Év Idegenvezetője 2017 szavazás

2017.11.16.

Nagy örömmel tölt el, hogy 2017-ben ismét egy nagyszerű Proko-idegenvezetőt tudhatunk az Év Idegenvezetője díj jelöltjei között. Ezúttal Kámán József kollégám került be a legjobbak közé, így idén ő is versenybe szállhat a neves címért. Az Önök szavazatainak is köszönhetően 2016-ban feleségem, Ildikó lehetett a boldog nyertes, amit ezúton is köszönünk! :) Úgy gondolom, hogy idén is jó eséllyel indulunk, hiszen egy nagyon tehetséges munkatársunk száll ringbe. Józsi több mint 30 éve dolgozik idegenforgalomban, közel 10 éve a Proko-csapat egyik meghatározó tagja. Kiváló szakember, aki imádja azt, amit csinál.

Ahogy Ő fogalmazott korábban: „A csoportkísérések során vagyok igazán elememben, az idegenvezetés a szívem csücske. Egy-egy szezon előtt mindig van bennem egyfajta „pezsgés”, amolyan jófajta izgalom, e nélkül nehezen tudnám elképzelni az életem.”

Proko Travel idegenvezetője a 2017-es év "Év Idegenvezetője díj" jelöltjei között

Utasaink körében is nagy népszerűségnek örvend. Különösen az Adventi útjaiért lelkesednek, melyek során egy 40 fős busztársaságban is képes egyedülállóan meghitt légkört teremteni kedves, közvetlen személyiségének köszönhetően. Idén debütáló Vigyük kirándulni gyerekeinket és unokáinkat című utunkat is ő vitte, amely hatalmas siker volt. Ezen az utunkon újfent bebizonyította: a kor nem számít, pillanatok alatt megtalálja a közös hangot bárkivel. Ha vett már részt Józsi által vezetett úton, és Ön is jól érezte magát, akkor kérem, adja le rá a voksát! Úgy gondolom nála mindenképp jó helyre kerülne eme nemes cím. Szavazni e-mailben tud az evidegenvezetoje2017@gmail.com címen. A levélbe ne felejtse el beleírni: - A jelölt nevét (az e-mail tárgyában kell feltüntetni) - Azt, hogy milyen minőségben szavaz (utas, iroda vagy kolléga) - Azt, hogy milyen úton és mikor utazott vele (egy konkrét út dátumával) - Indoklást néhány mondatban, hogy miért tartja alkalmasnak a díj elnyerésére. A szavazatok beküldésének határideje: 2017. november 30.  http://turizmusonline.hu/aktualis/cikk/ki_lesz_az_ev_idegenvezetoje  

Vissza