Megbeszélés

2011.02.19.

Hétfő délután indulok Nepálba. Előtte szombaton összehívtam a dolgozókat. Mind a 6 irodából itt voltak a munkatársak és Ildivel tartottunk egy kb. 6 órás tájékoztatást. Végig mentünk a prospektusunkban található minden társasúton és elmondtuk azokat az információkat, amelyek szükségesek a korrekt utastájékoztatáshoz. A vidéki irodai munkatársak nem voltak benne az utak összeállításában és a szállások lefoglalásában. Így szükséges volt számukra egy hosszabb korrekt tájékoztatás, hogy pontos információik legyenek, azért, hogyha az utas érdeklődik bármilyen kis részelttel kapcsolatban náluk. Szó volt a szállásokról, buszokról, idegenvezetőkről.
Remélem minden lényeges dolgot átbeszéltünk.
Holnap pakolok. Hétfő délben van a találkozás Ferihegyen és 2 körül indulunk. Érkezés helyi idő szerint kedd reggel Katmanduba. Isztambulban és Delhiben lesz átszállás.
Nem tudom milyenek lesznek a körülmények, de mindenféleképpen akarok küldeni napi jelentéseket, lehetőség szerint képekkel. Elképzelhető, hogy 1-2 nap csúszás lesz a küldésben, mert nem mindenhol lesz internet, de megpróbálok naponta küldeni beszámolót. Szóval az első kb. szerdán várható.

Vissza