Holnap nyitás

2014.01.11.

Holnaptól lehet árakkal látni a 2014-es katalógusunk programjait. Volt amelyiket már szöveggel feltettünk az internetre, de csak holnaptól láthatóak árral is. Ezzel megnyitjuk a foglalásoknak a rendszert.
Vasárnap lehet mazsolázni, nézegetni a programokat és hétfőn már foglalni is lehet. Reggel 9-kor nyitnak irodáink és onnantól "szabad a gazda", de természetesen interneten is lehet majd foglalni.  
A katalógusunk szerkesztése 90 %-os állapotban van. Ez naponta kb. 3-5 %-al növekszik, azaz legkésőbb keddre kész teljesen. Szerdán adjuk nyomdába és vagy csütörtökön, vagy pénteken nyomják. Ígéretet kaptam, hogy várhatóan hétfőn vagy kedden hoznak le belőle 3 raklapnyit Szegedre. Ebből postázunk azoknak, akik kértek katalógust. Várhatóan jövő hét végén vagy rákövetkező hét elején érhet oda mindenkihez postán a katalógus.Ha valaki nem kapná meg január 23-ig, akkor feltétlenül jelezze felénk. (Természetesen csak akkor ha szeretne kapni). Azért ne telefonáljon senki, hogy " Nem kaptam 2014-es katalógust, de nem is kérem, mert nem szeretek utazni." :) 
Idén is van új út és van olyan is, amelyik idén olcsóbb mint tavaly volt. Sajnos nem ez az általános, de most is a minőséget helyeztük előtérbe. Biztos van több desztinációban (útvonalban) nálunk olcsóbb ajánlat a piacon, de nekem az álláspontom, hogy ha évente maximum egy-két alkalommal elmegyek nyaralni, akkor ne menjek sokkal rosszabb körülmények közé, mint amit otthon megszoktam, pláne ha fizetek is érte. Sőt az sem baj ha kicsit jobbak a körülmények... Ez a szemlélet érződik a katalógusban is.
Idén is, ha 2-3 €-val drágább volt a **** szálloda, akkor inkább azt választottuk, nem a ***-ot. A **-os szálláskategória szóba sem kerül már évek óta ajánlataink között. 
Tovább fiatalítottuk a buszparkunkat. Remélem műszakilag is megfelelőek lesznek a 2014-es évben is. 
Bízom benne, hogy megtisztelnek bizalmukkal bennünket az idei évben is, és ehhez kívánok mindenkinek sok sikert és örömöt, továbbá kellemes PROKO úttat a 2014-es évre.

Vissza