Foglalások

2013.02.07.

Beindultak a foglalások. Nem meglepően Ildi útjai a legkapósabbak.Van olyan útja, melyre már 28-an vannak, egy másikon pedig már 24-en. Nagyon jól indulnak a Skandináv utak is. 
Problémám, hogy több mint 200 vendégkönyv bejegyzést egyelőre még nem tudnak átemelni az új rendszerbe a fiúk, pedig az segítség az utasoknak az út választásban. Remélem találnak rá megoldást.
Nem beszéltem még róla, de vannak monitorok, ahol nem látható, egyben az egész oldal, csak alsó csúszkával lehet oldalra vinni. Ebben sajnos nem lesz komoly változás, mert modernebb nagyobb monitorra lett tervezve az oldal, mondván, hogy lassan úgyis mindenki ilyet fog használni. 
Most nem akarok többet foglalkozni a web oldallal. Javaslom időnként kattintsanak oda és látni fogják a változásokat.
Jaj elfelejtettem egy kérésre, kérdésre pontosan reagálni. A felvetés az volt, hogy lesz-e jelölés, hogy mely utakra van szabad hely. Mosolygó sárga arc volt eddig az igen és piros lekonyuló szájú arc volt a nem. Nem tudom milyen jelölést választanak a fiuk, de valamilyen lesz. Nincs jelölés még, pedig kellene a két tavaszi holland útnál. Mindkét út szinte teljesen betelt. Az egyikre már egyáltalán nincs hely a másikra (most fejből mondom), vagy 1 vagy 2 hely van csupán. 
Jól telnek a március 15-ös utak is. Prágában már a pótcsoport is úgy áll, hogy biztos, hogy indul, ez vonatkozik a lengyel, a szlovén, a római és a bécsi utakra is, de ezekre van még hely. Külön kiemelném a bécsi utat, mivel a májusi koncertjegy problémák miatt, valószínűleg a májusi időpont elmarad. Nyáron pedig nincs előadás a Musikverein-ban. Miért hangsúlyozom ezt? Azért mert ha valaki idén szeretne ott komolyzenei előadáson részt venni,  akkor erre csak ebben az egy időpont lesz lehetőség! Biztos indul a csoport is van még rá néhány hely. 
Befejezésül még egy megjegyzés. Kiküldtük a katalógusokat. Ha valaki nen kapott az már nem fog kani, csak akkor, ha ezt jelzi a lányoknak az info@prokotravel.hu e-mail címre. Jövő hét közepére minden partner irodába eljuttatjuk a prospektusunkat (nagy részében már ott is van), aki nem kapott az úgy is hozzájuthat ha bemegy bármely partner irodába. 
Továbbra is javaslom, ha valakinek van megszokott irodája, ahol tudja intézni a PROKO foglalásokat, nyugodtan menjen be oda, mert a partner irodákban is nagyon jó kiszolgálást fognak kapni. 
 

Vissza