Nyitólap  /  Blog  /  Itthon történt  /  Facebook

Facebook

2014.07.03.

Új témát vetek fel. Kíváncsi vagyok a véleményükre. Ez pedig a Facebook. Őszinte vagyok ezzel kapcsolatban is. Én nem szeretem és csak minimálisan használom. Mit jelent ez? 2-3 hetente ránézek a beérkező leveleimre, visszaigazolom a bejelöléseket és kb. kész is. 
Nos ezzel kapcsolatban vetődött fel egy kérdés az irodában, hogy növeljük-e a Facebook megjelenéseinket, avagy nem. Nem nehéz kitalálni, hogy én nem voltam a Fecebook mellett erősen kampányolók között. A fő indokom az volt, hogy egyrészt ez az oldal inkább a személyes kapcsolattartásokról élményekről, benyomásokról szól, nem pedig a marketingről, másrészt a mi utazóközönségünk ritkábban Fecebook-ozik. Ez inkább a tinik oldala. Jött az ellenoldal, hogy ez egy plusz információ forrás, melyet nem szabad elhanyagolni és manapság már minden korosztály használja folyamatosan. Addig-addig, míg a végeredmény az lett, hogy próbáljunk ki egy kampányt.
"Kilőttünk" egy olyan utat, mely biztosan indul és viszonylag kevés utas van rajta, és jó lenne még rá utas. Ez pedig a "Toscana és a csodás Közép-Itália" augusztusi utunk lett. Első tervünk az volt, hogy meghirdetjük a Facebook-kon, ezt az utat és aki megosztja és like-olja azok között kisorsolunk egy 20.000 Ft-os utalványt. Erre mondtam én, hogy ez nagyon gagyi. Legalább legyen egy kis játék ezzel kapcsolatban. No a végeredményt nézzék meg a Facebook - PROKO TRAVEL körutazások oldalnál. Kíváncsi vagyok véleményükre. Egyrészt arra, hogy a Facebook-ot mennyire tartják jónak utak népszerűsítésen céljából, másrészt az itt meghirdetett és kitalált marketing módszert jónak találják-e?
Örülnék, ha megosztanák véleményüket. Ja egyébként valóban van még hely a Toscanra (Facebook nélkül is.)
Más, ma hazaért 4 csoportunk: Baltikum, Ny-európai körutazás, sp. nyaralással, Olasz tóvidék és az Alpok kincsei. Eddigi információim szerint mindegyik jól sikerült. 
Ismét más téma: Meghirdettünk több pótcsoportot. Prágából, Krakkóból és Olaszország gyöngyszemeiből. Az eddigiekhez képest más időpontokban, hogy jó idegenvezetőt tudjak "rárakni". A Sörfesztivál csoportunk is betelt, azt - mivel kötött az időpont -, ugyanakkorra hirdettük meg. (Sörsátorral, programokkal). Ha valakit érdekelnének ezek az utak akkor weboldalunkon tájékozódhat az időpontokról és a pontos programokról. 
Romlik a forintunk, de nem tervezünk áremelést. Ha nagyságrenddel nem romlik tovább akkor nem is lesz. Ha 215-220 Ft közé esik az euróval szemben, akkor meglátjuk. Bízom benne, hogy ilyen nem lesz.
Befejezésül egy személyes dolog. Holnap lesz a kisebbik fiam, Bence diplomaosztója a közgázon. A masteren semmi változatosságot nem tudott betenni a vizsgáiba. 25 vizsgája + szakdolgozat + államvizsga mindegyik 5-ös lett. A "büdös kölök" jobb eredményt ért el mint az apja. Önök szerint illik az ilyen? Hogy mondom így neki, hogy " bezzeg apád..." :) 

Vissza