Évzáró Proko Travel módra

2016.12.31.

Karácsony előtti héten volt a cég évzáró összejövetele, melyet egy Mezőtúri kellemes 4 csillagos szállodában töltöttünk. Az első nap a szórakozásé volt, megnéztük a Mini Magyarországot, sétáltunk a szarvasi arborétumban, mely sajnos így télen nem mutatott túl sokat. Délután bowlingoztunk egyet, este pedig szokás szerint játszottunk.

Ha valakinek van kedve kipróbálni a játékunkat, akkor mellékelünk három feladatot.

A következő nap volt a szakmai rész, mely során kiválasztásra került az utas képekből a 2016 évi nyertes felvétel. Ha valakit érdekel, akkor a mellékelt videón megtekintheti a szavazás utolsó fázisát. Nagyon szoros versenyben dőlt el az első 3 hely sorsa.

Ezt követően minden iroda kiértékelte a 2016 évi munkáját prezentációval és számokkal alátámasztva. A végén pedig Én összegeztem a cég éves tevékenységét. Örömmel oszthatom meg Önökkel azt a tényt, hogy a bevételt tekintve 12,6%-os növekedést mutatott cégünk összességében. Ebben szerepet játszott az, hogy több utat tudtunk idén elindítani, azon kívül volt egy több száz fős konferenciánk.

minden iroda kiértékeli a 2016 évi munkáját prezentációval

Beszéltünk a 2017-es évről, melynek szervezése, programírása folyamatban van. Most kötjük hozzá a szállásokat, de az előjelentkezést már biztosítjuk azoknak az utasoknak, akik már biztosak abban, hogy jövőre melyik útra szeretnének menni. Az új utakra az előjelentkezést még nem biztosítjuk, mivel nem akarunk senkit megtéveszteni.

2017-es év tárgyalása

 

Befejezésül, de nem utolsó sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek magam és munkatársaim nevében!

Vissza