Közeledik az előfoglalási időszak vége

2018.03.14.

Az előfoglalási kedvezmény lényege, hogy aki ebben az időszakban foglal, az kiemelt kedvezményben részesül. Új és törzsutasaink egyaránt jól járnak: az újonnan velünk utazók 5% kedvezménnyel, akár 10.000 Ft-tal kevesebbért, törzsutasaink pedig 7% kedvezménnyel, akár 12.000Ft-tal kevesebbért tudják lefoglalni utazásainkat. Évente 2 előfoglalási időszak van a Proko Travel életében. Tél-tavasz katalógusunk utazásai október végéig, nyári-őszi katalógusunk útjai pedig március 20-ig olcsóbbak. Idén sincs ez másképp: nyári, azaz a június 10. után induló utazásaink MÁRCIUS 20-án, 23:59 percig érhetőek el kedvezményesen!

Hogyan vehető igénybe az előfoglalási kedvezmény?

Ahhoz, hogy valaki előfoglalási kedvezményben részesüljön, elegendő magát a megrendelést leadni március 20-ig. Ezt megtehetik online a weboldalunkon, vagy személyesen valamely partner utazási irodánkban. A 40% előleg befizetésével válik véglegessé a foglalás, de ez már történhet az előfoglalási időszak lezárását követően is.

Az anyagiakon túl

Nem csak a pénzügyi okokból éri meg időben foglalni! Fontos tudni, hogy számos utazásunk már az előfoglalási időszakban betelik, illetve a többi utunk legkedveltebb ülőhelyei is elkelnek. Amennyiben van olyan hely, ahol Ön kifejezetten szeret ülni – legyen az elöl, hátul, vagy akár a középső ajtónál - akkor érdemes hamar foglalni, hiszen így nagyobb valószínűséggel lesz szabad az a hely!

Rohamosan fogynak a helyek!

Ahogy azt a Facebook követőink is láthatták, 2018-ban az Elbűvölő észak-olasz tóvidék utunk bizonyult a nyár egyik legnagyobb slágerének. Alig 1 hete nyílt meg a foglalás, és már be is telt az első időpont! A nagy érdeklődésre tekintettel extra csoportot indítottunk abban az időpontban. A Híres felvonókon Svájcban utunk sem volt sokáig foglalható, kevesebb, mint 3 hét alatt teltházas lett az is. Itt is többen érdeklődtek már extra csoport indításáról. A svájci utazásunk esetében azonban egy „Ildi ajánlásával” útról beszélhetünk, amelyen Ő lesz az idegenvezető is, így az Ő időbeosztása a mérvadó. Ildi ezen a nyáron 8 féle utazást visz 15 időpontban, így nem egyszerű bepréselni egy extra csoportot, de igyekszünk megoldani. Legnépszerűbb útjaink betelt időpontjainál „Várólista” jelzést láthatnak a weboldalunkon. Erre jelentkezhetnek, és amennyiben valakinek bármilyen okból le kell mondania az utazását, akkor a várólistára elsőként felkerülő Utast kiértesítjük a felszabadult helyről.

Vissza