Évzáró Proko Travel módra

2016.12.31.

Karácsony előtti héten volt a cég évzáró összejövetele, melyet egy Mezőtúri kellemes 4 csillagos szállodában töltöttünk. Az első nap a szórakozásé volt, megnéztük a Mini Magyarországot, sétáltunk a szarvasi arborétumban, mely sajnos így télen nem mutatott túl sokat. Délután bowlingoztunk egyet, este pedig szokás szerint játszottunk.

Ha valakinek van kedve kipróbálni a játékunkat, akkor mellékelünk három feladatot.

A következő nap volt a szakmai rész, mely során kiválasztásra került az utas képekből a 2016 évi nyertes felvétel. Ha valakit érdekel, akkor a mellékelt videón megtekintheti a szavazás utolsó fázisát. Nagyon szoros versenyben dőlt el az első 3 hely sorsa.

Ezt követően minden iroda kiértékelte a 2016 évi munkáját prezentációval és számokkal alátámasztva. A végén pedig Én összegeztem a cég éves tevékenységét. Örömmel oszthatom meg Önökkel azt a tényt, hogy a bevételt tekintve 12,6%-os növekedést mutatott cégünk összességében. Ebben szerepet játszott az, hogy több utat tudtunk idén elindítani, azon kívül volt egy több száz fős konferenciánk.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Beszéltünk a 2017-es évről, melynek szervezése, programírása folyamatban van. Most kötjük hozzá a szállásokat, de az előjelentkezést már biztosítjuk azoknak az utasoknak, akik már biztosak abban, hogy jövőre melyik útra szeretnének menni. Az új utakra az előjelentkezést még nem biztosítjuk, mivel nem akarunk senkit megtéveszteni.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Örömmel számolunk be, hogy adventi útjainkról (több mint 10) sikeresen hazatértek utasaink. Nagyon sajnáljuk azokat, akik a buszbaleset miatt életüket vesztették és megsérültek.

Befejezésül, de nem utolsó sikerekben gazdag új évet kívánok mindenkinek magam és munkatársaim nevében!

Vissza