Nyitólap  /  Blog  /  Itthon történt  /  Karácsony

Karácsony

2012.12.21.

Ma volt az év utolsó munkanapja cégünknél. Évek óta a karácsony és a Szilveszter közötti időszakot kiadom a dolgozóknak. Igaz, szabadság terhére, de nem dolgozunk a 2 ünnep közt. Idén ez különösen szerencsésen alakult, mivel csupán 2 munkanap esik erre az időszakra. Úgy vagyok vele, ha valamit eddig nem tudtunk elintézni, avagy ha eddig nem kerestük meg a szükséges bevételt a december végén már nem tudunk rajta lényegesen változtatni.
Van olyan oldala is a dolognak, hogy pihenjék ki a kollégák magukat, hogy újult erővel tudják megkezdeni a következő évet.
Ma lezártuk az összes út szövegrészét és időpontját. Magyarul, minden jövő évi útnak megvan a tervezet indulási napja. Az árakat január elején tesszük hozzá. Akkor kalkulálunk. Megjöttek a szállásárak, a busz szállítok árai, szóval minden adva van ahhoz, hogy kialakítsuk az árakat. Ez január közepéig meg is fog történni.
Január közepétől lehet jelentkezni az utakra. A kalkulációval párhuzamosan szerkesztjük a jövő évi katalógust is és töltjük fel az adatokat a weboldalra.
Eldőlt, hogy miként fog kinézni az új logónk. A mellékelendő karácsonyi lapon már látható. A katalógus is változni fog, a mikénten még vannak nézetkülönbségek.
Az új utak tekintetében maradtak azok, amelyekről néhány bejegyzéssel ezelőtt írtam. Annyi még talán, hogy biztos most már, hogy lesz Kijev - Moszkva utunk. Még nincs frappáns címe. Van több elképzelés, most a "Keleti birodalmak fővárosai" a legjobb ötletem, de nem tetszik igazából, mert a keletből inkább Ázsiára asszociálnak az emberek és Ukrajna nem tudom mennyire nevezhető birodalomnak. Gondolkodtam, hogy miként lehet címbe bevonni azt, hogy ez a két legnagyobb területű ország Európában és azok fővárosait keressük fel, de nem lett jó ötletem. Az út egyébként repülős, a két főváros közt is repülővel megy a csoport. Először busszal volt tervezve, majd csak a 2 főváros közt terveztünk buszt, de különböző okok miatt végül is a repülős változat (7 nap) maradt.
Több iroda is bejelentkezett, hogy szeretne a jövő évi saját katalógusában PROKO TRAVEL utat betenni, ezzel is színesíteni az ajánlatait.Jelenleg a tárgyalások folynak, de várhatóan 5-6 iroda katalógusában vissza fog köszönni néhány PROKO-s út.
Befejezésül: KÖSZÖNÖM, hogy olvasták blogjaimat, elnézést az esetleges nyelvtani hibákért, és remélem mindenki egészségesen fog velünk utazni a jövő évben.
 

Vissza