Katalógus 2012

2012.01.03.

Beindultak vagy inkább folytatódtak a 2012-es katalógus munkálatai. Elég sok minden volt ma ezzel kapcsolatban. Elkezdődött az egyeztetés, hogy kitől és milyen utat vegyünk át. A tavaly előtti visszajelzések miatt tavaly már nem vettünk át utat az Unitraveltől. Én jó, megbízható irodának tartom őket, de utasaink között voltak akik nem voltak megelégedve a szolgáltatásuk minőségével, ezért nekem is át kellett értékelni a döntésemet. Jövőre sem lesz tőlük ajánlat a katalógusunkban. Lesz Car Tour  2-3 út és Kisalföld út 4 - 6 út. Vacillálok még egy irodán. Egy kiváló szakember, nagyon jó kolléga keresett meg, hogy tegyek be a japán ajánlataikból a katalógusunkba.  Még nem döntöttem. Függ a többiekkel történő egyeztetéstől is. Ami biztos, 80 oldalas lesz a katalógus. Már az is eldőlt, hogy idén sárga lesz a címoldal. 9. éve azonos a címoldal dizájn, mindig más színű kerettel. Egy utaskép - Dolomitok - lesz a címlapfotó. Holnap ha a grafikai stúdióban sikerül megszerkeszteni a címoldalt, akkor bemutatom azt, a következő blogomban. Önök lesznek az elsők akik látni fogják a címoldalt.
Szóval ma folytatódtak a kalkuláció-készítések. Még kb. 20 út kalkulációja van hátra. Ami szinte 100% az az, hogy az idei katalógusban elfelejthetjük, az idén olcsóbb piktogramot. Ellenben lesz egy új jelzés. ami az út nehézségi fokára utal. A neve "Nehézségi mutató". A jelzés egymás felett lévő 4 cipő rajza lesz. Tűsarkú, rendes félcipő, edzőcipő és végül bakancs. Mellettük egy skála, mint egy hőmérő. Amilyen magasságig fut fel a jelzés az mutatja, hogy az út mennyire fárasztó és mennyire nehéz. Ezzel is segíteni szeretnénk, hogy minél megfelelőbben tudjanak választani utasaink.
Szintén ma dőlt el, hogy január 17-én - Szabolcs fiam születésnapján - fogják nyomni a katalógusunkat a Veszprémi Nyomdában. Évek óta itt nyomtatom. Korrektek és szép munkát végeznek. Hiába egyre elterjedtebb az internetes ajánlatok rendszere, web oldalak, azért még mindig fontos a nyomtatott katalógus. Apropó web oldal. Krisztián megújította web oldalunkat. Szerintem jól sikerült a módosítás, de nem én számítok, hanem Önök az olvasók. Kérem nézzék meg és mondják el véleményüket. Külön felhívnám figyelmüket belföldi ajánlatainkra. Egy példa: Harkányban 3 nap (2 éj) félpanziós ellátással 2 főnek összesen: 22.500,- Ft.(!!) Számoljunk csak; ez naponta inkább úgy mondom éjszakánkén, Szállás + reggeli + vacsora 5.600 Ft. Ennyiből szinte otthon sem hozunk ki egy komplettebb reggelit és vacsorát és még van szállás is. Van több nagyon jó ajánlat. Nézzék meg !
No most egyelőre ennyit. A héten még folytatom a beszámolót arról, miként áll a katalógus és jaj el ne felejtsem megígértem, hogy mellékelem a címlapot.  
    

Vissza