Így szerezheti meg akciósan a legjobb ülőhelyet téli utazásainkon

2018.08.29.

Augusztus 31-én megnyílnak téli útjaink! Ezen alaklomból egy praktikus témával készültem Önöknek. A foglalási időszak megkezdésekor sokszor halljuk a kérdést, hogy mégis melyik a legjobb ülőhely egy autóbuszos utazáson? Íme, a válasz: A legjobb hely egyéni preferenciáktól függ, ezért több szempont alapján kell értékelnünk a kérdést. Nézzük, hogy mely ülések elégítik ki leginkább a különböző igényeket!

Ülőhely előfoglalás - Proko Travel - buszos utazás

Az első sorok

Az utak megnyitásakor mindig hamar gazdára talál az első 1-2 sor. Ennek két oka van: ezeken a helyeken jó a kilátás, illetve garantált a gyors fel- és leszállás.

A leghátsó sor

Meglepő lehet, de sokan kifejezetten a hátsó sort kérik utazásainkon. Bár a legtöbb autóbuszon 5 hely van hátul, mi mindig csak 4-et értékesítünk közülük. Így – a plusz 1 szabad helynek köszönhetően - nagy kényelem várja az utasokat. Sokaknak az is előnyt jelenthet, hogy itt biztosan nem ülnek mögöttük, így a háttámlájukat sem fogják mozgatni.

A középső ajtó mellett

A feljáróval szembeni ülések (menetirány szerinti bal oldalon) is nagy népszerűségnek örvendenek. Ezeket a helyeket azok számára ajánljuk, akik nehezebben mozognak, mert a jó elhelyezkedés nagy könnyebbséget jelenthet fel- és leszálláskor.

A középső ajtó előtt

A középső ajtó előtti ülések nagy előnye, hogy – a hátsó sorhoz hasonlóan – itt sem ül senki mögöttünk, így a nélkül dönthető az ülés, hogy az bárkit megzavarna.

A középső ajtó mögött

Bár ez a hely is jó kilátást szolgálhat, fontos tudni, hogy az utasok lábainál egy függőleges paraván helyezkedik el. Ebből adódóan kevésbé tudják kinyújtani a lábukat, így magasabb Utasaink számára ezt nem szoktuk javasolni. Ugyanez igaz a bal első (gépkocsi vezető mögötti) ülésre is.

Miért ajánlott élni az előfoglalás lehetőségével?

Az utak megnyitását követően általában másfél hónapig foglalhatók előfoglalási kedvezménnyel utazásaink. Téli útjaink esetében ez most október 15-re esik. Ezen időszak a törzs és új utasaink számára is kiemelt kedvezményt jelent. Aki a foglalástól számított utolsó két évben részt vett Proko Travel utazáson, az törzsutasnak minősül, és számára 7% kedvezmény jár. Új utasainknak 5% előfoglalási kedvezményt nyújtunk az alap részvételi díjból. A kedvezmények a katalógusunkban és weboldalunkon feltüntetetteknek megfelelően vehetők igénybe.

A vonat busz nem vár…

Nem csak anyagi előnyökkel jár az előre tervezés. Mivel számos utazásunk már az előfoglalási időszak alatt betelik, érdemes időben leadni a foglalást. Nem öröm, ha azért kell lemondania az embernek egy kinézett útról, mert elfogytak a helyek.

Hogyan tudja leadni a jelentkezését?

Az utak megnyitását követően azonnal foglalhatóvá válik minden utazásunk. Foglalását a www.prokotravel.hu weboldalon, személyesen szegedi, budapesti, makói és békéscsabai irodáinkban, illetve országosan közel 500 utazási partnerünknél tudja leadni. Csapatunk szorgosan dolgozik azon, hogy a lehető leghamarabb visszaigazolja a leadott foglalásokat, ez azonban az utak megnyitását követő napokban – a nagy számú foglalásokból adódóan – akár néhány napba is beletelhet. Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!

Milyen garanciákat nyújtunk foglaláskor?

A Proko Travel 6+1 garanciát nyújt Utasainak, melyek garantálják az utazásunk nyugodt lefoglalását. Néhányat kiemelve közülük:

  • Minden utazásunkhoz ingyenes útlemondási biztosítást adunk
  • Kizárólag magas minőségű (3 és 4 csillagos) szálláshelyekkel dolgozunk
  • Online foglalások esetében – az adott feltételek mellett - díjmentes lemondási lehetőséget biztosítunk

A teljes lista weboldalunkon érhető el: http://www.prokotravel.hu/6+1garanciank/

Vissza