Krisztián írta a kör-emeileket (kiválóan), de új koncepció lesz (Szegeden egy 3 fős team fogja a továbbiakban az internetes dolgokat összefogni), és mivel Krisztián Bp-en marad, nem tudtuk összeegyeztetni ezt a munkát a jövőt illetően.Sokat tett a cégért, kívánom, hogy találjon a miénknél is jobb munkahelyet.
Most hétvégén Siófokon lesz az év végi összejövetelünk. Itt szavazunk a legjobb fotókra is. A szavazás után idén is lesz "közönség díj". Felteszünk kb. 50 fotót a facebookra és Önök is szavazhatnak a legjobbakra.
Az adatok már 90%-ban megvannak. Jó hír, hogy céges szinten kb. a mult évi eredményt (mely minden idők legjobb éve volt) meg tudjuk közelíteni. A saját útjaink eladása kicsit csökkent, de a vidéki irodák, különösen Makó és Budapest nagyon szép évet produkált ügynökölt utak tekintetében.
Siófokon sorsolunk a véleménynyilvánító lapok visszaküldői közt is.
Már folynak cégen belül az újításokkal kapcsolatos munkálatok. Ahogy kész, eldőlt egy egy dolog kinézete, jellege arról Önök fognak először tudomást szerezni.
Kezd kirajzolódni az új katalógus elkészülésének menete is. Várhatóan december végén és január elején szerkesztjük a kiadványt és még januárban, de a hónap második felében lesz nyomtatott példány. Előreláthatóan 84 oldalas lesz a 2013-as katalógusunk. Lesznek benne partner ajánlatok, de csökkentett számban.
Úgy tűnik, az is eldőlt, hogy megújítjuk a címoldalt és vastagabb fóliázott borított fog kapni kiadványunk. A pontos jelleg még nem ismert.
Szintén sokat gondolkodunk a 20 éves akciókkal kapcsolatban. Valószínűleg 2 fajtája lesz. Egy olyan amikor a korán jelentkezők közt sorsolunk ki ajándékokat (ez a sorsolás várhatóan az Utazás kiállításon lesz ) és valószínűleg a buszon is csinálunk sorsolást. Ennél többet még nem akarok mondani, mert ezek is csak most kezdenek kialakulni.
Az év értékelő összejövetelről biztos beszámolok Önöknek.
 

Vissza